HARRY’S SPOT CAFE

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να αποκτήσετε μια επιχείρηση εστίασης που θα αγαπηθεί από τους πελάτες και θα ξεχωρίζει ανάμεσα στον ανταγωνισμό; Η ευκαιρία σας είναι εδώ ως επικείμενος franchisee του Harry’s Spot Café, της ναυαρχίδας στη ψυχαγωγία των νέων από το 1995!

Γιατί να επιλέξεις το franchise του Harry’s Spot Café;

  • Γιατί αποτελεί τη Νο1 επιλογή στη διασκέδαση των νέων εδώ και 30 χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτα με συνεχή ανάπτυξη.

  • Για το αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο του: Είναι δοκιμασμένο και ελεγμένο από το 1995 με ιστορικό κερδοφορίας και ικανοποίησης πελατών.

  • Προσιτή Επένδυση: Μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας αληθινό αποκτώντας ένα Harry’s Spot Café με μία απολύτως συμφέρουσα επένδυση που θα αποσβέσει τα χρήματα της σε λιγότερο από 2 χρόνια λειτουργίας, προσφέροντάς σας σημαντικά έσοδα μηνιαίως.

  • Ισχυρή αναγνωσιμότητα επωνυμίας: Ως franchisee του Harry’s Spot Café, θα είστε μέρος μιας καθιερωμένης επωνυμίας που έχει αγαπηθεί από γενιές και γενιές κόσμου σε όλη την Ελλάδα

  • Ολοκληρωμένη Υποστήριξη: Από την επιλογή της τοποθεσίας, μέχρι το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση του καταστήματος παραδίδοντας το με το κλειδί στο χέρι, ως την εκπαίδευση του προσωπικού για τη συνολική λειτουργία του καταστήματος και τη συντήρηση και φροντίδα των επιτραπέζιων παιχνιδιών έως και την προώθηση και υποστήριξη του marketing ,είμαστε μαζί σας σε κάθε σας βήμα!

  • Παθιασμένη κοινότητα: Γίνεται μέλος ενός δικτύου καταστημάτων Harry’s Spot Café, εξίσου παθιασμένο με το εμπορικό σήμα με εσάς.

Αν λοιπόν και εσείς έχετε ονειρευτεί να αποκτήσετε μία μοναδική επιχείρηση, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα και καλύτερη επιλογή. Ας φέρουμε μαζί τη μοναδική ατμόσφαιρα και την αξέχαστη εμπειρία Harry’s Spot Café σε περισσότερες τοποθεσίες!

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 120

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 90,000 €

(περιλαμβάνει διαμόρφωση, επίπλωση, εξοπλισμός και entry fees)

ROYALTIES: 1,500 Ευρώ μηνιαίως

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά