Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι διανύουμε μια καταλυτική περίοδο για το κλάδο μας, καθώς το ενδιαφέρον των υποψήφιων δικαιοδόχων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, το profile αυτών έχει αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, και το internet έχει καθιερωθεί ως το πρώτο μέσο ενημέρωσης.

>        Οι υποψήφιοι δικαιοδόχοι έχουν τετραπλασιασθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μόνο στο Franchise.GR δεχόμαστε καθημερινά περισσότερους από 2.000 επισκέπτες, ένα νούμερο που προσδιορίζει ετήσια δημοσιότητα του concept σας σε περισσότερους από 750.000 δυνητικούς συνεργάτες σας (!) καλύπτοντας σχεδόν το σύνολο της αγοράς των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων.

>        Οι σημερινοί υποψήφιοι δικαιοδόχοι έχουν αλλάξει αναφορικά με τις προσδοκίες τους και τις ικανότητές τους. Η πλειοψηφία τους αφορά πλέον σε στελέχη, τα οποία είναι πολύ καλά καταρτισμένα αναφορικά με οικονομικές αναλύσεις, διερευνούν περισσότερο τις εναλλακτικές επιχειρηματικές προτάσεις και κυρίως αναζητούν μέσω του franchising μια σοβαρή και αξιόλογη θέση εργασίας, παρά μια επιχείρηση που θα τους επιφέρει μεγάλα κέρδη.

>        Το internet προσδίδει πλέον νέες δυνατότητες ενημέρωσης και διαδραστικότητας. Το Franchise.GR, το #1 portal για το franchise στην Ελλάδα, το πρώτο που δημιουργήθηκε στη χώρα μας, το Νο1 σε όλες τις μηχανές αναζήτησης, και το Νο1 στην κατάταξη της Alexa, όχι μόνο διατηρεί τα πρωτεία με τεράστια διαφορά από κάθε άλλο αντίστοιχο site, αλλά έχει επαναπροσδιορίσει το ρόλο του, καθώς ως σύγχρονο portal παρέχει:

  • ­   Στους ενδιαφερόμενους δικαιοδόχους την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα συστήματα franchise, μέσω κατηγοριών και search engine, να δουν φωτογραφίες και videos, να συζητήσουν διάφορα θέματα μέσω του Νο 1 franchise social network, να σχολιάσουν και να αξιολογήσουν συστήματα, να αρθρογραφήσουν είτε το franchise blog, είτε να ανεβάσουν άρθρα τους ή αγγελίες τους και πολλά πολλά ακόμη…
  • ­   Στους υφιστάμενους δικαιοπαρόχους την δυνατότητα να «ανεβάσουν» τις απόψεις τους και τις φωτογραφίες τους, να αποκτήσουν βήμα σε περισσότερους από 750.000 υποψήφιους συνεργάτες τους, να συζητήσουν μέσω του forum με συναδέλφους τους, να ανεβάσουν αγγελίες κάθε είδους, να δημοσιεύσουν τα δελτία τύπου τους που αυτόματα διαχέονται σε όλο το διαδίκτυο (!), να ενημερωθούν για τους δικαιοδόχους που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματική τους πρόταση και πολλά πολλά ακόμη…
Το κύριο μήνυμα, πλέον, αφορά στο γεγονός ότι το franchising διανύει σήμερα μια από τις πλέον κρίσιμες περιόδους του στη χώρα μας, καθώς εμφανίζεται η μεγαλύτερη ευκαιρία του, να διαπρέψει ως κλάδος και να καταξιωθεί ως η απόλυτη μορφή επιχειρηματικότητας και ως καταλυτικός μοχλός ενίσχυσης της εθνικής οικονομίας. Σήμερα, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα επιτυχίας στα αυτόνομα και ανεξάρτητα καταστήματα. Παράλληλα, οι περισσότεροι επιχειρηματίες αναζητούν τόσο υψηλές αποδόσεις, όσο και χαμηλές επενδύσεις, κάτι που μόνο το franchise μπορεί να προσφέρει. Κατ' αυτόν τον τρόπο, η "ζήτηση" για το franchise, έχει πολλαπλασιασθεί και οι δυνητικοί δικαιοδόχοι εκτιμούνται πλέον σε άνω των 800.000 ενδιαφερομένων κατ' έτος!