Μετά την εκπληκτική επιτυχία της 2ης απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE, την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010, στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ναυτιλίας και Ανταγωνιστικότητας, σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ και τον ΣΕΛΠΕ, υπό την διοργάνωση του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro, έχει ξεκινήσει η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων αλυσίδων franchise για το 2010, μέσω ψηφοφορίας στο http://www.franchise.gr και έχουν ήδη ανακοινωθεί τα πρώτα αποτελέσματα.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται της ανάπτυξης του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών του κλάδου και συνεισφέροντας στην διάδοση του franchising. Αναβαθμίζουν τον ίδιο τον κλάδο του franchising, καθώς αφορούν σε μια εξαιρετική διοργάνωση και έχουν πλέον καταξιωθεί στον επιχειρηματικό κόσμο, αποσπώντας μοναδική απήχηση και κύρος. Πλέον, μετά την δεύτερη διοργάνωση και την απόλυτη επιτυχία και αποδοχή από το σύνολο του κλάδου καθιερώθηκαν όχι μόνο ως θεσμός και ετήσια γιορτή του franchising, αλλά και ως σήμα αναγνώρισης και πιστοποίησης επιτυχίας.

«Σήμερα, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Πλάτων Μαλικούρτης, ιδιοκτήτης του φορέα διοργάνωσης και εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, «αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα επιτυχίας στα αυτόνομα και ανεξάρτητα καταστήματα. Παράλληλα, οι περισσότεροι επιχειρηματίες αναζητούν τόσο διασφαλισμένες αποδόσεις, όσο και χαμηλές επενδύσεις, κάτι που μόνο το franchise μπορεί να προσφέρει. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η “ζήτηση” για το franchise, έχει διπλασιασθεί και οι δυνητικοί δικαιοδόχοι εκτιμούνται πλέον σε άνω των 650.000 ενδιαφερομένων κατ’ έτος».

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά