Super Market Awards 2019

Για άλλη μια χρονιά, πραγματοποιήθηκε η απονομή βραβείων Super Market Awards 2019 παρουσία των ανώτατων στελεχών επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και προμηθευτών, καθώς και εκπροσώπων φορέων της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Οι συμμετέχοντες στην τελετή απονομής των βραβείων Super Market Awards 2019 υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα τις επιχειρήσεις στις οποίες απονεμήθηκαν τα τιμητικά βραβεία «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων». Πρόκειται για βραβεία εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας, που απονέμονται σύμφωνα με τις προτάσεις σημαντικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ, που αναγνωρίζουν με αυτό τον τρόπο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την άριστη συνεργασία με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις και την αξία της υποστήριξης της τοπικής παραγωγής και των τοπικών κοινωνιών. Στο πλαίσιο αυτό, η επιχείρηση Παραδοσιακά Αλλαντικά Μετσόβου ΑΕ. (Metsovita) έλαβε το βραβείο «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων».

«Πολλοί υποστηρίζουν ότι καλό είναι τα λουκάνικα να τα απολαμβάνουμε αλλά να μην βλέπουμε και να μην ρωτάμε τι έχουν μέσα. Ενώ εμείς είμαστε υπερήφανοι και για την ιδιαίτερη νοστιμιά τους αλλά και για τα πολύ ποιοτικά κομμάτια κρέατος που χρησιμοποιούμε. Στην εταιρία ΜΕΤΣΟΒΙΤΑ μέσα από μια υπερσύγχρονη μονάδα αλλαντοποιίας λίγο έξω από το ΜΕΤΣΟΒΟ και μέσα από αυστηρές προδιαγραφές παράγουμε αλλαντικά μετσοβίτικης ποιότητας με µοσχοβολιστά βότανα, λαχανικά και πολλά άλλα για να δημιουργούμε λαχταριστά προϊόντα. Η επιβράβευσή της ποιότητας και της πρωτοπορίας των προϊόντων μας επιβεβαιώνεται από την προτίμηση των καταναλωτών αλλά και από τις συνεργασίες με επώνυμες αλυσίδες S/M καθώς και από τις εξαγωγές σε χώρες της Ευρώπης. Είμαστε εδώ, προμηθεύοντας με συνεπεία και αξιοπιστία τα σημεία λιανικής και συνεχίζουμε πάντα με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του τόπου μας» δήλωσε ο σύμβουλος μάρκετινγκ της εταιρίας Θέμης Σαρανταένας, κατά την παραλαβή του βραβείου.

Η Metsovita

Στην ξεχωριστή, πλούσια γεύση των αλλαντικών “MetsoVita” ξεχωρίζει η νοστιμιά του καθαρού, φρέσκου και υγιεινού κρέατος, τα αρώματα των βοτάνων που χαρίζουν την ευχαρίστηση της απόλαυσης ενός εγγυημένου, αυθεντικού, παραδοσιακού προϊόντος με το μεράκι και τη φροντίδα των ντόπιων αλλαντοποιών. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η καθιέρωση της «ΜetsoVita” στο χώρο των παραδοσιακών αλλαντικών για την ποιότητα και την πρωτοπορία των προϊόντων μας. Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις συνεργασίες με επώνυμες αλυσίδες S/M καθώς και από τις εξαγωγές σε χώρες της Ευρώπης (Γερμανία, Ισπανία , Βέλγιο, κλπ). Οι προβλέψεις σε μελλοντικές ανάγκες της αγοράς για ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας, έχουν οδηγήσει την εταιρεία να αναζητεί συνεχώς νέες προοπτικές και νέες συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να παρέχει πάντοτε τα ποιοτικότερα προϊόντα της, αλλά και σιγουριά προς τους καταναλωτές.

Επικοινωνία:

Θέμης Σαρανταένας

Σύμβουλος μάρκετινγκ Metsovita ΑΕ

2117706299

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά