DAVRADOS GROUP

Συζητάμε με την κεντρική διοίκηση των DAVRADOS GROUP και μας παρουσιάζει τόσο τους στόχους ανάπτυξης για το 2023, όσο και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της πρότασης franchise:

To manifesto που ακολουθεί ευλαβικά η Davrados Group τοποθετείται κατά κύριο λόγο στη μεταμόρφωση του χώρου σε ένα ευχάριστο και βιώσιμο περιβάλλον, που σέβεται τον άνθρωπο και τις εκάστοτε ανάγκες του.

Η πλούσια παλέτα των υλικών, αντικειμένων, χρωμάτων συνεργασία αυτών με νέας εποχής τεχνολογικών προϊόντων που διαθέτει η εταιρία, βοηθά στον ανεξάντλητα ευέλικτο και πολυποίκιλο σχεδιασμό του χώρου.

Ποιά είναι η στρατηγική και τα πλάνα ανάπτυξής σας για το 2023;

Η εμπειρία της Davrados Group σεβόμενη την εμπιστοσύνη που δέχεται πανελλαδικά, δε θα μπορούσε να παραμείνει με φυσικό κατάστημα μόνο στο εκπληκτικό χώρο της Νέας Κηφισιάς. Πλέον, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε νέους θύλακες δημιουργίας, και μετά την Κηφισιά, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Λ. Κηφισίας, ξεκινούμε νέα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Μύκονο – με το πρώτο Casa Ceramica, που θα καταστήσει την ιδέα του Davrados Experience εφικτή προς όλους.



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά