ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Doing Franchise Business

FB 83 photo coverTo franchising, ειδικά σήμερα εν μέσω κρίσης, έχει αναδειχθεί αφενός ως η ιδανική στρατηγική για τις εταιρείες που διαθέτουν ένα δυνατό concept και επιθυμούν ταχεία ανάπτυξη, με μειωμένο ρίσκο και ελάχιστες επενδύσεις, και αφετέρου ως η πλέον βιώσιμη και σίγουρη επιλογή ως αυτο-απασχόληση για όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και εκπροσωπώντας τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GR – Νο1 σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και το Franchising.GR με μοναδικές δυνατότητες αναζήτησης βάση επένδυσης, κλάδου, entry fees κ.ο.κ. διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο

franchise marketing

Σήμερα, τόσο η αγορά όσο και το franchise έχουν αλλάξει ριζικά και κυρίως συνεχίζουν να αλλάζουν (!). Μεμονωμές και αποσπασματικές ενέργειες δημοσιότητας, απλά δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Απαιτείται ένα συνδυαστικό πλάνο ενεργειών, με αξιοποίηση τόσο των παραδοσιακών μέσων, όσο και του διαδικτύου.

Δεν είναι τυχαίο ότι το 2012, η chillbox επέλεξε ως μοναδικό πλάνο δημοσιότητας τις συνδυαστικές ενέργειες που πρότεινε η εταιρεία μας με αποτέλεσμα 60 νέα καταστήματα μέσα σε δυο χρόνια (σε Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό) και στη συνέχεια αγοράστηκε από την Kayak, όπως και τα coffee island με 46 νέα καταστήματα, μέσα στο 2012, ξεκινώντας μια ταχεία και εύρωστη ανάπτυξη, η οποία την οδήγησε να κατακτήσει για συνεχόμενες χρονιές το βραβείο Best Franchise Growth στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και σήμερα να διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο Μικρής Εστίασης στην Ελλάδα ή η FAMOUS με 30 νέα καταστήματα, μόλις, σε 6 μήνες, τα coffee lab, που ξεκινώντας αποκλειστική συνεργασία με τα μέσα μας το 2015 ξεπέρασαν τα 100 καταστήματα μέσα σε 4 χρόνια. Η Funky Buddha, με τη συνεργασία μας να ξεκινά το Φθινόπωρο του 2015, με αποκλειστική προώθηση και εκπροσώπηση του concept έφερε ως αποτέλεσμα ένα αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης, με 20 νέα καταστήματα μέσα σε 2 έτη. Η Alterlife, που ξεκινώντας τη συνεργασία μας αρχές του 2017, με αποκλειστική προώθηση του concept, έχει ως αποτέλεσμα ένα αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης, με 60+ νέα καταστήματα.Παράλληλα, νέα concepts ακόμη και χωρίς (!) πιλοτικό κατάστημα, αλλά με καινοτομό πολυεπίπεδο στρατηγικό σχεδιασμό και marketing, κατάφεραν μέσα σε λιγότερο από ένα έτος να δημιουργήσουν από 4 ή έως 20+ καταστήματα.

Αποτελούμε το μοναδικό ενιαίο φορέα franchise και διαθέτουμε:

το FRANCHISE BUSINESS, το περιοδικό που άλλαξε τα δεδομένα στο franchise, το περιοδικό που συμβάλλει - περισσότερο από κάθε άλλο φορέα και μέσο - στην ανάπτυξη του θεσμού, έχοντας πρωτοκυκλοφορήσει το 1998 πριν οιοδήποτε άλλο έντυπο ή άλλη σχετική πρωτοβουλία, με σταθερά ηγετική, θεσμική και πρωταγωνιστική θέση, με αδιάλειπτη κυκλοφορία στα περίπτερα, σε νεωτεριστικό σχήμα, με τιμή περιπτέρου 2,5 €, σε διασύνδεση με το Franchise.GR μέσω QRcodes. 

το Franchise.GR, η #1 ιστοσελίδα για το franchising, σε όλες τις search engines και ranking sites, με 100% visibility

το Franchising.GR, με μοναδικές και προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης

το Franchise-Business.gr, η επίσημη ιστοσελίδα του FRANCHISE BUSINESS, με τα Νο1 social media και με άνω των 35,000 ακολούθων

Τα ανωτέρω μέσα, οι ενέργειες Διαδικτυακής Προώθησης σε search engines και social media και το εστιασμένο e-marketing

σας παρέχουν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, που σας προσδίδει δημοσιότητα σε περισσότερους από 850.000 υποψήφιους συνεργάτες σας κατ' έτος και σας εξασφαλίζει εγγυημένα αποτελέσματα.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ | | 2106540681

Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από το 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και των ταχύτερα αναπτυσσόμενων αλυσίδων, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GR – Νο1 σε όλες τις search engines και ranking sites, το Franchising.GR – Κορυφαία πλατφόρμα αναζήτησης συστημάτων franchise και το Franchise-Business.gr – Νο1 ψηφιακή πλατφόρμα για το franchise στα social media, διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

Οι υπηρεσίες και οι πρωτοβουλίες μας, μας έχουν αναδείξει ως τον κορυφαίο φορέα ολοκληρωμένων υπηρεσιών franchise, με δραστηριότητες που αφορούν:

 • την έκδοση του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, το Νο1 μέσο ενημέρωσης για το franchising που πρωτοκυκλοφόρησε την Άνοιξη του 1998, πριν από οιαδήποτε άλλη σχετική πρωτοβουλία

   • διατηρεί σταθερά ηγετική, θεσμική και πρωταγωνιστική θέση στον κλάδο

   • κυκλοφορεί σε νεωτεριστικό σχήμα, με τιμή περιπτέρου 2,5 €

   • σε διασύνδεση με το Franchise.GR μέσω QRcodes.

 • την διαχείριση της No1 διαδικτυακής πλατφόρμας Franchise.GR και του Franchising.GR, του απόλυτου franchise mega search engine

 • την έκδοση της 15νθήμερης ηλεκτρονικής εφημερίδας Franchise Agenda

 • την προώθηση επιχειρηματικών προτάσεων μέσω ενεργειών δημοσιότητας σε μηχανές αναζήτησης και κοινωνικά δίκτυα

 • την FBS - Franchise Business Services, που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με:

  • την ενημέρωση και υποστήριξη ενδιαφερόμενων δικαιοδόχων

  • την προετοιμασία, ανασχεδιασμό και ανάπτυξη αλυσίδων franchise

 • την διοργάνωση των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE, που από το 2008 αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως στρατηγική ανάπτυξης

 • το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, τον φορεά αποτύπωσης του κλάδου, που διενεργεί τριμηνιαίες έρευνες και συντάσσει εξειδικευμένες μελέτες και αναλύσεις

Σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις για την ανάπτυξη της αλυσίδας σας, στην πλέον συμφέρουσα value for money επιλογή, ειδικά σχεδιασμένες για εσάς!

FRANCHISE BUSINESS

Η προβολή σας στο FRANCHISE BUSINESS σας εξασφαλίζει τόσο ενδιαφερόμενους δικαιοδόχους, όσο και φήμη και αναγνωρισιμότητα.

FRANCHISE PORTALS

Τα μοναδικά franchise sites που είναι εγκεκριμένα από google news!

Προβολή σε:

 • Franchise.GR – Νο1 αποτέλεσμα σε όλες τις search engines και ranking sites, με το μοναδικό ελληνικό franchise app (!) και σε διασύνδεση με το FRANCHISE BUSINESS μέσω qrcodes, 

 • Franchising.GR – Κορυφαία πλατφόρμα αναζήτησης συστημάτων franchise με μοναδικές δυνατότητες

 • Franchise-Business.gr – Νο1 ψηφιακή πλατφόρμα για το franchise στα social media

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Google

Social Media

 • Posts σε Facebook, Instagram, Twitter και άλλα social media

Franchise Agenda

 • 15νθήμερη ηλεκτρονική εφημερίδα σε 480,000+ παραλήπτες
 • Η πρώτη επαφή και επικοινωνία ήταν άψογη φαίνεται ότι μιλάμε για γνωστές του είδους. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φέρουμε σε μπορέσουμε αυτήν την νέα ιδέα σε πράξη.
 • Επαγγελματίες, γνώστες του αντικειμένου και πρωτοπόροι.
 • Εξαιρετικοί γνώστες του franchise στην Ελλάδα και όχι μόνο. Σωστές πληροφορίες, επαγγελματική συμπεριφορά, σεβασμός στους πελάτες και τους συνεργάτες. Συστήνω ανεπιφύλακτα.
 • Ο κύριος Πλάτωνας μου έλυσε κυριολεκτικά τα χέρια σε ένα καίριο επαγγελματικό μου ζήτημα. Ευχαριστώ θερμά όλη την ομάδα και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
 • Εξαιρετική αντιμετώπιση από τον κ. Βλάχο Βασίλη. Κατατοπιστικότατος σε όσες πληροφορίες ζητήσαμε. Ευχαριστούμε πολύ!