watershop

Η Water Shop, μια πρωτοποριακή και ανερχόμενη επιχειρηματική πρόταση, επικεντρώνεται στη λειτουργία εξειδικευμένων καταστημάτων  πώλησης και εγκατάστασης συστημάτων επεξεργασίας καθαρισμού του νερού. Με πολύ μικρό ετήσιο κόστος μάς "κερνάει" φρέσκο και υγιεινό νερό προστατεύοντας το περιβάλλον και την υγεία μας από το αμφίβολης ποιότητας νερό. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30.000 €
 

 

Η επενδυτική πρόταση της Water Shop αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία με μια σειρά οφέλη, όπως υψηλά ποσοστά κερδοφορίας, συνεχή εξέλιξη, μηδενικό ρίσκο και ευελιξία και απευθύνεται σε δραστήριους ανθρώπους που επιζητούν μία ασφαλή, χαμηλού κόστους επένδυση. Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1998 με την επωνυμία Βιομηχανική Προμηθευτική Κυκλάδων (ΒΙΟ.ΠΡΟΜ.). Με την πάροδο των ετών πέτυχε την επέκταση των δραστηριοτήτων της προσθέτοντας κι άλλα ήδη στη γκάμα των προϊόντων της, όπως υδραυλικά εξαρτήματα, σωλήνες και κυρίως εξαρτήματα επεξεργασίας νερού. Έτσι, σταδιακά γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία μίας ισχυρής αλυσίδας καταστημάτων για τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση όλων των πελατών στις διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Η εφαρμογή της ιδέας ξεκίνησε από τη Σύρο, το Φεβρουάριο του 2009, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος Water Shop στην Πλατεία Ηρώων.

Το Water Shop δεν πουλάει απλά κάποια προϊόντα ή φίλτρα νερού ή συστήματα επεξργασίας, "πουλάει" ουσιαστικά την ασφάλεια στον πελάτη ο οποίος επενδύοντας ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό σε ετήσια βάση, εξασφαλίζει φρέσκο, ασφαλές νερό για τα παιδιά και την οικογένειά του.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 40

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30.000 €

ENTRY FEES: 5.000 € - 10.000 €

ROYALTIES: 300 € / μήνα

MRK FEES: 2%

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά