Franchise

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ street food

Ο Πρίγκιπας επανεφευρίσκει το σουβλάκι, με μια σειρά από ξεχωριστές γεύσεις που βασίζονται στις εξαιρετικές πρώτες ύλες και στα φρέσκα κρέατα που προέρχονται από διάφορες μικρές φάρμες της χώρας και μαγειρεύονται με μαεστρία για να σε κάνουν να νιώσεις την ουσία του πριγκιπικού γεύματος!

Εκτός από τα κλασικά τυλιχτά, εδώ θα βρεις βουβαλίσιο κρέας, μαύρο χοίρο, προβατίνα και συκώτι μοσχαρίσιο γάλακτος, τα οποία προσφέρονται σε μορφή τυλιχτού ή μερίδας, αναδεικνύοντας την ποιότητα των πρώτων υλών. Με μια κουζίνα επηρεασμένη από τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ο Πρίγκιπας αφήνει το δικό του γευστικό στίγμα στα Εξάρχεια, τολμώντας με πιάτα όπως καπνιστή πέστροφα ή χέλι από τα Ιωάννινα σε πίτα καλαμποκιού, τα οποία έχουν αναφορά σε πόλεις όπως η Φλώρινα απ' όπου κατάγεται ο Κωστής που δημιούργησε αυτή την ξεχωριστή ψησταριά. Όπως λέει, «σε περιοχές που βρίσκονται δίπλα σε λίμνες, όπως είναι οι Πρέσπες, το κρέας και το ψάρι βρίσκονται μαζί στο ίδιο τραπέζι». Όσο για τη γεύση που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις, αυτή είναι τα κεμπαπάκια Φλωρίνης με μοσχαρίσιο, χοιρινό και λίγο πρόβειο κιμά, τα οποία δεν μοιάζουν με τίποτε απ' όσα έχεις φάει μέχρι σήμερα. Η αλοιφή Αϊβάρ με καταγωγή από τη Σερβία είναι ένα εξαιρετικό ορεκτικό, ενώ το τσίπουρο από τα Γιαννιτσά και το κρασί Αμυνταίου ολοκληρώνουν το γευστικό ταξίδι στον Πρίγκιπα, που πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει. Το τυλιχτό street food περνά στην κατηγορία του ποιοτικού εστιατορίου.

Ο Κωστής, ο ιδιοκτήτης πάντα απολάμβανε σαν γνήσιος foodie το καλό φαγητό, το οποίο «κυνηγούσε» με την παρέα του σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε τόπο της χώρας. Η εμπειρία του τόσο στην εστίαση όσο και σαν καταναλωτής του υποδείκνυε μια και μοναδική συνισταμένη: την σημασία της πρώτης ύλης, των προϊόντων αυτών που απαρτίζουν ένα πιάτο στο γευστικό αποτέλεσμα. Έτσι, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει τη δική του πρόταση στον γαστρονομικό ουρανό της Αθήνας, θέλησε να δώσει φρέσκιες ιδέες στο φαγητό που θεωρούμε «πρόχειρο», με στόχο να του προσδώσει ποιότητα και καινούργιες γευστικές εναλλακτικές. Η καταγωγή του από τη Φλώρινα του έδωσε αυτόματα το αβαντάζ: «Τα κρέατά μας είναι μόνο από μικρές φάρμες – ο μαύρος χοίρος, το βουβάλι από την Κερκίνη, η προβατίνα από τον Τύρναβο και τα κεμπάπια, ένα κρεοπωλείο στη Φλώρινα, του οποίου ο ιδιοκτήτης έχει τη συνταγή από τον προπάππου του, και φτιάχνει κεμπάπια για πάνω από 50 χρόνια». Οι Πρέσπες έχουν βαλκανικές επιρροές στην κουζίνα. Οι τοπικές συνταγές είναι ένας θησαυρός – για παράδειγμα τα κεμπάπια δεν έχουν καμία σχέση με τα ανατολίτικα, εκεί το κεμπάπ φτιάχνεται από μοσχάρι, χοιρινό και λίγο πρόβειο κιμά με το μαγικό συστατικό που δεν είναι άλλο από το μπούκοβο (μπαίνει εξωτερικά!). Οι πιπεριές φλωρίνης φτιάχνονται σε αλοιφή με μια μοναδική συνταγή που λέγεται Αϊβάρ (στα σέρβικα σημαίνει χαβιάρι). Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια επιλογή ψαριών (όπως πέστροφα και χέλι, τα οποία καπνίζονται και ψήνονται παραδοσιακά), δημιουργούν ένα menu που θριαμβεύει γευστικά και μπορείς να απολαύσεις τόσο στο χώρο του Πρίγκιπα, όσο και να «φας στο χέρι».

Το κεμπάπ έχει καταστεί best seller – εδώ όμως μπορείς να γευτείς και το πιο προσιτά gourmet τυλιχτό ή σάντουιτς (κοτόπουλο μπούτι, χοιρινό και τα πιο «εξωτικά» για το είδος μαύρο χοίρο, προβατίνα, μπιφτέκι ανάμεικτο από μοσχάρι και χοιρινό ζυμωμένο σε βουβαλίσιο γάλα – μια αποκάλυψη! – και βουβαλίσιο κιμά). Το burger του Balkan Chilly με αϊβάρ και μπούκοβο με μπιφτέκι της επιλογής σου είναι μια έκρηξη γεύσεων και κάτι που δε θα βρεις πουθενά, ενώ στην «κορυφή» φιγουράρει και το συκώτι γάλακτος – θρεπτικό, υγιεινό και πεντανόστιμο (και σε τυλιχτό). Στον Πρίγκιπα θα πιείς το «καλύτερο τσίπουρο του κόσμου», από τα Γιαννιτσά, καθαρό και ευκολόπιοτο αλλά και κρασί από το Αμύνταιο. Πάνω απ’όλα όμως στον Πρίγκιπα θα βρεις ένα στέκι που θα σε χορτάσει με προτάσεις που ξεχωρίζουν, που διαπρέπουν γευστικά – σε ένα ανεπιτήδευτο περιβάλλον που κατακλύζεται κάθε ώρα της ημέρας, από τα μεσημέρια με τα γραφεία, τις δημόσιες υπηρεσίες, τα φροντιστήρια και τα πανεπιστήμια και το βράδυ από παντός είδους ξενύχτηδες, μέχρι ηθοποιούς και θεατρόφιλους των γειτονικών θεάτρων που σμίγουν για να γευτούν τον παράδεισο του Κωστή, σ’ένα ανεπιτήδευτο περιβάλλον που ξορκίζει τα άγχη της καθημερινότητας.

Ο Κωστής, την τεχνογνωσία και τους (κορυφαίους) του προμηθευτές πρόκειται να τους δώσει σε franchise καταστήματα, τα οποία αργά και σταθερά θα δεις να «ξεφυτρώνουν» – κάτι απόλυτα δικαιολογημένο, αφού το πρωτότυπο και το ποιοτικό βρίσκει πάντα τρόπους να μεγενθύνεται και να μεγαλώνει.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση του ΠΡΙΓΚΙΠΑ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Σχετικά Νέα:

google news banner franchise

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά