Franchise

Το Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως, στα πλαίσια του προγράμματος δράσης του για το 2013, διοργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή στην Αλγερία και το Μαρόκο από 23-29 Ιουνίου 2013.

Σε μια περίοδο που η εξωστρέφεια αναδεικνύεται σε σημαντικότατο παράγοντα επιχειρηματικής επιτυχίας και με δεδομένο το πλήθος επιχειρηματικών ευκαιριών που προσφέρει ο Αραβικός κόσμος, το Επιμελητήριο στοχεύει στη διευκόλυνση των διμερών επιχειρηματικών επαφών (Β2Β) μεταξύ Ελλήνων και Αράβων ενδιαφερόμενων.

Η αποστολή αυτή δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου και μη που θα συμμετέχουν, να επικοινωνήσουν σε προσωπικό επίπεδο με ομολόγους τους επιχειρηματίες στο Αλγέρι της Αλγερίας και την Καζαμπλάνκα του Μαρόκου και με εκπροσώπους εταιριών εμπορίου, βιομηχανίας, τουρισμού & επενδύσεων καθώς επίσης και με εκπροσώπους Οργανισμών, ώστε να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά όλες τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι αγορές των χωρών αυτών.

Ως τελική ημερομηνία υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής έχει ορισθεί η Δευτέρα 03 Ιουνίου 2013.

Αναλυτικές πληροφορίες:

Σχετικά Νέα:

google news banner franchise

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά