FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017.

Tη λύση στη κρίση και στην ανεργία έδωσαν οι συμμετέχοντες στη προηγούμενη Διεθνή έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE

Πραγματοποιήθηκαν επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 15.000.000 € από 150 νέους franchisees.

Εάν αναλογιστούμε τη σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, όταν καθημερινά κλείνουν δεκάδες ανεξάρτητες επιχειρήσεις, το Franchise κερδίζει συνεχώς έδαφος δημιουργώντας καθημερινά νέα καταστήματα με τη μέθοδο αυτή, εξασφαλίζοντας στους νέους franchisees την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Παίρνοντας τα στοιχεία από την προηγούμενη έκθεση, μόνο από τους εκθέτες που συμμετείχαν, άνοιξαν περισσότερα από 150 νέα καταστήματα με τους νέους franchisees να επενδύουν πάνω από 15.000.000€, και με στοχευόμενες πωλήσεις τον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους 50.000.000€ και πλέον δίνοντας λύση στη κρίση και δημιουργώντας 1.000 νέες θέσεις εργασίας.

Το Franchisee αποτελεί την πιο επιτυχημένη μέθοδος ανάπτυξης των εμπορικών επιχειρήσεων με το μικρότερο δυνατό ρίσκο, προσφέροντας στον υποψήφιο franchisee μεγάλα και βασικά πλεονεκτήματα

Η προσεχής έκθεση θα διοργανωθεί από 8 – 11 Μαρτίου στο HELEXPO PALACE στο Μαρούσι. Ειδικότερα φέτος συμμετέχουν μεγάλα ονόματα και πρωτότυπα concept από τα οποία ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το concept που του ταιριάζει ανάλογα με την επενδυτική του ικανότητα.

Παράλληλα με τη 15η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ FRANCHISE Θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση BUSINESS OPPORTUNITY (Επώνυμες Εμπορικές Συνεργασίες)που απευθύνεται σε όσους θέλουν να εντάξουν στην επιχείρηση τους Shop in Shop, Corner ή να ασχοληθούν με αποκλειστικές αντιπροσωπείες.

Καθώς και η SHOP DESIGN (Κατασκευή – Ανακαίνιση καταστημάτων και Εξοπλισμού).

Και φέτος όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο την Κυριακή και την Δευτέρα σεμινάρια από έμπειρους συμβούλους Franchise. Όσοι τα παρακολουθήσουν θα αποκτήσουν ολοκληρωμένη γνώση για τη μέθοδο του Franchise.

Η 15η Διεθνής Έκθεση Franchise 2013 διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Franchise (WFC), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise και του Αραβο-Ελληνικού επιμελητήριου εμπορίου και ανάπτυξης.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης

Παρασκευή, 8/3/2013 – 18:00 – 21:30

Σάββατο, 9/3/2013 – 10:30 – 21:00

Κυριακή, 10/3/2013 – 10:30 – 21:00

Δευτέρα, 11/3/2013 – 10:30 – 21:00

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά