ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2021

Η υποβολή υποψηφιοτήτων στη νέα διοργάνωση των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE από τις δικαιοπάροχες εταιρείες για τις  κατηγορίες βραβείων που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα γίνονται δεκτές από 10/02/20 έως 31/03/20.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

38 franchise brands αναδείχθηκαν και ξεχώρισαν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2020 στην εκδήλωση απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/1/2020 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΕΣF (Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και την δημοσιογράφο Τζενή Μελιτά, με Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise και Χορηγό Επικοινωνίας το epixeiro.gr.

Γνωρίστε τις αλυσίδες που αναδείχθηκαν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE για το 2019, φώτος και βίντεο από την εκδήλωση απονομής!

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους ο κ. Νίκος Κουγιουμτζής, μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο κ. Παναγιώτης Μπαλατσώνης, Β’ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise και ο κ. Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ Franchise.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της σχετικής φόρμας ΕΔΩ ή στο , αναλυτικά η διαδικασία ΕΔΩ και οι κατηγορίες ανάδειξης ΕΔΩ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2106540681.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά