FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018.

Ποιοι Ειμαστε

 • FBS

  H FBS - Franchise Business Services, η πλέον αξιόπιστη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών franchise! Αναλαμβάνουμε τη πλήρη προετοιμασία και ανάπτυξη
  Περισσοτερα
 • FRANCHISE BUSINESS

  Το FRANCHISE BUSINESS, το Νο1 μέσο ενημέρωσης για το franchising, πρωτοκυκλοφόρησε την Άνοιξη του 1998, πριν από οιαδήποτε άλλη σχετική
  Περισσοτερα
 • Franchise.GR

  Το Franchise.GR, το πρώτο portal που δημιουργήθηκε στη χώρα μας, αποτελεί, από το 1998, την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη διαδικτυακή
  Περισσοτερα
 • FranchiseToday.gr

  Το FranchiseToday.gr, the OnLine franchise Review, αναδεικνύει τις αλυσίδες franchise που συνεχίζουν να καινοτομούν, να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας
  Περισσοτερα
 • 1
 • 2

FBS Logo 2017 Small

Η εταιρεία μας αποτελεί τον πλέον ολοκληρωμένο και κορυφαίο φορέα παροχής υπηρεσιών franchise, το οποίο θεωρούμε ότι αποτελεί α/ μονόδρομο για κάθε νέο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να ανοίξει το δικό του κατάστημα και β/ μοναδική διέξοδο για όποιον επιθυμεί να αυξήσει το οικογενειακό του εισόδημα και να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά της ανεργίας. Γεγονότα που έχουν οδηγήσει στην ραγδαία αύξηση της δημοτικότητας του θεσμού.

Θεσμικος Ρολος

Ο ρόλος μας στην αγορά θεωρείται θεσμικός, καθώς το 1998 λάβαμε την πρωτοβουλία έκδοσης του πανελληνίας κυκλοφορίας περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, πριν από οποιαδήποτε άλλο αντίστοιχο μέσο ή φορέα.

Το FRANCHISE BUSINESS διατηρεί συνέχεια τον ηγετικό ρόλο στο χώρο, αποτελεί το πρώτο και κορυφαίο μέσο του κλάδου, και με συνεχή εξέλιξη και προσπάθεια πρωτοστατεί συνέχεια.

Το 1998 δημιουργήσαμε το πρώτο site στην Ελλάδα με όλες τις αλυσίδες franchise, το Franchise.GR, στην αρχή ως η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, που πλέον έχει εξελιχθεί ως η Νο1 ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης για την επιχειρηματικότητα μέσω franchise. Νο1 σε περιεχόμενο, πληρότητα, αξιοπιστία και ενημέρωση. Νο1 σε κάθε μηχανή αναζήτησης και κατάταξης.

Η διοικητική ομάδα μας έχει προβεί σε εκατοντάδες δημοσιεύσεις και σε πλήθος ομιλιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, σε παρεμβάσεις και συμμετοχή στα συλλογικά όργανα, υπηρετώντας την περαιτέρω διείσδυση και ενδυνάμωση του θεσμού στην χώρα μας.

Πρωτοπορία

Βασιζόμενη στην ελληνική εμπειρία και μεταφέροντας διεθνή τεχνογνωσία και πρακτικές, δημιουργήσαμε και εξελίσσουμε πρότυπες μεθοδολογίες, αλλά και νέες έννοιες, προσεγγίζοντας ολοκληρωμένα την Δικαιόχρηση ως στρατηγική ανάπτυξης και εφαλτήριο επιχειρηματικότητας.

Η διοικητική ομάδα μας συνέταξε την πρώτη ολοκληρωμένη μεθοδολογία ανάπτυξης αλυσίδων δικαιόχρησης, η οποία έχει εφαρμοσθεί σε πλήθος δικτύων, αλλά και ακολουθείται από αρκετούς νεότερους στο χώρο συμβούλους. Παράλληλα, εισάγαμε στην αγορά το λεξιλόγιο του franchising, με όρους όπως franchise concept book, franchise facts κ.λπ. και κυρίως τυποποιήσαμε την παρουσίαση των βασικών στοιχείων του franchising, μια τυποποίηση που ακολουθείται από την συντριπτική πλειοψηφία των αλυσίδων δικαιόχρησης στη χώρα μας.

Σήμερα, διαθέτοντας στο ενεργητικό μας μια εξαιρετικά αξιοσημείωτη εμπειρία και έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες μας σε εκατοντάδες επιχειρήσεις λιανικής, από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι θυγατρικές πολυεθνικών και εισηγμένες με περηφάνεια τολμάμε να ισχυριζόμαστε ότι αποτελούμε τον κορυφαίο φορέα franchise - all in one.

Ανάπτυξε την επιχείρησή σου!

Forphoto

Παρέχουμε πλήρεις και αποτελεσματικές υπηρεσίες καλύπτοντας όλα τα ζητήματα που αφορούν τις αλυσίδες franchise, από την προετοιμασία τους και την εύρεση δικαιοδόχων, μέχρι την στρατηγική και την αναδιοργάνωσή τους.

Ξεκίνα τη δική σου επιχείρηση!

Feesphoto

Παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για το franchise και τις επιχειρηματικές προτάσεις της αγοράς, διασφαλίζοντας την επιτυχημένη επιλογή σας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας. Σας καθοδηγούμε και σας συμβουλεύουμε από το στάδιο της επιλογής και των διαπραγματεύσεων, μέχρι την έναρξη της επιχείρησής σας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Εμπιστευθείτε μας!

Διαθέτουμε εμπειρία και γνώση δεκαετιών, διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising, γνωρίζουμε καλύτερα απ' όλους το παρόν, το μέλλον κα τις αποδόσεις των επιχειρηματικών προτάσεων της αγοράς.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά