aboutnet_logo

Η ABOUTNET έχει δημιουργήσει τη πλέον ασφαλή επιχειρηματική πρόταση με το μοναδικό ολοκληρωμένο home-based πακέτο franchise στην Ελλάδα, με αρχική επένδυση που ανέρχεται στα 2,800 ευρώ που αφορούν τα entry fees και την αρχική εκπαίδευση. Οι δικαιοδόχοι της μπορούν να δραστηριοποιηθούν και από την οικία τους, διαθέτοντας ένα notebook με πακέτο σύνδεσης στο διαδίκτυο και έχουν ως αντικείμενο την πώληση των υπηρεσιών της ABOUTNET, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα του διαδικτύου, έχοντας ως εφόδια το κύρος, την τεχνογνωσία και το τεράστιο πελατολόγιό της, εξασφαλίζοντας bonus πώλησης 30%. Επιπλέον, η μητρική εταιρεία όχι απλά υποστηρίζει την εξεύρεση πελατών, αλλά την αναλαμβάνει παρέχοντας στους συνεργάτες της προκαθορισμένες συναντήσεις, μέσω του κεντρικού call center της. Η ABOUTNET, διαθέτοντας το μοναδικό ολοκληρωμένο home-based πακέτο franchise στην Ελλάδα (ABOUTNET home-based franchise), προτείνει, πλέον, δύο νέα πακέτα franchise που έρχονται να προστεθούν στο βασικό πακέτο. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 1,800 ευρώ (ABOUTNET partner) ή 2,800 ευρώ (ABOUTNET home-based franchise) ή 14,300 ευρώ (ABOUTNET franchise)

 

Το πρώτο νέο πακέτο (ABOUTNET partner), μετά από το έντονο ενδιαφέρον της αγοράς, δημιουργήθηκε για συνεργασίες εντός Αττικής, Θεσσαλονίκης και μεγάλων πόλεων. Η αρχική επένδυση αφορά στα 1,800 ευρώ και δεν υπάρχει η ανάγκη για εκχώρηση αποκλειστικότητας περιοχής και επιπλέον η μητρική εταιρεία δεν παρέχει δυνητικούς πελάτες. Το πακέτο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν είτε μια μόνιμη απασχόληση, είτε part – time, είτε διαθέτουν μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών (π.χ. γραφικές τέχνες, σύμβουλοι) μέσω του πελατολογίου της οποίας μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες της ABOUTNET.

Το δεύτερο νέο πακέτο (ABOUTNET franchise) απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών internet, δημιουργώντας ένα γραφείο και στελεχώνοντάς το με πωλητές. Η αρχική επένδυση ανέρχεται σε 14,300 ευρώ, εκ των οποίων 3,800 είναι τα entry fees και τα υπόλοιπα 10,500 ευρώ αφορούν στην διαμόρφωση και εξοπλισμό του χώρου. Οι δικαιοδόχοι πραγματοποιούν πωλήσεις, πάντα με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, η οποία παρέχει το υφιστάμενο πελατολόγιο της περιοχής τους, δυνητικό πελατολόγιο, αλλά και κλείνει συναντήσεις με υφιστάμενους πελάτες για λογαριασμό των δικαιοδόχων. Η αμοιβή των δικαιοδόχων είναι 40% για τις υπηρεσίες που πωλούν και αρμοδιότητά τους είναι η συγκέντρωση των υλικών και των προδιαγραφών του κάθε project, π.χ. το content για ένα νέο site.

Με το βασικό πακέτο (ABOUTNET home-based franchise) και αρχική επένδυση στα 2,800 ευρώ, οι δικαιοδόχοι της μπορούν να δραστηριοποιηθούν και από την οικία τους, διαθέτοντας ένα notebook με πακέτο σύνδεσης στο διαδίκτυο και έχουν ως αντικείμενο την πώληση των υπηρεσιών της ABOUTNET, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα του διαδικτύου, έχοντας ως εφόδια το κύρος, την τεχνογνωσία και το τεράστιο πελατολόγιό της, εξασφαλίζοντας bonus πώλησης 30%. Επιπλέον, η μητρική εταιρεία όχι απλά υποστηρίζει την εξεύρεση πελατών, αλλά την αναλαμβάνει παρέχοντας στους συνεργάτες της προκαθορισμένες συναντήσεις, μέσω του κεντρικού call center της.

H ABOUTNET δραστηριοποιείται από το 2000 με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών internet (web design, web hosting). Κατά την διάρκεια της συνεχούς ανάπτυξής της διεύρυνε τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, και προσφέροντας υπηρεσίες όπως κατασκευή ιστοσελίδων, φιλοξενία ιστοσελίδων, κατοχύρωση ονομάτων, προώθηση ιστοσελίδων και web marketing, κατάφερε να δημιουργήσει περισσότερες από 1.000 ιστοσελίδες. Το πολύ μεγάλο πελατολόγιό της καθώς και η άνω των 10 ετών εμπειρία της, σε συνδυασμό με την παρουσία της σε 4 σημεία στην Ελλάδα και την ανάπτυξή της με συνεργασίες και franchise σε όλη την χώρα, καθιστούν την ABOUTNET μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών internet στην Ελλάδα. Πλέον, η ABOUTNET θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών, όχι μόνο με μεγάλο, αλλά και με επώνυμο πελατολόγιο και επίσης διαθέτει εξαιρετικές υπηρεσίες στους τομείς του social marketing (π.χ. facebook) και internet marketing.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες της ABOUTNET σχετίζονται με ένα από τα πλέον δυναμικά και αναπτυσσόμενα μέσα, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών που σχετίζονται με το διαδίκτυο:

  • Κατοχύρωση ονομάτων χώρου διαδικτύου Ελλάδας και εξωτερικού (domain name).
  • Φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) και υπηρεσίες data center.
  • Σχεδίαση, κατασκευή, ανάπτυξη, συντήρηση ιστοσελίδων, μετατροπή υφιστάμενων σε δυναμικές ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops), micro sites κ.λπ. (web design).
  • Δημιουργία σελίδων σε social networks π.χ. facebook, myspace και προώθησή τους (social networking).
  • Προώθηση ιστοσελίδων σε μηχανές αναζήτησης και social media (search engines).
  • Marketing διαδικτύου (web consulting and e-marketing).
  • Καταχώρηση και βελτιστοποίηση θέσης (SEO) σε μηχανές αναζήτησης όπως Google, Yahoo, MSN κ.λπ.
  • Google adsense.
  • Δημιουργία & αποστολή newsletters μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.):

  • partner ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ
  • home-based ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ
  • franchise 25 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

  • partner ένα notebook
  • home-based ένα notebook
  • franchise 10,500 €

ENTRY FEES:

  • 1,800 € partner
  • 2,800 € home-based
  • 3,800 € franchise

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, η μητρική εταιρεία διενεργεί πανελλήνιες διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες και υποστηρίζει τους δικαιοδόχους της για δικές τους τοπικές καμπάνιες

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): ΑΜΕΣΑ

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 4

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2000

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2010

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1 - ιδιοαπασχόληση

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5

Ανάπτυξη

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 4

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ (Περιοχές Προτεραιότητας): ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά