Το FRANCHISE BUSINESS, το #1 περιοδικό για το franchise για περισσότερα από 12 έτη, κυκλοφορεί στα περίπτερα το τεύχος Οκτωβρίου, με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε προκειμένου να επιλέξετε την ιδανική επιχειρηματική πρόταση που θα σας διασφαλίσει προοπτικές και ευημερία.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε το mag-in-a-mag το Business [2], και στην κύρια ύλη του περιοδικού, το αφιέρωμα FRANCHISE MANIFESTO, όπου οι επιχειρηματίες του κλάδου παρουσιάζουν το μέλλον και τις προοπτικές του θεσμού. Τα πλέον αποκαλυπτικά άρθρα αναφοράς για το franchising, πραγματικοί οδηγοί σας περιμένουν για να αντεπεξέλθετε στο σημερινές πολύπλοκες και αβέβαιες οικονομικές συνθήκες. Οι καλύτερες προτάσεις franchise, περισσότερα από 50 concepts και όλα τα καινούργια συστήματα με πλήρη ανάλυση.

Το FRANCHISE BUSINESS για άλλη μια φορά καινοτομεί, καθώς στο περιοδικό θα βρείτε σε όλα τα συστήματα franchise το ειδικό «barcode» που ενσωματώνει την τεχνολογία qr codes, το οποίο σκανάρετε με το κινητό σας και αυτόματα πλοηγείστε στην καρτέλα του συστήματος franchise και μπορείτε να δείτε φωτογραφίες, video και ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Το FRANCHISE BUSINESS υπηρετεί και προάγει τον θεσμό, με αξιοπιστία και up to date ενημέρωση, οδηγεί δικαιοδόχους και δικαιοπαρόχους στην επιτυχία, αποτελώντας τον απόλυτο οδηγό επιχειρηματικότητας, με πληροφορίες, άρθρα αναφοράς και αποκλειστικότητες που μόνο στο FRANCHISE BUSINESS μπορείτε να βρείτε. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.franchise.gr και γνωρίσετε τα νέα concepts, αξιολογείστε όλα τα συστήματα franchise και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες προκειμένου να επιλέξετε την ιδανική επιχειρηματική πρόταση που θα αλλάξει το μέλλον σας, και μη ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι επιτυχημένοι επιχειρηματίες πήραν πρωτοβουλίες σε περιόδους κρίσης! Οι καλύτερες επιχειρηματικές προτάσεις περιμένουν να τις αξιοποιήσετε. Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις και τα νέα concepts. Στο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις καλύτερες αλυσίδες franchising, δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά και αλλάξτε νοοτροπία, μαθαίνοντας τα μυστικά της επιτυχίας εντός της σημερινής κρίσης από τους επιχειρηματίες του franchising.