SO EASY EDUCATION

Για μια ακόμα χρονιά ο όμιλος So Easy Education διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας στα πλαίσια των Βραβείων Franchise 2019. Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2019 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/1/2019 στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

Tα So Easy Εducation με 25 χρόνια εμπειρίας και 91 εκπαιδευτήρια σε Ελλάδα και Κύπρο, πρωτοπορούν εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους που βασίζονται στη βιωματική μάθηση. Με πολυσχιδείς δραστηριότητες στην ξενόγλωσση, ψηφιακή, φροντιστηριακή και πρωτοβάθμια εκπαίδευση η αποστολή τους είναι να αλλάξουν τη ζωή των σπουδαστών τους στην πράξη ξεκινώντας από τη νηπιακή ηλικία με ορίζοντα χωρίς όρια. Παρακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις χρησιμοποιούν προηγμένα μέσα τεχνολογίας και αποκλειστικά εξειδικευμένα μοντέλα, που ανταποκρίνονται με ευελιξία στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή. Ο κ. Δημήτρης Ραμαντζάς, Co Founder & Partner του ομίλου So Easy Education δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η επένδυση στην εκπαίδευση δεν είναι μόνο ένας επιχειρηματικό στόχος. Είναι τρόπος ζωής και όραμα για μια νέα καλύτερη πραγματικότητα. Η κοινότητα των So Easy Education αποτελείται από σπουδαστές, ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες που μοιράζονται αυτό το κοινό όραμα. Κάθε μέρα είμαστε κοντά τους για να γινόμαστε μαζί καλύτεροι. Η εμπειρία μου λέει ότι συνήθως στις ομάδες ανθρώπων (κοινωνικές και επιχειρηματικές) υπάρχει ένα 20% που πρωτοπορεί, ένα 60% που ακολουθεί και ένα 20% που παραμένει στάσιμο αρνούμενο τις αλλαγές της εξέλιξης. Το προσωπικό μας στοίχημα στα So Easy Education είναι να φέρουμε όλο και περισσότερους followers στους πρωτοπόρους και να εξαλείψουμε τους rejecters της εξέλιξης. Για να το πετύχουμε αυτό, δε σταματάμε να αναζητούμε το διαφορετικό, να τεστάρουμε το καινοτόμο και να κατακτούμε κάθε στιγμή και μια νέα πρόκληση που θα απογειώσει την εκπαίδευση που προσφέρουμε στους σπουδαστές μας αλλάζοντας τη ζωή τους προς το καλύτερο».

O όμιλος So Easy Education έχει στους κόλπους του 3 εξειδικευμένα δυνατά brands: το So Easy με 25 χρόνια εμπειρίας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ με 30 χρόνια εμπειρίας στη μέση εκπαίδευση και το Easy Win.net με 22 χρόνια εμπειρίας στην ψηφιακή εκπαίδευση.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά