POTATO KING

Το franchising χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά οφέλη και για τα δύο μέρη, γεγονός που το καθιερώνει στην αγορά. - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο. Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η αύρα και το κέφι που αποπνέει το Potato King, με αξεπέραστους συνδυασμούς ποσότητας και τιμής, αλλά και ο τρόπος που σερβίρεται το γεύμα σ’ ένα χάρτινο κώνο, για να το απολαύσεις κάνοντας τη βόλτα σου ή στα τραπεζάκια με ειδική βάση, προσφέρουν μια νέα και μοναδική γευστική εμπειρία.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας μέσω franchise και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Το Potato King ξεκίνησε με ένα μικρό μαγαζί στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας επί της Αγίου Φιλίππου 7 στο Μοναστηράκι και πολύ γρήγορα καθιερώθηκε ως ο Βασιλιάς της Πατάτας, με την αγαπημένη μας πατάτα να συνδυάζεται περίτεχνα και γευστικά με ζουμερά κρέατα και λαχταριστές σως σε hip hop ρυθμούς. Ξεκινήσαμε το franchise το Νοέμβριο του 2018 και έχουμε ήδη πραγματοποιήσει αρκετές συναντήσεις με ενδιαφερόμενους και ένα νέο opening στο Αιγάλεω.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Το σύστημα franchise των Potato King έχει σχεδιασθεί ώστε αφενός να διασφαλίζεται η ολική ποιότητα που δημιουργεί πιστότητα πελατών (πρώτες ύλες, διαδικασίες παρασκευής και εξυπηρέτησης) και αφετέρου το κάθε κατάστημα franchise να έχει χαμηλά λειτουργικά έξοδα και ευκολία διαχείρισης, και όλα αυτά σε ένα πολύ σύγχρονο και νεανικό περιβάλλον.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Τα Potato King παρέχουν μια σειρά από προνόμια franchise στους συνεργάτες τους, που τους καθιστούν πολύ γρήγορα κερδοφόρους και κυρίως διασφαλίζουν μια απροβλημάτιστη λειτουργία και συνεργασία:

  • Γνωστό και επιτυχημένο brand
  • Μοναδικό και καινοτόμο concept που διαφοροποιείται στον κλάδο της Μικρής Εστίασης
  • Εξαιρετική τεχνογνωσία μητρικής εταιρείας
  • Χαμηλή επένδυση
  • Κορυφαία ποιότητα πρώτων υλών και προϊόντων
  • Πλήρη αρχική υποστήριξη από την εύρεση σημείου, μέχρι την αρχική εκπαίδευση
  • Συνεχή υποστήριξη, με ανανεώσεις στον κατάλογο, προωθητικές ενέργειες, κεντρικές συμφωνίες
  • Χαμηλά royalties 3%

 Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Επιθυμούμε μια υγιή ανάπτυξη με ευχαριστημένους συνεργάτες σε κεντρικά σημεία με λογικό ενοίκιο. Δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα, αλλά η ποιότητα.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Έχοντας ήδη ένα εξαιρετικά επιτυχημένο κατάστημα, το οποίο λειτουργεί χωρίς τη δική μας προσωπική ενασχόληση, καταφέραμε να σχεδιάσουμε και να επιβεβαιώσουμε την επιτυχία ενός επενδυτικού concept που ξεφεύγει από τη πληθώρα των προτάσεων αυτο-απασχόλησης.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 45

ENTRY FEES: 8,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ: Αγίου Φιλίππου 7, Αθήνα, 105 55

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ FRANCHISE: Franchise Business Services

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2106540681

EMAIL:

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά