Το JACKAROO ξεκίνησε από τον Πειραιά (σήμερα με δύο καταστήματα), συνέχισε σε Κυψέλη και σε Νέο Κόσμο και ετοιμάζει δύο νέα καταστήματα σε Περιστέρι και Αγ. Παρασκευή, προσφέροντας στιγμές ευτυχίας με τις πληθωρικές του γεύσεις, με την ποσότητα να είναι τόσο μεγάλη, όσο και η ποιότητα, γιατί ο Μιχάλης Μαντζουράνης ξέρει πολύ καλά πώς να τα συνδυάζει και τα δυο σε ότι καταπιάνεται.
Δεν είναι τυχαίο ότι το JACKAROO κατέκτησε το πανελλήνιο ρεκόρ σε παραγγελίες μέσω Wolt κι αυτός ο αριθμός αφορά όλες τις παραγγελίες της πλατφόρμας από τη στιγμή που άρχισε να λειτουργεί στην Ελλάδα.
Καλώς ορίσατε στο club των εθιστικότερων γεύσεων!
Η αλυσίδα Jackaroo ήρθε για να υπερκαλύψει ένα κενό στον χώρο του ανερχόμενου street food, και τα κατάφερε με το παραπάνω χάρη στις αντισυμβατικές όσο και πληθωρικές της ‘’Cook to order” προτάσεις. Από την πρώτη στιγμή ο κόσμος αγκάλιασε με θέρμη το πρώτο κατάστημα στον Πειραιά. Η φήμη του Jackaroo απλώθηκε σε χρόνο dt σε όλο το λεκανοπέδιο και η ανάπτυξη πήρε την μορφή χιονοστιβάδας. Άνοιξε το δεύτερο κατάστημα στην Κυψέλη, ενώ δεν άργησε να ανοίξει και τρίτο κατάστημα στο Νέο Κόσμο και τέταρτο στον Πειραιά!
Το πολυβραβευμένο πλέον Jackaroo αποτελεί το απόλυτο must try της πόλης. Ήδη έχει σπάσει κάθε ρεκόρ παραγγελιών, ενώ έξω από τα καταστήματα επικρατεί ένα street party σε μόνιμη βάση.
Ο επικεφαλής και εμπνευστής του Jackaroo, Μιχάλης Μαντζουράνης έθεσε από την αρχή έναν ξεκάθαρο στόχο: να φέρει στην Ελλάδα το original αμερικάνικο fast food. Η γνώση και οι πρωτότυπες ιδέες επάνω στο “chicken finger” αλλά και η εξωπραγματική μαεστρία επάνω στα burgers είναι η πρώτη ύλη των Jackaroo.
Η φιλοσοφία του sandwich
Οι προτάσεις των Jackaroo είναι αφοπλιστικές. Από τα εξωγήινα chicken melt brioche που έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού, μέχρι τα τερατώδη mega sandwiches με την πληθωρική γεύση. Και όλα αυτά με top class ολόφρεσκα αγνά υλικά και σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές! Για παράδειγμα, τα ψωμάκια τα φτιάχνει φούρναρης, τα κρεατικά είναι όλα νωπά, οι σάλτσες γίνονται εδώ από την αρχή. Το κοτόπουλο μαρινάρεται σε ξινόγαλο για 24 ώρες, ύστερα πανάρεται σε αλεύρι με μπαχαρικά και μετά τηγανίζεται σε ανοιχτή φριτέζα τη στιγμή της παραγγελίας. Τα πάντα ετοιμάζονται τη στιγμή που τα παραγγέλνεις, και έτσι φτάνουν στα χέρια σας καυτά και αφόρητα νόστιμα.
Όλα τα Jackaroo spots λειτουργούν αποκλειστικά απογευματινές ώρες. Έχουν δημιουργήσει μία φοβερή ατμόσφαιρα και έχουν πετύχει να έχουν πάντα χαρούμενους όχι μόνο τους πελάτες, αλλά και τους εργαζομένους.
Η συνταγή της επιτυχίας!
Eίναι η πρωτοτυπία, η κορυφαία ποιότητα, ο επαγγελματισμός και η εξέλιξη. Και αν κάτι είναι αναμφισβήτητο, είναι ότι στο Jackaroo γνωρίζουν πολύ καλά αυτήν την συνταγή!
AWARDS
-
Hottest Fried Chicken Shop
-
Best Fried Food 2021
-
Best Burger House 2022
-
Best Burger 2022
from the editors of FRANCHISE BUSINESS.
Proudly developed by aDa.gr in Greece.