SALAD UP, street food healthy franchise

Το franchising αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όποιον επιθυμεί μια αξιοπρεπή θέση εργασίας και υψηλές αποδόσεις, από την άλλη η πρόταση franchise των Salad Up αποτελεί ταυτόχρονα και μια σοβαρότατη επενδυτική επιλογή, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα τρία εταιρικά καταστήματά της...

"Ο καινοτόμος συνδυασμός υλικών και οι πρωτότυπες πρώτες ύλες δημιουργούν νέα δεδομένα στις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες, κάτι που έχουν επιτύχει ήδη τα Salad Up, προσφέροντας γευστικότατες υγιεινές επιλογές, σε μοναδικές συνταγές και πάντα με πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας", μας αναφέρει ο κος Φίλιππος Σωτηριάδης, ιδρυτής των SALAD UP και συμπληρώνει "Ακολουθώντας την τάση στις ανεπτυγμένες χώρες του εξωτερικού, έτσι και στην Ελλάδα, οι σαλάτες κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και για πολλούς αποτελούν καθημερινή διατροφική συνήθεια. Γενικότερα, διανύοντας μια εποχή με ολοένα πιο έντονους ρυθμούς και με την διατροφή να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην ποιότητα της ζωής μας, ο κλάδος χαρακτηρίζεται δυναμικός και με υψηλά περιθώρια ανάπτυξης".

Το franchise των Salad Up αποτελεί μια εξαιρετική επιχειρηματική πρόταση με υψηλές αποδόσεις. Θέτει νέα δεδομένα στις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες, προσφέροντας γευστικότατες υγιεινές επιλογές, ευφάνταστες και μοναδικές, με συνδυασμούς πρώτων υλών κορυφαίας ποιότητας, με υλικά που θα τολμούσαμε να ισχυριστούμε ότι είναι ακόμη καλύτερα και από αυτά που χρησιμοποιούμε σπίτι μας. Χαρακτηρίζεται από υψηλή μέση απόδειξη, υψηλά περιθώρια κέρδους και συνεχή ανάπτυξη εργασιών.

FRANCHISE INFO

2106540681

click for MORE INFO FOR THE PROJECT

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά