ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

The Art of Franchise

Start Franchise

Doing Franchise Business

FB 83 photo coverTo franchising, ειδικά σήμερα εν μέσω κρίσης, έχει αναδειχθεί αφενός ως η ιδανική στρατηγική για τις εταιρείες που διαθέτουν ένα δυνατό concept και επιθυμούν ταχεία ανάπτυξη, με μειωμένο ρίσκο και ελάχιστες επενδύσεις, και αφετέρου ως η πλέον βιώσιμη και σίγουρη επιλογή ως αυτο-απασχόληση για όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και εκπροσωπώντας τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GR – Νο1 σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και το Franchising.GR με μοναδικές δυνατότητες αναζήτησης βάση επένδυσης, κλάδου, entry fees κ.ο.κ. διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του διαδικτύου και όλα τα κανάλια που διαθέτει.

Πρωτοστατώντας στο onine franchise marketing, αξιοποιούμε αποτελεσματικά όλους τους τρόπους επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους δικαιοδόχους:

Web Marketing.

Ανάρτηση της επιχειρηματικής σας πρότασης στις κορυφαίες διαδικτυακές πλατφόρμες:

  • Franchise.GR - νο1 αποτέλεσμα σε όλες τις search engines και ranking sites

  • Franchising.GR - μοναδικές δυνατότητες αναζήτησης

  • Franchise-Business.GR - νο1 στα social media - η επισήμη ιστοσελίδα του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS

Κατασκευή ή αναβάθμιση του δικού σας company page ή του εξειδικευμένου franchisemycompany.gr ή mycompany.franchise.gr

Search Engine Marketing.

Διάχυση τόσο της επιχειρηματικής σας πρότασης, όσο και νέων και εξελίξεων της εταιρείας σας, στο διαδίκτυο.

Social Media Marketing.

Σύνταξη και ποστάρισμα νέων και εξελίξεων της εταιρείας σας, σε social media platforms (groups, pages, κ.λπ.)

Content Marketing.

Σύνταξη και ανάρτηση νέων και εξελίξεων της εταιρείας σας, στις διαδικτυακές πλατφόρμες:

  • Franchise.GR

  • Franchising.GR

  • Franchise-Business.GR

Σύνταξη και διάχυση παρουσιάσεων, συνεντεύξεων, αναλύσεων κ.ο.κ. σε blogs, news portals κ.ο.κ.

Παρουσία σας στην ηλεκτρονική έκδοση του FRANCHISE BUSINESS, η οποία ξεφυλλίζεται δωρεάν τόσο στο Franchise-Business.gr, όσο και σε δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού τύπου όπως Camaleo ή Issue.

Email Marketing.

Σύνταξη, σχεδιασμός και αποστολή newsletter που παρουσιάζει και προωθεί την επιχειρηματική σας πρόταση σε επιλεγμένη λίστα αποδεκτών.

Προβολή τόσο της επιχειρηματικής σας πρότασης, όσο και νέων και εξελίξεων της εταιρείας σας, στην δεκαπενθήμερη ηλεκτρονική εφημερίδα Franchise Agenda.

Banner Advertisement.

Προβολή της επιχειρηματικής σας πρότασης με banners στην homepage των διαδικτυακών πλατφορμών:

  • Franchise.GR

  • Franchising.GR

  • Franchise-Business.GR