Ένα νέο κατάστημα Γρηγόρης άνοιξε και σας περιμένει όλους στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 272Β στον Αγ. Δημήτριο με τον αγαπημένο σας καφέ και μοναδικές γεύσεις! Καλή απόλαυση!
Διαθέτοντας 41 χρόνια εμπειρίας, ο Γρηγόρης προσφέρει με ζεστασιά, πίτες, σάντουιτς, σαλάτες, καφέ και ροφήματα, αφήνοντας στον πελάτη την αίσθηση ποιότητας και αυθεντικότητας, φροντίδας και νοστιμιάς, σιγουριάς και απόλαυσης.
Ο Γρηγόρης απαντά στις προκλήσεις της παρούσας οικονομικής συγκυρίας υιοθετώντας μια στρατηγική ανάπτυξης που βασίζεται στην ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας του concept, στοχεύοντας παράλληλα στην περαιτέρω ανάδειξη της εξαιρετικής ποιότητας των Α’ υλών και των τελικών προϊόντων που διαθέτει το δίκτυό μας, βελτιστοποιώντας συνολικά την εμπειρία όλων όσων επιλέγουν και εμπιστεύονται το δίκτυο καταστημάτων Γρηγόρης.
from the editors of FRANCHISE BUSINESS.
Proudly developed by aDa.gr in Greece.