BROOKLYN COFFEE SHOP

Συνώνυμο της απόλαυσης και της ποιότητας, το BROOKLYN COFFEE SHOP είναι ένα franchise concept που ξεχώρισε στο Νομό Μαγνησίας για το ατμοσφαιρικό του design, για τον ποιοτικό καφέ του, καθώς και για τις λαχταριστές και γευστικές προτάσεις του.

 

Με τον αέρα ενός fashionable hotspot, το BROOKLYN COFFEE SHOP ξεχώρισε αμέσως με το design του. Στο εσωτερικό του καταστήματος κυριαρχεί το μαύρο πλακάκι και σε συνδυασμό με το ξύλο κάνουν την αισθητική του classy και χαρίζουν μια ευχάριστη και ξεκούραστη ατμόσφαιρα. Από πολύ νωρίς το πρωί το BROOKLYN COFFEE SHOP ανoίγει τις πόρτες του και προσφέρει εξαιρετικό καφέ από την εταιρεία Mrs Rose και πλούσιες επιλογές προϊόντων, τα οποία είναι όλα επιλεγμένα από μικρούς παραγωγούς από την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια παραμονής στο κατάστημα η διάθεση ενισχύεται από αγαπημένα μουσικά ακούσματα που στόχο έχουν να σου προσδώσουν μια ποιοτική παραμονή.

Το BROOKLYN COFFEE SHOP ξεκίνησε την πορεία του με το πρώτο κατάστημα το 2015 στον Ν. Αγχίαλο και συνέχισε την αναπτυξιακή του πορεία με σταθμούς το 2017 στον Αλμυρό και το 2018 στο κέντρο του Βόλου. Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη του, αυτό που μπορεί κάποιος να αντιληφθεί είναι η υψηλή αισθητική και η ποιότητα του προϊοντικού του μίγματος. Επιπροσθέτως, η διοικητική ομάδα του BROOKLYN COFFEE SHOP επιδιώκει την πολυσυλλεκτικότητα, διευρύνοντας διαρκώς την γκάμα των προϊόντων, ενώ παράλληλα επενδύει στην διακόσμηση, στην εκπαίδευση και στη ταχεία εξυπηρέτηση.

Εμπνευστής και ιδρυτής των BROOKLYN COFFEE SHOP είναι ένας νέος επιχειρηματίας ο κος Ιωάννης Παπουτσής, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά, πως για ένα κατάστημα που εξυπηρετεί κατά βάση παραγγελίες σε πακέτο, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και της παράδοσης αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα και αυτό είναι κάτι το οποίο κάνει το BROOKLYN COFFEE SHOP να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Επίσης, απευθύνεται σε κοινό το οποίο είναι ιδιαίτερα επιλεκτικό, απαιτητικό και αρκετά ώριμο, ώστε να αναγνωρίζει και να τιμά με τις αγορές του, προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία διατίθενται εντός του καταστήματος.

brook eksw 3k brook60000 brook40000

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Τα BROOKLYN COFFEE SHOPS έχουν δύο μοντέλα καταστημάτων, ένα μικρότερο κατάστημα από 25 τμ – 45 τμ και ένα από 50 τμ - 80 τμ. Η διαφορά τους είναι το προιοντικό μίγμα, όπου στο δεύτερο θα μπορεί να βρεί κάποιος μεγάλη γκάμα από αλμυρά και γλυκά σνακς, καθώς και εναλλακτικά προϊόντα, όπως φυσικούς χυμούς, μπάρες δημητριακών και άλλα διατροφικά προϊόντα. Στόχος τους, η προσεκτική αλλά και επιλεκτική ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Τα BROOKLYN COFFEE SHOPS επιζητούν συνεργάτες με την μορφή του franchise οι οποίοι θα ασχοληθούν ενεργά με την λειτουργία του καταστήματος και θα προσδώσουν στον τελικό καταναλωτή μια ολική ποιότητα. Ο franchisee πρέπει να είναι η πρωταρχική ηγετική μορφή κάθε καταστήματος, να δείχνει την καλή εικόνα προς το προσωπικό και να αντακλά όλα τα χαρακτηριστικά που έχει το concept.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Τα BROOKLYN COFFEE SHOPS εξασφαλίζουν στους συνεργάτες τους ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (La Cimbali μηχανή) και παραδίδουν τα καταστήματα με το κλειδί στο χέρι. Επίσης, δεσμεύονται για την εύρεση του κατάλληλου προσωπικού, καθώς και για την άρτια του εκπαίδευση στο νέο τους εκπαιδευτικό κέντρο. Τα BROOKLYN COFFEE SHOPS βρίσκονται συνεχώς διπλά στο νέο franchisee, εκπαιδεύοντας τον ίδιο αλλά και το προσωπικό του. Στο τέλος της εκπαίδευσης, το προσωπικό θα έχει αποκτήσει την απαιτούμενη γνώση έτσι ώστε να αξιοποιεί σωστά μια τόσο εξαιρετική πλην όμως ευαίσθητη πρώτη ύλη και να είναι σε θέση να προσφέρει κάθε φορά και με την ίδια πάντα σταθερότητα στους πελάτες του, μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Βασικός πυλώνας επιτυχίας και δημιουργίας ενός ισχυρού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος έναντι του ανταγωνισμού είναι η εκπαίδευση. Η εταιρεία κρίνει ιδιαιτέρως σημαντικό να είναι η εκπαίδευση πλήρης και αναλυτική, για αυτό δίνει μεγάλη σημασία και έμφαση στο πρακτικό μέρος της διαδικασίας και γι αυτό άλλωστε αποφάσισε την ίδρυση εκπαιδευτικού κέντρου.

Τα BROOKLYN COFFEE SHOPS διακρίνονται για μια σειρά από προνόμια:

  • Εξαιρετικό design καταστήματος

  • Πλούσιο προιοντικό μίγμα, που καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες της ημέρας

  • Υψηλά περιθώρια μεικτού κέρδους

  • Εύρεση κατάλληλου προσωπικού

  • Άρτιο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο νέο ιδιόκτητο εκπαιδευτικό κέντρο

  • Δυνατότητα για εύρεση κατάλληλων καταστημάτων προς μίσθωση

  • Συνεχής υποστήριξη, σε καθημερινή βάση

  • Προωθητικές ενέργειες σε social media

  • Εγχειρίδια λειτουργίας

  • Παράδοση καταστημάτων με το κλειδί στο χέρι

Brooklyn coffee shop can you fix your day

FRANCHISE FACTS

Brooklyn coffee shop- spot

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25 έως 45

ENTRY FEES: 3,500 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Εξοπλισμός: από 15,000 Ευρώ

Διαμόρφωση: από 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Brooklyn coffee shop - Flagship

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 60 - 90

ENTRY FEES: 3,500 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Εξοπλισμός: από 25,000 Ευρώ

Διαμόρφωση: από 25,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν πιστεύετε ότι επιχειρηματική πρόταση των BROOKLYN COFFEE SHOP είναι ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, ακόμα και αν δεν έχετε επιχειρηματική εμπειρία στον κλάδο, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή στο , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά