Η παγκόσμια κοινωνία έχει, πλέον, εισέλθει σε μια νέα περίοδο συνεχών αλλαγών και αναταράξεων, με σημαντικές συνέπειες στο κοινωνικοπολιτικό, οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η διεθνής κατάσταση έφερε στο προσκήνιο το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας και σήμερα αντιμετωπίζουμε μια από τις δυσκολότερες φάσεις στην σύγχρονη ιστορία μας, καθώς δεχόμαστε επιθέσεις από κερδοσκόπους, ελλιπή υποστήριξη από τους υποτιθέμενους συμμάχους μας στην ΕΕ και τα αντιλαϊκά μέτρα του ΔΝΤ.

Τα ανώτατα στελέχη, δηλαδή οι υπουργοί,  της επιχείρησης που ονομάζεται Δημόσιο έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο  χρέους στο 115,1% του ΑΕΠ ή σε απόλυτα μεγέθη στα 273,4 δισ. Ευρώ και αγνοούν απ’ ότι φαίνεται τους ιδιοκτήτες και μετόχους της εν λόγω επιχείρησης, δηλαδή τους Έλληνες Πολίτες, καθώς οι πολιτικές τους τείνουν να εκμηδενίσουν τόσο κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία, όσο και το βιοτικό επίπεδό μας.

Εναποθέτουμε, λοιπόν, τις ελπίδες μας για μια αποδοτική διακυβέρνηση στον ΓΑΠ και ταυτόχρονα αγωνιζόμαστε ο καθένας μεμονωμένα για ένα αξιοπρεπές παρόν και μέλλον των οικογενειών μας, με το franchising να παρέχει την πλέον εγγυημένη δυνατότητα για κύριο ή για συμπληρωματικό εισόδημα.