wabi franchise καλλυντικα μακιγιαζ

Η WABI BEAUTY μπαίνει δυναμικά στην ανάπτυξη του franchise δικτύου καταστημάτων της στην Ελλάδα παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα συμμέτοχής σε ένα καινοτόμο σύστημα με το εμπόρευμα παρακαταθήκη και χωρίς χρεώσεις royalties.

H WABI BEAUTY είναι μια από τις πιο σύγχρονες και δυναμικές εταιρίες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής καλλυντικών προϊόντων, που ξέρει να δημιουργεί τις τάσεις στη μόδα του μακιγιάζ.

Διαθέτει καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής καλύπτοντας όλο το φάσμα καλλυντικών προϊόντων, στελεχωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει το R&D και την τελική παραγωγή τους.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Το rebranding των καταστημάτων O-morfia Cosmetics

Το Σεπτέμβριο του 2019 η WABI BEAUTY αποφασίζει να λανσάρει τα προϊόντα της στην Ελλάδα και την Κύπρο ξεκινώντας συνεργασία με την εταιρία O-morfia Cosmetics. Οι δυο εταιρίες έχοντας ως κοινό όραμα την ανάπτυξη ενός νέου και εκσυγχρονισμένου δικτύου καταστημάτων καλλυντικών αποφασίζουν το rebranding των καταστημάτων της O-morfia Cosmetics σε WABI BEAUTY STORES και ξεκινούν δυναμικά την ανάπτυξη του δικτύου στην Ελλάδα και την Κύπρο με καταστήματα franchise αλλά και εταιρικά.

Η συνεργασία αυτή ξεκινάει μια νέα εποχή στον κλάδο του μακιγιάζ, έχοντας ως στόχο να εμπνεύσει ακόμη περισσότερο τους make up lovers με προϊόντα πρωτοποριακά, που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας και αναδεικνύοντας το brand WABI BEAUTY σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά