Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος με στόχο τη διατήρηση του υψηλού ρυθμού ανάπτυξης, συνεχίζει την επέκταση, αλλά και ανανέωση του δικτύου των καταστημάτων του, εγκαινιάζοντας δύο καταστήματα σε Κορωπί και Ασπρόπυργο και μεταστεγάζοντας το κατάστημα του στην περιοχή του Κιάτου, στην Κορινθία, σε νέο κτήριο.

Το κατάστημα του Κορωπίου, που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 16/09/2011, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη Χρήστου - Παύλου & Αττικής 26-28. Διαθέτει χώρο πώλησης 1.150 τ.μ. κατανεμημένο σε ένα επίπεδο, 6 ταμεία, 80 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 33 άτομα προσωπικό.

Μέσα στα πλαίσια της φιλοσοφίας του ομίλου για δημιουργία ολοένα και πιο λειτουργικών καταστημάτων, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, έγινε η μεταστέγαση του καταστήματος του Ομίλου στο Κιάτο σε νέο κτήριο, μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό. Το κατάστημα διαθέτει 1.000 τ.μ. χώρο πώλησης σε ένα επίπεδο, 6 ταμεία, 50 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 34 άτομα προσωπικό. Τα εγκαίνια του καταστήματος, που βρίσκεται επί των οδών Πετμεζά και Κολοκοτρώνη, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 19/09/2011.

Τέλος, το κατάστημα του Ασπροπύργου, που αποτελεί το δεύτερο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος... και του πουλιού το γάλα!» στην περιοχή, εγκαινιάστηκε την Τρίτη 20/09/2011. Βρίσκεται επί της οδού Ελασσώνος, διαθέτει 1.000 τ.μ. χώρο πώλησης σε ένα επίπεδο, 6 ταμεία, 50 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 35 άτομα προσωπικό.

Ο Όμιλος καλωσορίζει όλους τους νέους εργαζόμενους, στην ευρύτερη ΑΒητική οικογένεια των 11.000, περίπου, υπαλλήλων!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά