Έχουμε τον τρόπο μας...

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.

The Art of Franchise

 • 1
 • 2

FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Doing Franchise Business

FB 83 Photo CoverTo franchising, ειδικά σήμερα εν μέσω κρίσης, έχει αναδειχθεί αφενός ως η ιδανική στρατηγική για τις εταιρείες που διαθέτουν ένα δυνατό concept και επιθυμούν ταχεία ανάπτυξη, με μειωμένο ρίσκο και ελάχιστες επενδύσεις, και αφετέρου ως η πλέον βιώσιμη και σίγουρη επιλογή ως αυτο-απασχόληση για όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και εκπροσωπώντας τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GR – Νο1 σε όλες τις μηχανές αναζήτησης, διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAH4AAAAPAQMAAAAYk+mvAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAJBJREFUCJljYCAMGA8wMPABaTZmmMgBBn5pNAHBGSABKLfiw+Hj02fUVH58fpxfjqH0A8MZiWM5V/ek8c42S5bczHB2BkPCj+PPxGck1M5mS+axZzjbwCA54xjjBImEs0ABZgOGygagomM5F2cABUBaJA42MFT8/ny8XyKhduaz/PNyNkAVKEDiDLqzK4jwGgCkDDNOuW/seAAAAABJRU5ErkJggg==

The Art of Franchise franchise

The Art of Franchise

Sampamia350

Team350 Fill 250x250Η WiZION GROUP, εδώ και πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας, παράλληλα, τον ρόλο του franchise trendsetter, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας. Η εικοσαετής και πλέον ενασχόλησή μας ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, έχοντας διανύσει την ακμή και την παρακμή του κλάδου των συμβούλων, μας ώθησε να «ονομάσουμε» την συμβουλευτική μας δραστηριότητας ως WiZIONING, με στόχο την ανασυγκρότηση της επιχείρησής σας, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας τη δική σας, νέα και ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα: The Art of Franchise

Comment (0) Hits: 1360

The Art of Franchise

Team350

Η εικοσαετής και πλέον ενασχόλησή μας ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, έχοντας διανύσει την ακμή και την παρακμή του κλάδου των συμβούλων, μας ώθησε να «ονομάσουμε» την συμβουλευτική μας δραστηριότητας ως WiZIONING, με στόχο την ανασυγκρότηση της επιχείρησής σας, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας τη δική σας, νέα και ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα: The Art of Franchise

Comment (0) Hits: 6067

HOLISTIC APPROACH

Aero350

Συντάσσουμε χωρίς κόστος Μελέτη Σκοπιμότητας και σας προτείνουμε το κατάλληλο marketing plan.

Διαβάστε περισσότερα: HOLISTIC APPROACH

Comment (1) Hits: 1129

FRANCHISE DESIGN

Hands350

Εμπιστευθείτε την ανάπτυξή σας στον Νο1 ενιαίο φορέα παροχής υπηρεσιών franchise.

Διαβάστε περισσότερα: FRANCHISE DESIGN

Comment (0) Hits: 1474

ON LINE FRANCHISE MARKETING

Granazia350

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του διαδικτύου και όλα τα κανάλια που διαθέτει.

Διαβάστε περισσότερα: ON LINE FRANCHISE MARKETING

Comment (0) Hits: 1178

FRANCHISE BUSINESS

Sampamia350

Εφοδιάστε την επιχειρηματική πρότασή σας με εγκυρότητα, φήμη και αναγνωρισιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα: FRANCHISE BUSINESS

Comment (1) Hits: 1693

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

H FBS - Franchise Business Services, η πλέον αξιόπιστη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών franchise! Αναλαμβάνουμε τη πλήρη προετοιμασία και ανάπτυξη αλυσίδων, με περισσότερους από 100 πελάτες, από γνωστά brands (COFFEEWAY, FAMOUS, FORTHNET, FUNKY BUDDHA, KLIMATAIR, STARBUCKS) μέχρι αλυσίδες που υποστηρίξαμε από τα πρώτα βήματά τους (COFFEE ISLAND, COFFEE LAB, CHILLBOX, FAIRYNAILS, ΜΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΣ, ZIO PEPPE).

| est. 1995

Το FRANCHISE BUSINESS, το Νο1 μέσο ενημέρωσης για το franchising, πρωτοκυκλοφόρησε την Άνοιξη του 1998, πριν από οιαδήποτε άλλη σχετική πρωτοβουλία, διατηρεί σταθερά την ηγετική, θεσμική και πρωταγωνιστική θέση στον κλάδο, κυκλοφορεί στα περίπτερα, σε νεωτεριστικό σχήμα, στα 2,5 €, σε διασύνδεση με το Franchise.GR μέσω QRcodes.

| est. 1998

Το Franchise.GR, το πρώτο portal που δημιουργήθηκε στη χώρα μας, αποτελεί, από το 1998, την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη διαδικτυακή πηγή ενημέρωσης, γεγονός που το έχει αναδείξει ως το #1 αποτέλεσμα σε όλες τις search engines και ranking sites. Παρέχει πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση, με κύριο στόχο την ενδυνάμωση του θεσμού.

| est. 1998

Το Franchise-Business.gr, the OnLine Franchise & Business Opportunities Show, ο διαδικτυακός τόπος του FRANCHISE BUSINESS θέτει νέα δεδομένα στην ενημέρωση για το franchising.

| est. 2013

Το FranchiseToday.gr, the OnLine franchise Review, αναδεικνύει τις αλυσίδες franchise που συνεχίζουν να καινοτομούν, να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές, εντός της νέας εποχής των συνεχών αναταράξεων. Στηρίζει την επιχειρηματικότητα που με δημιουργικότητα, δέσμευση, επενδύσεις και συνεχή αγώνα καταφέρνει να αντιστέκεται, αλλά και να αναπτύσσεται.

| est. 2013

Το FranchiseClub.gr, το πρώτο και μοναδικό social & reviews franchise network, δίνει την δυνατότητα στους δικαιοπαρόχους να αναρτούν και να ενημερώνουν μόνοι τους την επιχειρηματική πρότασή τους και στους επισκέπτες να αξιολογούν επιχειρηματικές προτάσεις και να αιτούνται απευθείας στους δικαιοπαρόχους επιπλέον ενημέρωση!

| est. 2010

Όλοι οι ανωτέρω διαδικτυακοί τόποι προσαρμόζονται αυτόματα σε κάθε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο από Η/Υ μέχρι tablets και smartphones.

Το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, διενεργεί τριμηνιαίες έρευνες, μέσω της μελέτης στατιστικών στοιχείων και on-line ερωτηματολογίων. Οι έρευνές του δημοσιεύονται σε όλα τα έγκριτα μέσα (ΒΗΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, REAL NEWS, ΚΕΡΔΟΣ κ.ά), portals, blogs κ.ο.κ.

| est. 2009

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κάθε έτος, αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών και συνεισφέροντας στην διάδοση του franchising, έχοντας καθιερωθεί απόλυτα στην αγορά ως σήμα ποιότητας και αξιοπιστίας.

| est. 2008

Η πρωτοβουλία FAST FRANCHISE δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του ρόλου του franchising ως καταλύτη τόσο για την επιχειρηματικότητα, όσο και για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, και προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες, διαφήμιση και υποστήριξη σε καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, που βρίσκονται σε στάδιο start up.

| est. 2014

ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Earth MoveΗ μετά Δημοψηφίσματος περίοδος έθεσε επί τάπητος την αναγκαιότητα των αλυσίδων franchise να προσανατολισθούν προς το εξωτερικό, με στόχο την διασφάλιση εσόδων, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και σε μόνιμη βάση λαμβάνοντας υπόψη την αστάθεια στην ελληνική οικονομία. Μέχρι σήμερα, λιγοστές μόνο εταιρείες αξιοποίησαν τις δυνατότητες των διεθνών αγορών, λόγω δύο κύριων ζητημάτων, είτε τις αδυναμίες του concept, είτε την προσήλωση στην εθνική αγορά.

Λαμβάνοντας υπόψη της τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, η WiZION GROUP δημιούργησε ένα ειδικό πακέτο υπηρεσιών προετοιμασίας και ανάπτυξης εκτός Ελλάδος, με προσανατολισμό των αμοιβών της στο αποτέλεσμα:

Franchise Check Point

 • Αξιολόγηση του concept και των δυνατοτήτων του για ανάπτυξη στο εξωτερικό.

 • Καθορισμός της στρατηγικής ανάπτυξης στο εξωτερικό και λήψη βασικών αποφάσεων που αφορούν την συνεργασία με master franchisees, π.χ. αγορές – χώρες στόχοι, πλάνο ανάπτυξης, entry fees, royalties, εκπαίδευση, logistics κ.ο.κ.

 • Προτάσεις ενίσχυσης του concept.

Business Definition

Σύνταξη του Πακέτου Franchise:

 • Παρουσίαση εταιρείας – Company Profile

 • Παρουσίαση πρότασης συνεργασίας – Franchise Concept Book

 • Σύμβαση δικαιόχρησης – Franchise Agreement

 • Πρότυπη οικονομική ανάλυση σε επίπεδο master franchisee - Business Plan

Sales & Marketing

 • Δημοσιότητα σε franchise portals, facebook groups εκτός Ελλάδος

 • Direct Marketing σε λίστα επιλεγμένων αποδεκτών, π.χ. σε υπευθύνους malls στο εξωτερικό, σε εταιρείες χονδρικής κ.ο.κ.

Business Development

Follow Up ενεργειών direct marketing και των in coming requests

Αν ενδιαφέρεστε για το πώς θα αναπτυχθεί η εταιρεία σας εκτός Ελλάδος, επικοινωνήστε με την WiZION GROUP στο 2106540681 ή στο data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAH4AAAAPAQMAAAAYk+mvAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAJBJREFUCJljYCAMGA8wMPABaTZmmMgBBn5pNAHBGSABKLfiw+Hj02fUVH58fpxfjqH0A8MZiWM5V/ek8c42S5bczHB2BkPCj+PPxGck1M5mS+axZzjbwCA54xjjBImEs0ABZgOGygagomM5F2cABUBaJA42MFT8/ny8XyKhduaz/PNyNkAVKEDiDLqzK4jwGgCkDDNOuW/seAAAAABJRU5ErkJggg==

Ανάπτυξε την επιχείρησή σου!

Forphoto

To Franchising προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης, ώστε να δημιουργήσετε ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων, να μεγιστοποιήσετε την κερδοφορία σας και να ισχυροποιείστε το όνομά σας.

Παρέχουμε πλήρεις και αποτελεσματικές υπηρεσίες καλύπτοντας όλα τα ζητήματα που αφορούν τις αλυσίδες franchise, από την προετοιμασία τους και την εύρεση δικαιοδόχων, μέχρι την στρατηγική και την αναδιοργάνωσή τους.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Εμπιστευθείτε μας!

Feesphoto

Διαθέτουμε εμπειρία και γνώση δεκαετιών, διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising, γνωρίζουμε καλύτερα απ' όλους το παρόν, το μέλλον κα τις αποδόσεις των επιχειρηματικών προτάσεων της αγοράς.

Εμπιστευθείτε μας!

Διαθέτουμε εμπειρία και γνώση δεκαετιών, διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising, γνωρίζουμε καλύτερα απ' όλους το παρόν, το μέλλον κα τις αποδόσεις των επιχειρηματικών προτάσεων της αγοράς.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά