Με μεγάλη επιτυχία ο όμιλος FOCUS-ON ολοκλήρωσε τη διαφημιστική καμπάνια στο ραδιοφωνικό σταθμό NOVASPORT FM 94,6. Στα άμεσα πλάνα του ομίλου είναι η επέκταση της διαφημιστικής εκστρατείας και σε άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

H FOCUS-ON GROUP ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της το 2008 παρέχοντας στους επιχειρηματίες πελάτες του δικτύου της, ολοκληρωμένες λύσεις προβολής και προώθησης στο διαδίκτυο. Έκτοτε καταγράφει μια συνεχώς αυξανόμενη πορεία και κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες του αντικειμένου της. Στόχος της εταιρείας είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών του διαδικτύου και της πληροφορικής, ώστε να αποφέρει τις μέγιστες αποδόσεις στις επιχειρήσεις – πελάτες της.

Έχει αναπτύξει μια σειρά από υπηρεσίες όπως Κατασκευή Ιστοσελίδων, Mobile Application, Social Media Marketing, Οργάνωσης Σεμιναρίων στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην καινοτομία και την ποιότητα.

Το 2010, η FOCUS-ON GROUP, εισήχθη στο σύστημα Franchise έχοντας στα άμεσα σχέδια της να αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων στην περιοχή της Αττικής και στη συνέχεια να καλύψει και τα υπόλοιπα αστικά κέντρα καθώς και το εξωτερικό. Σήμερα, αριθμεί οκτώ franchise στην Αττική, ένα κατάστημα στην Ξάνθη, ένα στη Θεσσαλονίκη, δυο Master Συμβάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η πρόταση franchise του Ομίλου FOCUS-ON χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές παροχές στους δικαιοδόχους του, με μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών, όπως Προβολή στο Internet, Social Media (Development, Marketing), Κατασκευή applications IOS, Android, Windows, Κατασκευή Ιστοσελίδων (Website, Flash site, Eshop), Φιλοξενία ιστοσελίδων, Κατοχύρωση Domain Name, S.E.O, Affiliate Marketing, επωφελούμενοι χαμηλών λειτουργικών εξόδων, δυναμικού κύκλου εργασιών και περιθώριου κέρδους έως 70%, με απόσβεση στους πρώτους μήνες.

Στο αναπτυξιακό πλάνο του Ομίλου, εντός του 2013, περιλαμβάνεται η γεωγραφική κάλυψη των περιοχών Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Ιωαννίνων, Κρήτης.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά