Το νέο εμπορικό κέντρο στον Κηφισό έχει εμβαδόν κτιρίου 20.000 τ.μ. και έρχεται να ολοκληρώσει το εμπορικό συγκρότημα River West που έχει συνολικό εμβαδόν 45.000 τ.μ. και αξιοποιεί μια έκταση 59.500 τ.μ. Στο ευρύτερο εμπορικό συγκρότημα River West διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης 2.500 θέσεων και λειτουργεί ήδη από το 2008 το κατάστημα ΙΚΕΑ. Στον περιβάλλοντα χώρο θα διαμορφωθεί ένα πρότυπο θεματικό πάρκο στο οποίο θα φιλοξενούνται ορισμένα από τα πιο διαδεδομένα φυτά του Ιπποκράτη.

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου θα ανοίξουν 30 περίπου καταστήματα του εμπορικού κέντρου, μεταξύ των οποίων τα H&M, Μουστάκας, NEXT, Intersport, Adidas, Mayoral, Peacocks, Bata και Coffeeway. Παράλληλα, θα ξεκινήσει η λειτουργία των καφεστιατορίων  Il Baretto και Πολιτεία καφέ, των εστιατορίων Τυλιχτό, Chop-chop, cUP και River Pizza. Επίσης στο κέντρο θα λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών που θα φιλοξενεί δωρεάν τους μικρούς φίλους του River West.

Από τις επώνυμες αλυσίδες franchise θα μπορεί το καταναλωτικό κοινό να εξυπηρετηθεί από τα Carrefour-Μαρινόπουλος, να κάνει τις αγορές του από τα Galerie de Beaute, Oxette-Loisir και Coffeeway, να γευματίσει ή να πιει τον καφέ του στα Palmie bistro και να απολαύσει τις υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης των Fairy Nails.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά