COFIS

cofis11

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

 

Το δίκτυο των COFIS στελεχώνεται από καταρτισμένο προσωπικό, νέους σε ηλικία με άριστη εκπαίδευση και καλή διάθεση, οι οποίοι εκπαιδεύονται τουλάχιστον 2 φορές το μήνα μέσα στο κατάστημα. Όλοι οι franchisees εκπαιδεύονται για να γνωρίζουν την κάθε διαδικασία και αυτοματισμό που χρειάζεται ένα κατάστημα COFIS, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν δυναμικά κάθε δυσκολία που μπορεί να εμφανιστεί. Ο πυρήνας των COFIS αποτελείται από άτομα με μεγάλη εμπειρία στην αγορά και στην παρασκευή του καφέ, στο επιχειρηματικό πλάνο, στη προώθηση και στο marketing. Τα COFIS προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη σε κάθε κατάστημα, και είναι δίπλα του σε κάθε ανάγκη.

Άριστη ποιότητα πρώτων υλών

Τα COFIS διαθέτουν 3 είδη καφέ. Ένα ισορροπημένο blend άριστης ποιότητας και δύο μονοποικιλιακούς καφέδες για τους απαιτητικούς ουρανίσκους. Χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό και καθαρίζουν καθημερινά τη μηχανή τους και όλον τον εξοπλισμό. Αυτό είναι το μυστικό τους για τον τέλειο καφέ!

Τα sandwiches και τα snacks παρασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά κάθε πρωί για να είναι φρέσκα και αφράτα. Ο πελάτης ξέρει να διακρίνει την ποιότητα, γι αυτό έχει καθημερινά τα COFIS στην προτίμησή του.

Προσωπικό με νεανικό προφίλ

Σε κάθε κατάστημα COFIS θα βρεις ανθρώπους νέους, χαμογελαστούς και γεμάτους όρεξη για δουλειά, που γνωρίζουν τους πελάτες και τις συνήθειές τους, συζητάνε μαζί τους και τους κάνουνε να νιώθουν άνετα στο χώρο. Τα COFIS αλληλοεπιδρούν πολύ στα Social Media (Facebook/ Instagram) και έχουν μια ισχυρή online παρουσία που δεν περνάει απαρατήρητη.

Συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση

Τα COFIS δεν φτιάχνουν απλά έναν καφέ, ούτε εμπορεύονται μικρογεύματα. Η εκπαίδευση είναι στην καθημερινότητά τους. Μαθαίνουν τα νέα της αγοράς, χρησιμοποιούν τα καλύτερα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η εμπειρία τους μέσα σε αυτή την μέχρι τώρα πορεία, τους επιτρέπει να εξυπηρετούν ταυτόχρονα έναν πολύ μεγάλο όγκο πελατών με απόλυτη επιτυχία.

Μοιραζόμαστε καθημερινά μαζί σας το πάθος μας και την αγάπη μας για τον καφέ.

FRANCHISE FACTS

Απαιτούμενος Χώρος (σε τ.μ.): 45 – 120

Entry Fees: από 10.000 Ευρώ

Αρχική Επένδυση: από 45.000 Ευρώ

Marketing Fees: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά