WATT+VOLT

Συζητάμε με την κεντρική διοίκηση της WATT+VOLT και μας παρουσιάζει τόσο τους στόχους ανάπτυξης για το 2023, όσο και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της πρότασης franchise:

Το Δίκτυο Καταστημάτων παίζει στρατηγικό ρόλο στην ανάδειξη της παρουσίας της WATT+VOLT σε όλη τη χώρα. Τα καταστήματα μας βρίσκονται δίπλα στον πελάτη, μεγιστοποιώντας την εμπειρία της εξυπηρέτησης, ενώ ταυτόχρονα αφουγκράζονται τους ρυθμούς της εποχής, τον τόπο, τον τρόπο ζωής αλλά και τις ανάγκες των πελατών της. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά ενέργειας και γνώμονα την καινοτομία, αποδεικνύουμε πως είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών όσο και μέσω της ψηφιακής μας στρατηγικής προσέγγισης. Από τους έμπειρους energy experts μας μέχρι τους WATT+VOLTers, όλοι μαζί συνθέτουμε μία δυναμική ομάδα με έναν κοινό στόχο: την παροχή ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων και φιλικών προς τον χρήστη στον κόσμο της ενέργειας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι, που για 3η συνεχή χρονιά διακρινόμαστε στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, αυτή τη χρονιά κερδίζοντας το βραβείο TOTAL FRANCHISE SUPPORT. Βρισκόμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας ανά πάσα στιγμή και αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που το σχήμα franchise μας έχει επιτύχει. Η ομάδα μας συνεχίζει δυναμικά την πορεία της προς ένα πολλά υποσχόμενο 2023 γεμάτο ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο το δίκτυο των καταστημάτων μας, εισάγοντας νέες και καινοτόμες ιδέες, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά