FRANCHISE Business

Τόσο το επιχειρηματικό τοπίο, όσο και η αγορά εργασίας συνεχίζουν να αλλάζουν, πλέον με επιταχυνόμενο ρυθμό λόγω της πανδημίας του COVID-19, με το franchising να προσφέρει πληθώρα αξιόλογων επιλογών, ώστε να κάνετε μια επιτυχημένη αλλαγή στην καριέρα σας.

Σήμερα, ως αποτέλεσμα του COVID-19, θα πρέπει να αναπροσαρμοστούμε αναφορικά με τις επιχειρηματικές και επαγγελματικές επιλογές μας και να αναπτύξουμε νέες ικανότητες και δεξιότητες. Αυτές οι νέες συνθήκες μας δίνουν παράλληλα την ευκαιρία για μια νέα πορεία τόσο στην επαγγελματική μας καριέρα, όσο και στη ζωή μας  και το franchising μας διευκολύνει να ξεκινήσουμε ομαλά και με ασφάλεια τη νέα μας επιχειρηματική δραστηριότητα.

Αξίζει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, καθώς:

 • Θα επιλέξετε μια δραστηριότητα που θα σας αποφέρει υψηλότερες αποδοχές

 • Θα ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο που θα σας ενθουσιάζει

 • Θα δημιουργήσετε υπεραξία για εσάς και την οικογένειά σας

 • Θα αξιοποιήσετε τις τρέχουσες ευνοϊκές συνθήκες φορολογίας και χρηματοδοτήσεων

 • Θα είστε το αφεντικό του εαυτού σας

 • Θα εκφράσετε την δημιουργικότητά σας και θα αμείβεστε για τον κόπο σας

Τα πλεονεκτήματα του franchising για μια νέα επιχείρηση είναι καταλυτικά για την επιτυχία σας:

 • Ξεκινάτε άμεσα, με καθορισμένο όνομα, εταιρική ταυτότητα, αρχιτεκτονικά σχέδια, γκάμα προϊόντων και προμηθευτές

 • Ξεκινάτε χωρίς λάθη, αφού η μητρική εταιρεία έχει ξεκινήσει τουλάχιστον ένα πιλοτικό κατάστημα, έχει δοκιμάσει το concept της, το έχει βελτιώσει και το έχει τυποποιήσει

 • Ξεκινάτε προετοιμασμένοι, με υποστήριξη σε κάθε επίπεδο, από την αρχική εκπαίδευση και την εύρεση καταστήματος και προσωπικού, μέχρι τη συνεχή παρακολούθηση και διενέργεια διορθωτικών ενεργειών για το κατάστημά σας κ.ο.κ.

 • Ξεκινάτε πλήρως προσανατολισμένοι στη λειτουργία του καταστήματός σας, αφού όλες οι υποστηρικτές ενέργειες, όπως διαφήμιση, αναζήτηση νέων προϊόντων και προμηθευτών, εκπαίδευση προσωπικού κ.ο.κ. αναλαμβάνονται από τα κεντρικά

Σύμφωνα με το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, τα νέα δεδομένα στην αγορά διαμορφώνουν την ανάγκη/ απαίτηση για:

 • Συμπιεσμένη επένδυση.

 • Υψηλό περιθώριο μεικτού κέρδους.

 • Χαμηλά ενοίκια.

 • Χαμηλές τιμές λιανικής.

 • Δυνατότητα delivery και take away ή γενικότερα δυνατότητα λειτουργίας εν μέσω πιθανού lockdown

Οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν την ιδανική πρόταση franchise:

 • Επένδυση από 25,000 Ευρώ έως 45,000 Ευρώ

 • Απόσβεση μικρότερη των 18 μηνών

 • Μηνιαία αμοιβή τους, με αυτο-απασχόληση από 2,000 Ευρώ έως 3,500 Ευρώ

 • Αναγνωρισμένο brand, για το οποίο να νοιώθουν περήφανοι και να προσελκύει από μόνο του πελάτες

 • Ευχάριστες συνθήκες εργασίας

 • Λύση με το κλειδί στο χέρι, από την εύρεση και κατασκευή του καταστήματός τους και την έκδοση των απαραίτητων αδειών, μέχρι την εύρεση και εκπαίδευση του προσωπικού τους

Στο πλαίσιο της δυναμικής του franchising, σας προτείνουμε να διερευνήσουμε μαζί την αξιοποίηση του franchising με σκοπό την επίτευξη των στόχων σας.

Παρέχουμε όχι μόνο πλήρη ενημέρωση για τα συστήματα franchise που εκπροσωπούμε, αλλά και διασφαλίζουμε την επιτυχημένη επιλογή σας, παρέχοντας ολοκληρωμένη προσέγγιση κατά την διαδικασία αξιολόγησης των διαφορετικών επιχειρηματικών προτάσεων, ώστε η τελική επιλογή να καλύπτει τόσο τις ανάγκες, όσο και τις δυνατότητές σας.

ALTEREGO

Η alterego, με ένα ισχυρό δίκτυο 50+ καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, απόλυτα εναρμονισμένη τόσο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσο και με την ελληνική νομοθεσία, υπερκαλύπτοντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, έχει εδραιωθεί ως ένα κορυφαίο brand και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise. Η εταιρεία διαθέτει εξαίρετα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου, συσκευές alterego, αλλά και επώνυμες συσκευές όλων των γνωστών οίκων, όπως και πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης, με σειρές που παράγονται στην Ελλάδα και σειρές που εισάγονται κατ’ αποκλειστικότητα.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 20,000 Ευρώ

(συμπεριλαμβάνει διαμόρφωση, επίπλωση και αρχικό εμπόρευμα)

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: 50

ALTERLIFE

Η alterlife έχει δημιουργήσει ένα καινοτόμο concept γυμναστηρίων με έντονα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδιαίτερα επιτυχημένο, όπως αποδεικνύουν - άλλωστε - τα οικονομικά στοιχεία των υφιστάμενων κέντρων. Διανύοντας μια συνεχώς ανοδική πορεία και διαθέτοντας πολυσχιδή δραστηριότητα στον κλάδο του fitness, η alterlife αναπτύσσει ένα αποδοτικό επιχειρηματικό μοντέλο franchise, σε ένα κλάδο με ιδιαίτερα σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

FRANCHISE FACTS

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 40,000 Ευρώ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: 40

BARISTAS

Τα BARISTAS - caffeine, good and more προσφέρουν εκλεκτούς, ποιοτικούς και καθημερινά φρέσκους καφέδες που έχουν διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, καθώς και μια πολύ μεγάλη γκάμα από αλμυρά και γλυκά σνακ που παρασκευάζονται από επώνυμες πρώτες ύλες.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 35

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 15,000 Ευρώ

Εξοπλισμός/Επίπλωση: από 5,000 Ευρώ

ENTRY FEES: από 10,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 3

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2 +  3 υπό κατασκευή

BLOW

Τα BLOW hair salons δεσμεύονται να προσφέρουν μια αέναη εμπειρία απόλαυσης, ευχαρίστησης και ικανοποίησης, ώστε οι άνθρωποι που τα εμπιστεύονται να νιώθουν πιο όμορφοι, κάθε μέρα, κάθε ώρα, γιατί… το αξίζουν, παρέχοντας σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές κορυφαίες υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών και νυχιών, όπως και περιποίηση προσώπου, μακιγιάζ, τεχνητές βλεφαρίδες.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 120 τ.μ.

ENTRY FEES: από 15,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 500 Ευρώ ανά τ.μ.

Εξοπλισμός/Επίπλωση: από 25,000 Ευρώ

ROYALTIES: ελάχιστη μηνιαία χρέωση

BRIDGE COFFEE ROASTERS

Η Bridge Coffee Roasters έρχεται να δημιουργήσει ένα νέο statement στα 3rd wave street café της πόλης. Η φιλοσοφία των Bridge είναι αντισυμβατική, εστιάζει αποκλειστικά στο προϊόν, παρέχει στους πελάτες εξαιρετική ποιότητα στη σωστή τιμή και προσφέρει πολυεπίπεδη εξυπηρέτηση σε φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 80 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 70,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

#FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 5

COFFEE ISLAND

Η μεγάλη αλυσίδα καφέ κλείνει 20 χρόνια ζωής και ανανεώνεται. Νέα εικαστική ταυτότητα, νέα προϊόντα, νέες υπηρεσίες, ανάπτυξη δικτύου συνθέτουν τη μεγάλη αλλαγή και εξέλιξη του brand που έβαλε τον coffee to go στη ζωή και την καθημερινότητα των Ελλήνων.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ.

ENTRY FEES: 15.000 €

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ: 20,000 Ευρώ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 20,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 10,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: 400+

COFFEEBRANDS

Τα Coffeebrands προσφέρουν ολοκληρωμένο, εξαιρετικής ποιότητας, full branded, portfolio προϊόντων (premium espresso, super premium organic χαρμάνι εσπρεσσο, ροφήματα σοκολάτας, signature ροφήματα, γάλα, κρέμα, καφές φίλτρου, στιγμιαίος καφές, φυσικοί χυμοί σε σηματοποιημένες φιάλες, σνακ, frozen yogurt και παγωτά σε σηματοποιημένα κύπελα με συσκευασμένα toppings κ.ά.), υψηλή τεχνογνωσία και πλήρης υποστήριξη των franchisees, σε όλα τα επίπεδα, στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 30

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 15,000 Ευρώ

Εξοπλισμός/Επίπλωση: από 18,000 Ευρώ

ENTRY FEES: από 7,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1 (ΕΛΛΑΔΑ)

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 65 ΕΛΛΑΔΑ – 17 ΚΥΠΡΟΣ – 10 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

COFFEEHOUSE

Η COFFEEHOUSE είναι ένα smart boutique concept, εκπρόσωπος του 5ου κύματος καφέ, που υιοθετεί ένα πιο προηγμένο σύνολο επιχειρηματικών πρακτικών και παρέχει ένα αυθεντικό και καινοτόμο μοντέλο μετρημένης ανάπτυξης. Αυτό όμως που κάνει την εμπειρία COFFEEHOUSE να ξεχωρίζει είναι η επιμονή στη λεπτομέρεια και η προσαρμογή στο κάθε κατάστημα και στον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 45

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 45,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 4

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 11

EL GRECO

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των EL GRECO διαφοροποιείται πλήρως στον κλάδο της καφεστίασης, παρουσιάζοντας ένα καινοτόμο concept, που συνδυάζει το τρίπτυχο "café – καφεκοπτείο – παντοπωλείο", αρμονικά και ελληνικά προκρίνοντας την αυθεντική ελληνική κουλτούρα.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 35

ENTRY FEES: από 7,500 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Εξοπλισμός: 20,000 Ευρώ

Διαμόρφωση: από 17,500 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ERA

Η αλυσίδα καταστημάτων ERA σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο Ευ Ζην, διαθέτοντας μια μοναδική ποικιλία σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, βότανα, μπαχαρικά, μπάρες δημητριακών, σοκολάτες, μαρμελάδες, λουκούμια, γλυκά κουταλιού κ.α., όπως και ξεχωριστές συλλογές από κρασιά και αποστάγματα, αλλά και καφέ take away από sustainability blends.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 60 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 50,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

FUNKY BUDDHA

Η Funky Buddha αναπτύσσεται στον δυναμικό χώρο της fashion business, με ανδρικές και γυναικείες συλλογές, ρούχα άνετα, ποιοτικά και προσιτά, σε δυναμικές γραμμές με προσεγμένες λεπτομέρειες. Η πρόταση franchise της Funky Buddha ξεχωρίζει και διασφαλίζει τους συνεργάτες της, με το εμπορευμα παρακαταθήκη, χωρίς εγγυήσεις, entry fees και royalties, με κορυφαία τεχνογνωσία και υποστήριξη.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 80 - 350

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ: ~ 600 Ευρώ ανά τ.μ.

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

LE-LASHES

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 40 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25,000 Ευρώ

(συμπεριλαμβάνεται εκπαίδευση, αρχικά προϊόντα, χρήση σημάτων και αρχιτεκτονικών, αποκλειστικότητα περιοχής)

ROYALTIES: 3%

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: 1

OH MY BEAUTY

Το Oh My Beauty προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης άκρων και ομορφιάς, δίνοντας βάρος στην υψηλή ολική ποιότητα και στην αξεπέραστη καταναλωτική εμπειρία, με κύριο στόχο τους ευχαριστημένους και ενθουσιασμένους πελάτες. Με αυτή τη φιλοσοφία, δημιούργησε το πρώτο και απόλυτα επιτυχημένο πιλοτικό κατάστημα και υιοθέτησε ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πλάνο μέσω franchise.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 45 τ.μ.

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (για τα πρώτα 5 franchise καταστήματα)

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 12,500 Ευρώ

Εξοπλισμός/Επίπλωση: από 15,500 Ευρώ

Αρχικό Εμπόρευμα: 2,500 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

SALAD UP

Το franchise των Salad Up αποτελεί μια εξαιρετική επιχειρηματική πρόταση με υψηλές αποδόσεις. Θέτει νέα δεδομένα στις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες, προσφέροντας γευστικότατες υγιεινές επιλογές, ευφάνταστες και μοναδικές, με συνδυασμούς πρώτων υλών, πάντα κορυφαίας ποιότητας, με υλικά που θα τολμούσαμε να ισχυριστούμε ότι είναι ακόμη καλύτερα και από αυτά που χρησιμοποιούμε σπίτι μας. Χαρακτηρίζεται από υψηλή μέση απόδειξη, υψηλά περιθώρια κέρδους και συνεχή ανάπτυξη εργασιών.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 50

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 30,000 Ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται υαλοπίνακες και διαμόρφωση εξωτερικού χώρου - πρασιάς

Εξοπλισμός: 35,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

TYCO

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 20 τ.μ.

ENTRY FEES: 8,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση Χώρου: 7,000 Ευρώ

Εξοπλισμός/Επίπλωση: 10,500 Ευρώ

Αρχικό Εμπόρευμα: 4,500 Ευρώ

ROYALTIES: 3% με ελάχιστη μηνιαία χρέωση

WATT+VOLT

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 60 τ.μ.

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 12,000 Ευρώ

Εξοπλισμός: 3,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: 34

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Με περισσότερα από 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των 250.000 καταναλωτών που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά! Η σιγουριά που σου δίνει το μεγαλύτερο δίκτυο καφέ και γρήγορου φαγητού στην Ελλάδα και το 9ο μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη μπορεί να αποτελέσει την στέρεη βάση για τα όνειρά σου και να σε βοηθήσει να γίνεις ο πραγματικός, καθημερινός ήρωας για αυτούς που αγαπάς.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 50 - 150

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: από 65.000 Ευρώ (ανάλογα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που θα επιλέξετε)

ΜΕΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ: 100,000 - 130,000 (ανάλογα τον τύπο καταστήματος)

ENTRY FEES: 15.000 Ευρώ (δωδεκαετίας)

ROYALTIES: 5%

MRK FEES: 0%

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 346

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 40 τ.μ.

ENTRY FEES: 12,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση Χώρου: 20,000 Ευρώ

Εξοπλισμός: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: 5%

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: 1

Γνωρίστε τα Editor's Choice σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του Franchise.GR

Γνωρίστε τα Top New Franchises σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του Franchise.GR