ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

The Art of Franchise

Έχουμε τον τρόπο μας...

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.

Σύμβουλοι Franchise

Doing Franchise Business

FB 83 photo coverTo franchising, ειδικά σήμερα εν μέσω κρίσης, έχει αναδειχθεί αφενός ως η ιδανική στρατηγική για τις εταιρείες που διαθέτουν ένα δυνατό concept και επιθυμούν ταχεία ανάπτυξη, με μειωμένο ρίσκο και ελάχιστες επενδύσεις, και αφετέρου ως η πλέον βιώσιμη και σίγουρη επιλογή ως αυτο-απασχόληση για όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και εκπροσωπώντας τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GR – Νο1 σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και το Franchising.GR με μοναδικές δυνατότητες αναζήτησης βάση επένδυσης, κλάδου, entry fees κ.ο.κ. διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο

FBS logo 2017 small

Η εταιρεία μας αποτελεί τον πλέον ολοκληρωμένο και κορυφαίο φορέα παροχής υπηρεσιών franchise, το οποίο θεωρούμε ότι αποτελεί α/ μονόδρομο για κάθε νέο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να ανοίξει το δικό του κατάστημα και β/ μοναδική διέξοδο για όποιον επιθυμεί να αυξήσει το οικογενειακό του εισόδημα και να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά της ανεργίας. Γεγονότα που έχουν οδηγήσει στην ραγδαία αύξηση της δημοτικότητας του θεσμού.

  • Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchise στη πάντα ενημερωμένη ιστοσελίδα μας
  • Η πρώτη επαφή και επικοινωνία ήταν άψογη φαίνεται ότι μιλάμε για γνωστές του είδους. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φέρουμε σε μπορέσουμε αυτήν την νέα ιδέα σε πράξη.
  • Επαγγελματίες, γνώστες του αντικειμένου και πρωτοπόροι.
  • Εξαιρετικοί γνώστες του franchise στην Ελλάδα και όχι μόνο. Σωστές πληροφορίες, επαγγελματική συμπεριφορά, σεβασμός στους πελάτες και τους συνεργάτες. Συστήνω ανεπιφύλακτα.
Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά