Pegasusexpert

Pegasus eXpert ονομάζετε το νέο δίκτυο στο χώρο του Performance Management, Marketing & Development από την FC&D The Development eXperts.

 

Η ανάγκη δημιουργίας του Pegasus eXpert εντοπίσθηκε το 1989 από τους 2 Ελληνες δημιουργούς του την παλαιότερη εταιρεία ανάπτυξης και υποστήριξης επιχειρήσεων και δικτύων FC&D και την ΤΕΣΑΕ η οποία από το 1984 αναπτύσσει δική της τεχνολογία. Το σύστημα Pegasus eXpert αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο που συνδιάζει πρωτοποριακά την τεχνολογία με την συμβουλευτική. Το ειδικό module πωλήσεων, υποστήριξης και έλεγχου δικτύων προσθέτει ένα ακόμη σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενώ επίσης η άνω των 50 ετών συσσωρευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτει το καθιστούν μοναδικό.

To σύστημα Pegasus eXpert προσφέρει ένα ακόμη κρίσιμο και λεπτού χειρισμού χαρακτηριστικό αυτό της «διαφύλαξης της ιδιαιτερότητας και της μοναδικότητας» του κάθε πελάτη. Ο  χρόνος υλοποίησης ξεκινά από τις 15 ημέρες και το κόστος του που ξεκινά από τα €280 είναι επιπρόσθετα θετικά στοιχεία.

Το πακέτο αποτελεί επίσης μια ιδιαίτερα συμφέρουσα επιχειρηματική πρόταση καθόσον πρόκειται για μία risk free συνεργασία Licensing που περιλαμβάνει ελάχιστο ή μηδενικό λειτουργικό κόστος, δεν απαιτείται προσωπικό και δεν απαιτείται κατάστημα. Η απασχόληση του συνεργάτη-Licensee ο οποίος δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις είναι ελάχιστη αφού βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό σύστημα συστάσεων (referral system) που του επιτρέπει να αξιοποιεί τις επαφές και τις πληροφορίες που έρχονται υπόψη του παράγοντας για τον ίδιο επαναλαμβανόμενο έσοδο. Επιπρόσθετα ο συνεργάτης-Licensee δεν είναι υποχρεωμένος να προβεί σε καμμία ενέργεια πώλησης αφού αυτήν την αναλαμβάνει η Μητρική εταιρεία. Στην περίπτωση όμως που επιθυμεί να προχωρήσει και σε πώληση τότε το έσοδο του αυξάνεται. Το σύστημα Pegasus eXpert παρέχει σε κάθε νέο συνεργάτη-Licensee την χρήση του ονόματος και του σήματος, την αρχική ενημέρωση, την αρχική εκπαίδευση, καθημερινή επικοινωνία, on-line εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης και συνεχή υποστήριξη.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά