ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ street food franchise

prigkipasO ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Ποιό είναι το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής σας πρότασης;

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ έγινε διάσημος γιατί αγαπάει τη λεπτομέρεια, Με μεγάλο πρωταγωνιστή τα κεμπάπια Φλωρίνης, πίνοντας ένα από τα καλύτερα τσίπουρα της ζωής σου, σκοπός του ΠΡΙΓΚΙΠΑ είναι να απολαύσεις, ακόμα και περπατώντας, γεύσεις και ποιότητα που θα δοκίμαζες μόνο σε κάποιο καλό εστιατόριο, πάντα όμως σε πολύ καλές τιμές.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας το 2020;

Το αναπτυξιακό πλάνο μας δεν χαρακτηρίζεται από νούμερα – πλήθος καταστημάτων. Επιθυμούμε τη συνεργασία με σοβαρούς ενδιαφερόμενους που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν επιτυχημένα στον απαιτητικό κλάδο της εστίασης και ταυτόχρονα να έχουμε μια αμοιβαία επωφελή, υγιή και τίμια συνεργασία.

Ποιές τάσεις / εξελίξεις θα επηρεάσουν τον κλάδο σας;

Οι ολοένα αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς για άριστη ποιότητα, καλή τιμή, διαφοροποιημένο concept και προϊόν, προτίμηση σε ελληνικά προϊόντα, όπως και συνεχή αύξηση της συνήθειας του delivery διαμορφώνουν το νέο περιβάλλον της αγοράς.

Ποιά πιστεύετε ότι θα είναι η ανάπτυξη στον κλάδο σας;

Πιστεύουμε ότι ο κλάδος της μικρής εστίασης θα συνεχίσει την ανάπτυξή του, με περιορισμό στην καφεστίαση και αύξηση στο street food.

Πώς πιστεύετε ότι θα κινηθεί το real estate;

Είναι γεγονός ότι τα μισθώματα αυξάνονται και γι αυτό το λόγο δίνουμε μεγάλη προσοχή στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν και στην επιλογή κατάλληλων χώρων.

Ποιες θεωρείτε ως κύριες ενέργειες / παράγοντες ενδυνάμωσης του brand;

Ο συνδυασμός social media όπως και ειδικού τύπου, με προϋπόθεση της ύπαρξη ουσίας, δηλαδή δυνατού προϊόντος, οδηγεί στην ενδυνάμωση του brand.

Θα εξακολουθήσει το franchising ως λύση αυτο-απασχόλησης και γιατί;

Το franchising παρέχει ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα που αφορά στην αυξημένη παρακίνηση του υπεύθυνου καταστήματος, καθώς αυτός είναι ο ίδιος ο επιχειρηματίας, άρα προσέχει και φροντίζει το κατάστημά του όχι απλά σαν δικό του, αλλά όντως δικό του, ένα γεγονός που προσδιορίζει δυνατές αποδόσεις και καθιστά το franchising ως ιδανική λύση αυτο-απασχόλησης, αλλά και επενδυτική ευκαιρία.

Ποιά θεωρείτε τα top trends για το 2020;

Ποιότητα, ενθουσιώδη και αυθεντικά concepts, άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετικές πρώτες ύλες αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας για του 2020.

prigipas franchise banner vintage

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση του ΠΡΙΓΚΙΠΑ έρχεται να εκπροσωπήσει και να αναδείξει το ελληνικό street food με γεύσεις από την Ελλάδα σε υπερπολυτελή σχέση «ποιότητας προς τιμή»!

Το σύστημα franchise έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία των συνεργατών του ΠΡΙΓΚΙΠΑ:

  • Έντονα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά από το μενού μέχρι το design του καταστήματος

  • Πολύχρονη εμπειρία μητρικής εταιρείας στην εστίαση

  • Αναγνωρισμένο brand

  • Συμφωνίες με Έλληνες μικρούς παραγωγούς

  • Αρχική εκπαίδευση και υποστήριξη στα πρώτα βήματα των franchisees

  • Concept που δεν απαιτεί ιδιαίτερα κεντρικό σημείο

  • Συνεχή προώθηση σε social media

  • Χαμηλή επένδυση

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 40

ENTRY FEES: 12,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35,000 Ευρώ

ROYALTIES: 5%

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: 2

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση του ΠΡΙΓΚΙΠΑ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά