κατάστημα franchise
Ως ένα βαθμό ΝΑΙ. Τη πρώτη περίοδο απαιτείται προσωπική ενασχόληση και αφοσίωση, κάτι που ισχύει για όλες τις νέες επιχειρήσεις και ακόμα περισσότερο για τις μικρές επιχειρήσεις και για τα καταστήματα franchise με τη λογική της αυτοαπασχόλησης.

Φυσικά, υπάρχουν (λίγες) προτάσεις franchise, που προσφέρουν

  • αφενός εξαιρετική και πλήρη αρχική υποστήριξη, που περιλαμβάνει λεπτομερή εγχειρίδια λειτουργίας, εύρεση και εκπαίδευση προσωπικού και

  • αφετέρου υψηλές αποδόσεις και

  • σε συνδυασμό με την παρακολούθηση και έλεγχο του καταστήματός σας από τα κεντρικά,

παρέχουν τελικά τη δυναότητα μη απασχόλησης εκ μέρους σας.

Ωστόσο, παρέχεται ενίοτε η δυνατότητα διαχείρισης του καταστήματος από προσωπικό της μητρικής έναντι αμοιβής (management fees), όταν οι αποδόσεις της επένδυσης  επιτρέπουν αυτή την επιλογή.

Μετά από 1 – 2 έτη, όταν θα έχει "στρώσει" το κατάστημά σας και με προϋπόθεση ότι θα έχετε ένα έμπιστο και ικανό υπεύθυνο καταστήματος, θα μπορέσετε να αποεμπλακείτε από την "καθημερινότητα" του καταστήματος και να επικεντρωθείτε σε πιο επιτελικές δραστηριότητες.

Όταν, δε, θα είστε ευχαριστημένοι με τις αποδόσεις του καταστήματός σας και θα έχετε μικρότερη απασχόληση σε αυτό, γιατί να μη ξεκινήσετε άλλο ένα, έχοντας ήδη την σχετική εμπειρία, με στόχο την δημιουργία άλλου ένα profit unit για εσάς; Σε αυτό το σημείο, η συμβουλή μας με στόχο την ελαχιστοποίηση του ρίσκου σας, αφορά στην επένδυση σε άλλο – διαφορετικό concept.

Διαθέτουμε εξαιρετική εμπειρία και κορυφαία τεχνογνωσία από το 1990.

Διαδραματίζουμε πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998.

Έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise.

Υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Αποτελεί χαρά μας και δουλειά μας να σας καθοδηγήσουμε με επιτυχία και ασφάλεια στο ταξίδι του franchise!

Καλέστε μας στο 2106540681 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά