FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018.

Οι Υπηρεσιες μας

  • 1

FBS Logo 2017 Small

Η εταιρεία μας αποτελεί τον πλέον ολοκληρωμένο και κορυφαίο φορέα παροχής υπηρεσιών franchise, το οποίο θεωρούμε ότι αποτελεί α/ μονόδρομο για κάθε νέο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να ανοίξει το δικό του κατάστημα και β/ μοναδική διέξοδο για όποιον επιθυμεί να αυξήσει το οικογενειακό του εισόδημα και να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά της ανεργίας. Γεγονότα που έχουν οδηγήσει στην ραγδαία αύξηση της δημοτικότητας του θεσμού.

Ενημερωση ενδιαφερομενων

Σήμερα, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων διερευνά διάφορες επιλογές με στόχο την αύξηση του εισοδήματος, την εύρεση εργασίας ή την αξιοποίηση, διασφάλιση των διαθεσίμων κεφαλαίων. Σε αυτό το πλαίσιο κοντά ένα εκατομύριο Έλληνες διερευνούν την προοπτική να ξεκινήσουν μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα μέσω franchise, κυρίως υπό τη λογική της αυτοαπασχόλησης.

Καθοδήγηση επιλογής franchise

Η FBS παρέχει όχι μόνο πλήρη ενημέρωση για τα συστήματα franchise που έχει αναλάβει, τα οποία ξεπερνούν τα 60, αλλά και διασφαλίζει την επιτυχημένη επιλογή των ενδιαφερομένων, παρέχοντας ολοκληρωμένη προσέγγιση κατά την διαδικασία αξιολόγησης των διαφορετικών επιχειρηματικών προτάσεων, ώστε η τελική επιλογή να καλύπτει τόσο τις ανάγκες, όσο και τις δυνατότητές σας.

Τα διάφορα χαρακτηριστικά των υποψήφιων δικαιοδόχων αναλύονται κατάλληλα και διερευνάται η πλέον ιδανική σχέση Δυνατοτήτων και Προσδοκιών.

  • Οι Δυνατότητες των ενδιαφερομένων αφορούν στοιχεία όπως εμπειρία, ηλικία, διαθέσιμο χρόνο απασχόλησης, διαθέσιμα κεφάλαια, προσωπική ενασχόληση ή μέσω συνεταιρισμού, υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον, τεχνικές και άλλες γνώσεις.

  • Οι Προσδοκίες αφορούν στον κατάλληλο συνδυασμό αναγκών και φιλοδοξιών, ώστε αφενός να ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις και αφετέρου να καταλήξει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος σε μια επιλογή, με όραμα και προοπτικές.

Άνοιξε το δικό σου κατάστημα

Η απόφαση να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση, δεν σημαίνει απαραίτητα να ενταχθείς σε ένα δίκτυο franchise, καθώς μπορεί είτε ο κλάδος, είτε η εμπειρία σου να συνηγορούν στο να ξεκινήσεις τη δική σου αυτόνομη επιχείρηση.

Επίσης, αν ήδη έχεις κάποιο κατάστημα και δεν είσαι ικανοποιημένος από τις αποδόσεις, πέρα από τη λύση της ένταξης σε ένα δίκτυο franchise, υπάρχουν και άλλες προοπτικές, όπως η πώληση, ή η βελτίωσή του.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου, χρειάζεσαι έναν έμπειρο συνεργάτη, που θα σε βοηθήσει όχι μόνο να λάβεις την σωστή απόφαση, αλλά θα συντονίσει και όλες τις ενέργειες που απαιτούνται.

Υποστήριξη ενδιαφερόμενων δικαιοδόχων

Η άνω των 15 ετών εμπειρία μας και η απόλυτη εξειδίκευσή μας εγγυάται την αξιόπιστη και πλήρη ενημέρωσή σας, καθώς και την ουσιαστική υποστήριξή μας με σκοπό να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Αποτύπωση αναγκών και προσδοκιών

Αναλύουμε τις ανάγκες σας, ώστε η επιχειρηματική απόφασή σας να διασφαλίσει την επίτευξη των στόχων σας και σας παρουσιάζουμε τις αρχικές επιλογές σας.

Διερεύνηση ικανοτήτων

Αναλύουμε τόσο την εμπειρία σας, όσο και τις οικονομικές δυνατότητές σας, ώστε να καταλήξουμε σε μια συντηρητική και αξιόπιστη επιλογή, εκμηδενίζοντας το ρίσκο σας.

Ανάλυση εναλλακτικών επιλογών

Παρουσιάζουμε τις βασικές επιλογές για να ξεκινήσετε το δικό σας franchise ή ανεξάρτητο κατάστημα, αναλύοντας τα σχετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Παρουσίαση συστημάτων

Προτείνουμε τα συστήματα franchise που καλύπτουν τους στόχους σας και αξιοποιούν τις ικανότητές σας, παρουσιάζοντας αντικειμενικά τη φιλοσοφία, την στρατηγική και τα προνόμια των πλέον ενδεδειγμένων για εσάς προτάσεων.

Ανάλυση επένδυσης

Αναλύουμε την συνολική αρχική επένδυση και προσδιορίζουμε το απαιτούμενο κεφάλαιο κίνησης, όπως και τους τρόπους – διάρκεια αποπληρωμής.

Αξιολόγηση χώρου

Αξιολογούμε εμπορικούς χώρους που θα προτείνετε, αναφορικά με την καταλληλότητά τους για τα concepts που σας ενδιαφέρουν, και προτείνουμε την βέλτιστη αξιοποίησή τους.

Ανάλυση οικονομικών προοπτικών

Συντάσσουμε ειδική οικονομική ανάλυση, που αφορά τα λεπτομερή οικονομικά αποτελέσματα για το concept που θα επιλεγεί, στην περιοχή ή κατάστημα που σας ενδιαφέρει.

Υποστήριξη κατά τη σύναψη συνεργασίας με τη μητρική εταιρεία

Υποστηρίζουμε την διαδικασία που αφορά την συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία, παρουσιάζοντας αναλυτικά τη σύμβαση δικαιόχρησης, με σκοπό την υιοθέτηση ευνοϊκότερων όρων.

Ανάπτυξε την επιχείρησή σου!

Forphoto

Παρέχουμε πλήρεις και αποτελεσματικές υπηρεσίες καλύπτοντας όλα τα ζητήματα που αφορούν τις αλυσίδες franchise, από την προετοιμασία τους και την εύρεση δικαιοδόχων, μέχρι την στρατηγική και την αναδιοργάνωσή τους.

Ξεκίνα τη δική σου επιχείρηση!

Feesphoto

Παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για το franchise και τις επιχειρηματικές προτάσεις της αγοράς, διασφαλίζοντας την επιτυχημένη επιλογή σας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας. Σας καθοδηγούμε και σας συμβουλεύουμε από το στάδιο της επιλογής και των διαπραγματεύσεων, μέχρι την έναρξη της επιχείρησής σας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Εμπιστευθείτε μας!

Διαθέτουμε εμπειρία και γνώση δεκαετιών, διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising, γνωρίζουμε καλύτερα απ' όλους το παρόν, το μέλλον κα τις αποδόσεις των επιχειρηματικών προτάσεων της αγοράς.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά