so easy franchise

Συνεχίζεται η ανάπτυξη μέσω franchise του ομίλου So Easy® με νέα παραρτήματα σε N. Kόσμο, Χαλάνδρι, Ν. Ερυθραία και Γλυφάδα.

Τα εκπαιδευτήρια So Easy® πρωταγωνισθούν στον κλάδο της εκπαίδευσης με 70 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, έχοντας αποσπάσει την ύψιστη διάκριση στο χώρο με το Βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας από τα Education Leaders Awards.

Ο όμιλος So Easy Education® προσφέρει 4 προτάσεις franchise:

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy®, καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο ότι όλοι μπορούν να μάθουν οποιαδήποτε ξένη γλώσσα αβίαστα και για πάντα. Απελευθερώνουν από τις πρώτες κιόλας ώρες τον κάθε σπουδαστή. Πολύ γρήγορα αγαπά και χαίρεται την επαφή με τη γλώσσα που διάλεξε να μάθει, νιώθοντάς τη δική του.

ΔΙΚΤΥΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών και συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη. Στο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ η μαθητοκεντρική προσέγγιση δε μένει στη θεωρία.

Γίνεται πράξη από την πρώτη κιόλας μέρα που ο κάθε μαθητής θα ενταχθεί στην οικογένεια μας. Κάθε παιδί είναι μοναδικό και γι’ αυτό μπορεί κοντά μας με σιγουριά και ασφάλεια, να κατακτήσει τη δική του ατομική επιτυχία.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net, πρωτοπόροι στην πληροφορική για παιδιά, ξεκινούν το 1995 στον Πειραιά και προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης πληροφορικής και εφαρμογών ψηφιακής τεχνολογίας. Επιπροσθέτως, παρέχουν πιστοποιήσεις γνώσεων, ως επίσημα εξεταστικά κέντρα μέσω των μεγαλύτερων διεθνών φορέων όπως ECDL και Diploma, που αναγνωρίζονται από το ελληνικό Δημόσιο, ενώ φιλοδοξούν να αποτελέσουν φορείς εκπαίδευσης νέων τεχνολογιών, που θα αποτελέσουν μέρος της αυριανής καθημερινότητας.

All In One Education

Επίσης, ο όµιλος So Easy Education® είναι ο µόνος που προσφέρει µια ολοκληρωµένη λύση πολυεκπαιδευτηρίου, συνδυάζοντας τρία brands που αντιπροσωπεύουν:

  • Την εκµάθηση ξένων γλωσσών µε το So Easy® Κέντρο Ξένων Γλωσσών.

  • Την πληροφορική/ψηφιακή εκπαίδευση µε το Easy WIN.NET® Κέντρο Ψηφιακής Εκπαίδευσης.

  • Τη Μέση Εκπαίδευση και τη Σχολική Μελέτη Δημοτικού & Γυμνασίου με το φροντιστήριο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ.

Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται:

  • Μείωση των εξόδων μέσω οικονομίας κλίμακας.

  • Υπερδιπλασιασμό των εσόδων μέσω του Cross-Selling.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα franchise του ομίλου So Easy Education μπορείτε να επικοινωνήστε:

Τηλέφωνο: 210 41.37.919

Email:

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά