ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Έχουμε τον τρόπο μας...

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.

Σύμβουλοι Franchise

Doing Franchise Business

FB 83 photo coverTo franchising, ειδικά σήμερα εν μέσω κρίσης, έχει αναδειχθεί αφενός ως η ιδανική στρατηγική για τις εταιρείες που διαθέτουν ένα δυνατό concept και επιθυμούν ταχεία ανάπτυξη, με μειωμένο ρίσκο και ελάχιστες επενδύσεις, και αφετέρου ως η πλέον βιώσιμη και σίγουρη επιλογή ως αυτο-απασχόληση για όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και εκπροσωπώντας τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GR – Νο1 σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και το Franchising.GR με μοναδικές δυνατότητες αναζήτησης βάση επένδυσης, κλάδου, entry fees κ.ο.κ. διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο

FBS logo 2017 small

Η εταιρεία μας αποτελεί τον πλέον ολοκληρωμένο και κορυφαίο φορέα παροχής υπηρεσιών franchise, το οποίο θεωρούμε ότι αποτελεί α/ μονόδρομο για κάθε νέο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να ανοίξει το δικό του κατάστημα και β/ μοναδική διέξοδο για όποιον επιθυμεί να αυξήσει το οικογενειακό του εισόδημα και να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά της ανεργίας. Γεγονότα που έχουν οδηγήσει στην ραγδαία αύξηση της δημοτικότητας του θεσμού.

Προωθηση αλυσιδων Franchise

franchise marketing

Σήμερα, τόσο η αγορά όσο και το franchising έχουν αλλάξει ριζικά και κυρίως συνεχίζουν να αλλάζουν (!). Μεμονωμές και αποσπασματικές ενέργειες δημοσιότητας, απλά δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Απαιτείται ένα συνδυαστικό πλάνο ενεργειών, με αξιοποίηση τόσο των παραδοσιακών μέσων, όσο και του διαδικτύου.

Δεν είναι τυχαίο ότι το 2012, η chillbox επέλεξε ως μοναδικό πλάνο δημοσιότητας τις συνδυαστικές ενέργειες που πρότεινε η εταιρεία μας με αποτέλεσμα 60 νέα καταστήματα μέσα σε δυο χρόνια (σε Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό) και στη συνέχεια αγοράστηκε από την Kayak, όπως και τα coffee island με 46 νέα καταστήματα, μέσα στο 2012, ξεκινώντας μια ταχεία και εύρωστη ανάπτυξη, η οποία την οδήγησε να κατακτήσει για συνεχόμενες χρονιές το βραβείο Best Franchise Growth στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και σήμερα να διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο Μικρής Εστίασης στην Ελλάδα ή η FAMOUS με 30 νέα καταστήματα, μόλις, σε 6 μήνες, τα coffee lab, που ξεκινώντας αποκλειστική συνεργασία με τα μέσα μας το 2015 ξεπέρασαν τα 100 καταστήματα μέσα σε 4 χρόνια. Η Funky Buddha, με τη συνεργασία μας να ξεκινά το Φθινόπωρο του 2015, με αποκλειστική προώθηση και εκπροσώπηση του concept έφερε ως αποτέλεσμα ένα αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης, με 20 νέα καταστήματα μέσα σε 2 έτη. Η Alterlife, που ξεκινώντας τη συνεργασία μας αρχές του 2017, με αποκλειστική προώθηση του concept, έχει ως αποτέλεσμα ένα αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης, με 40+ νέα καταστήματα.Παράλληλα, νέα concepts ακόμη και χωρίς (!) πιλοτικό κατάστημα, αλλά με καινοτομό πολυεπίπεδο σχεδιασμό κατάφεραν μέσα σε λιγότερο από ένα έτος να δημιουργήσουν από 4 ή έως 20+ καταστήματα.

το FRANCHISE BUSINESS, το περιοδικό που άλλαξε τα δεδομένα στο franchising, το περιοδικό που συμβάλλει - περισσότερο από κάθε άλλο φορέα και μέσο - στην ανάπτυξη του θεσμού,

το Franchise.GR, η #1 ιστοσελίδα για το franchising, σε όλες τις μηχανές αναζήτησης,

το Franchising.GR, με μοναδικές δυνατότητες αναζήτησης

το Franchise-Business.gr, η επίσημη ιστοσελίδα του FRANCHISE BUSINESS,

οι ενέργειες Διαδικτυακής Προώθησης σε search engines και social media και

το εστιασμένο e-marketing

σας παρέχουν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, που σας προσδίδει δημοσιότητα σε περισσότερους από 850.000 υποψήφιους συνεργάτες σας κατ' έτος και σας εξασφαλίζει εγγυημένα αποτελέσματα.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ | | 2106540681

Περισσότερα: Προωθηση αλυσιδων

Google Business Reviews

  • Ο κύριος Πλάτωνας μου έλυσε κυριολεκτικά τα χέρια σε ένα καίριο επαγγελματικό μου ζήτημα. Ευχαριστώ θερμά όλη την ομάδα και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
  • Εξαιρετικοί. Τα παιδιά έχουν πετύχει το πιο σημαντικό σε μια επιχείρηση.Αυτό είναι να σε αντιμετωπίζουν όχι απλά ως έναν πελάτη αλλά ως άνθρωπο που χρειάζεται λύσεις. Μπράβο Βασίλη!
  • Εξαιρετική αντιμετώπιση από τον κ. Βλάχο Βασίλη. Κατατοπιστικότατος σε όσες πληροφορίες ζητήσαμε. Ευχαριστούμε πολύ!
  • Εξαιρετικό portal. Συμπορευόμαστε πάνω απο 15 χρόνια στο χώρο του Franchise. Συγχαρητήρια!
  • Εξαιρετική Ομάδα με απόλυτη γνώση της ελληνικής αγοράς. Αντικειμενική άποψη για όλες τις επενδυτικές προτάσεις με γνώμονα τον σεβασμό στους επενδυτές και το επενδυτικό μέλλον αυτών. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα το franchise.gr ως σύμβουλο επένδυσης Πριν την επενδυτική σας απόφαση. Με εκτίμηση, Ομάδα Crazy Feat