FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Ποιοι Ειμαστε

 • FBS

  H FBS - Franchise Business Services, η πλέον αξιόπιστη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών franchise! Αναλαμβάνουμε τη πλήρη προετοιμασία και ανάπτυξη
  Περισσοτερα
 • FRANCHISE BUSINESS

  Το FRANCHISE BUSINESS, το Νο1 μέσο ενημέρωσης για το franchising, πρωτοκυκλοφόρησε την Άνοιξη του 1998, πριν από οιαδήποτε άλλη σχετική
  Περισσοτερα
 • Franchise.GR

  Το Franchise.GR, το πρώτο portal που δημιουργήθηκε στη χώρα μας, αποτελεί, από το 1998, την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη διαδικτυακή
  Περισσοτερα
 • FranchiseToday.gr

  Το FranchiseToday.gr, the OnLine franchise Review, αναδεικνύει τις αλυσίδες franchise που συνεχίζουν να καινοτομούν, να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας
  Περισσοτερα
 • 1
 • 2

FBS Logo 2017 Small

Η εταιρεία μας αποτελεί τον πλέον ολοκληρωμένο και κορυφαίο φορέα παροχής υπηρεσιών franchise, το οποίο θεωρούμε ότι αποτελεί α/ μονόδρομο για κάθε νέο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να ανοίξει το δικό του κατάστημα και β/ μοναδική διέξοδο για όποιον επιθυμεί να αυξήσει το οικογενειακό του εισόδημα και να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά της ανεργίας. Γεγονότα που έχουν οδηγήσει στην ραγδαία αύξηση της δημοτικότητας του θεσμού.

Το Πελατολογιο μας

Το πελατολόγιο της FBS - Franchise Business Services διακρίνεται για τα πλέον αξιόλογα και γνωστά δίκτυα, στα οποία συγκαταλέγονται από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι θυγατρικές πολυεθνικών και εισηγμένες. Οι υπηρεσίες που έχει παράσχει καλύπτουν σχεδόν κάθε επιχειρηματικό κλάδο και αφορούν από τον σχεδιασμό του business concept και την διαχείριση των δικαιοδόχων μέχρι την διενέργεια ερευνών ικανοποίησης των καταναλωτών και την εύρεση στρατηγικών επενδυτών.

Σήμερα η FBS - Franchise Business Services παρέχει αφενός ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών προετοιμασίας και ανάπτυξης δικαιοπαρόχων και αφετέρου έχει λάβει το δικαίωμα εκπροσώπησης άνω των 30 αλυσίδων, το business plan των οποίων κρίνει ως ιδιαιτέρως ικανοποιητικό σύμφωμα με τις ιδιαιτερότητες της σημερινές εποχής, τις οποίες και παρουσιάζεικαι προτείνει σε ενδιαφερόμενους νέους επιχειρηματίες.

Το πελατολόγιο της FBS - Franchise Business Services περιλαμβάνει μερικές από τις πλέον γνωστές αλυσίδες της αγοράς, αλλά και μικρότερες εταιρείες στις οποίες έχει προσφέρει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της σχετικά με franchising, από μελέτες σκοπιμότητας, μέχρι πλήρη προετοιμασία ή οργάνωση και έλεγχο δικτύου, όπως:

Διαβάστε περισσότερα: Το Πελατολογιο μας

Ιωαννης Ηλιαδης

Σύνδεσμος Franchise Ελλάδος, Πρόεδρος

Οι δραστηριότητες και οι πρωτοβουλίες του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS και της συμβουλευτικής εταιρείας FBS - Franchise Business Services αποτελούν θετικά παραδείγματα για τον θεσμό του franchising στη χώρα μας.

Πετρος Πετριδης

,Σύνδεσμος Franchise Ελλάδος, Πρόεδρος, ΑΧΟΝ, Διευθύνων Σύμβουλος

Η συμβουλευτική εταιρεία FBS - Franchise Business Services και το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS προάγουν το franchising στη χώρα μας, μέσω των πρωτοβουλιών τους και το έργο τους.

Πετρος Παρασυρακης

MABO, Διευθύνων Σύμβουλος

Η συμβουλευτική εταιρεία FBS - Franchise Business Services και το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS υποστηρίζουν με αποτέλεσμα και ήθος την ανάπτυξη των MABO SHOPs.

Λαζαρος Φελους

ATTITUDES, Διευθύνων Σύμβουλος

Αξίζει έπαινος στην FBS - Franchise Business Services και στο περιοδικό FRANCHISE BUSINESS για το έργο τους και την συνεισφορά τους στο χώρο.

Γιαννης Πηλαδακης

VIRGIN MEGASTORES, Διευθύνων Σύμβουλος

Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και το ήθος τους.

 

Μελετης Τζαφερης

πρώην Γ.Γ. ΥΠΑΝ

Είναι ευχάριστο που ένας φίλος, μηχανολόγος - μηχανικός του ΕΜΠ, έχει διακριθεί στο καθαρά επιχειρηματικό κλάδο του franchising.

Νικος Χαλκιοπουλος

Μπουκέτο Μπαλόνια, Διευθύνων Σύμβουλος

Το FRANCHISE BUSINESS άλλαξε τα δεδομένα στο franchising καθώς ήταν το πρώτο περιοδικό που κυκλοφόρησε στη χώρα μας, το 1998.

Νικος Κακουρης

Rebecca Blu, Διευθύνων Σύμβουλος

Το FRANCHISE BUSINESS και η FBS - Franchise Business Services συνεισέφεραν τα μέγιστα, όταν η εταιρεία μας ξεκίνησε το franchising, το 2000.

Ανάπτυξε την επιχείρησή σου!

Forphoto

Παρέχουμε πλήρεις και αποτελεσματικές υπηρεσίες καλύπτοντας όλα τα ζητήματα που αφορούν τις αλυσίδες franchise, από την προετοιμασία τους και την εύρεση δικαιοδόχων, μέχρι την στρατηγική και την αναδιοργάνωσή τους.

Ξεκίνα τη δική σου επιχείρηση!

Feesphoto

Παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για το franchise και τις επιχειρηματικές προτάσεις της αγοράς, διασφαλίζοντας την επιτυχημένη επιλογή σας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας. Σας καθοδηγούμε και σας συμβουλεύουμε από το στάδιο της επιλογής και των διαπραγματεύσεων, μέχρι την έναρξη της επιχείρησής σας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Εμπιστευθείτε μας!

Διαθέτουμε εμπειρία και γνώση δεκαετιών, διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising, γνωρίζουμε καλύτερα απ' όλους το παρόν, το μέλλον κα τις αποδόσεις των επιχειρηματικών προτάσεων της αγοράς.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά