ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

The Art of Franchise

Έχουμε τον τρόπο μας...

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.

Σύμβουλοι Franchise

Doing Franchise Business

FB 83 photo coverTo franchising, ειδικά σήμερα εν μέσω κρίσης, έχει αναδειχθεί αφενός ως η ιδανική στρατηγική για τις εταιρείες που διαθέτουν ένα δυνατό concept και επιθυμούν ταχεία ανάπτυξη, με μειωμένο ρίσκο και ελάχιστες επενδύσεις, και αφετέρου ως η πλέον βιώσιμη και σίγουρη επιλογή ως αυτο-απασχόληση για όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και εκπροσωπώντας τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GR – Νο1 σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και το Franchising.GR με μοναδικές δυνατότητες αναζήτησης βάση επένδυσης, κλάδου, entry fees κ.ο.κ. διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο

FBS logo 2017 small

Η εταιρεία μας αποτελεί τον πλέον ολοκληρωμένο και κορυφαίο φορέα παροχής υπηρεσιών franchise, το οποίο θεωρούμε ότι αποτελεί α/ μονόδρομο για κάθε νέο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να ανοίξει το δικό του κατάστημα και β/ μοναδική διέξοδο για όποιον επιθυμεί να αυξήσει το οικογενειακό του εισόδημα και να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά της ανεργίας. Γεγονότα που έχουν οδηγήσει στην ραγδαία αύξηση της δημοτικότητας του θεσμού.

 • Βεβαίως, εδώ είναι η προσαρμοσμένη κριτική: --- **Κριτική για την Franchise.gr** Επισκέφθηκα την Franchise.gr για συμβουλές σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα και είχα μια εξαιρετική εμπειρία με τον σύμβουλο της εταιρίας. Ο Βασίλης ήταν φιλικός, επαγγελματικός και πολύ ενημερωμένος. Με άκουσε προσεκτικά, κατανόησε τις ανάγκες μου και μου παρείχε σαφείς και πρακτικές συμβουλές. Με βοήθησε να δω όλες τις επιλογές μου και να πάρω μια καλά ενημερωμένη απόφαση. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα για οποιονδήποτε χρειάζεται επαγγελματική καθοδήγηση.
 • Η πρώτη επαφή και επικοινωνία ήταν άψογη φαίνεται ότι μιλάμε για γνωστές του είδους. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φέρουμε σε μπορέσουμε αυτήν την νέα ιδέα σε πράξη.
 • Εξαιρετικοί γνώστες του franchise στην Ελλάδα και όχι μόνο. Σωστές πληροφορίες, επαγγελματική συμπεριφορά, σεβασμός στους πελάτες και τους συνεργάτες. Συστήνω ανεπιφύλακτα.
 • Ο κύριος Πλάτωνας μου έλυσε κυριολεκτικά τα χέρια σε ένα καίριο επαγγελματικό μου ζήτημα. Ευχαριστώ θερμά όλη την ομάδα και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

earth moveΗ μετά Δημοψηφίσματος περίοδος έθεσε επί τάπητος την αναγκαιότητα των αλυσίδων franchise να προσανατολισθούν προς το εξωτερικό, με στόχο την διασφάλιση εσόδων, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και σε μόνιμη βάση λαμβάνοντας υπόψη την αστάθεια στην ελληνική οικονομία. Μέχρι σήμερα, λιγοστές μόνο εταιρείες αξιοποίησαν τις δυνατότητες των διεθνών αγορών, λόγω δύο κύριων ζητημάτων, είτε τις αδυναμίες του concept, είτε την προσήλωση στην εθνική αγορά.

Λαμβάνοντας υπόψη της τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, η WiZION GROUP δημιούργησε ένα ειδικό πακέτο υπηρεσιών προετοιμασίας και ανάπτυξης εκτός Ελλάδος, με προσανατολισμό των αμοιβών της στο αποτέλεσμα:

Franchise Check Point

 • Αξιολόγηση του concept και των δυνατοτήτων του για ανάπτυξη στο εξωτερικό.

 • Καθορισμός της στρατηγικής ανάπτυξης στο εξωτερικό και λήψη βασικών αποφάσεων που αφορούν την συνεργασία με master franchisees, π.χ. αγορές – χώρες στόχοι, πλάνο ανάπτυξης, entry fees, royalties, εκπαίδευση, logistics κ.ο.κ.

 • Προτάσεις ενίσχυσης του concept.

Business Definition

Σύνταξη του Πακέτου Franchise:

 • Παρουσίαση εταιρείας – Company Profile

 • Παρουσίαση πρότασης συνεργασίας – Franchise Concept Book

 • Σύμβαση δικαιόχρησης – Franchise Agreement

 • Πρότυπη οικονομική ανάλυση σε επίπεδο master franchisee - Business Plan

Sales & Marketing

 • Δημοσιότητα σε franchise portals, facebook groups εκτός Ελλάδος

 • Direct Marketing σε λίστα επιλεγμένων αποδεκτών, π.χ. σε υπευθύνους malls στο εξωτερικό, σε εταιρείες χονδρικής κ.ο.κ.

Business Development

Follow Up ενεργειών direct marketing και των in coming requests

Αν ενδιαφέρεστε για το πώς θα αναπτυχθεί η εταιρεία σας εκτός Ελλάδος, επικοινωνήστε με την WiZION GROUP στο 2106540681 ή στο

Προετοιμάζουμε, προωθούμε, αναπτύσσουμε και υποστηρίζουμε αλυσίδες franchise.

Επιτυχημένα, με σύνεση, με ταχύτητα και με δέσμευση.

Διαθέτουμε εμπειρία, γνώση, και υποδομές.

Σας παρέχουμε τα καλύτερα, τα πλέον αποτελεσματικά και σύγχρονα μέσα για την εύρεση των κατάλληλων δικαιοδόχων – συνεργατών σας!

δεν είμαστε μόνο οι ΠΡΩΤΟΙ, αλλά και οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

Παρέχουμε υπηρεσίες προετοιμασίας, προώθησης, ανάπτυξης, ελέγχου και ενδυνάμωσης αλυσίδων δικαιόχρησης.

Ενημερώνουμε, καθοδηγούμε και συμβουλεύουμε ενδιαφερόμενους δικαιοδόχους.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά