ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

The Art of Franchise

Doing Franchise Business

FB 83 photo coverTo franchising, ειδικά σήμερα εν μέσω κρίσης, έχει αναδειχθεί αφενός ως η ιδανική στρατηγική για τις εταιρείες που διαθέτουν ένα δυνατό concept και επιθυμούν ταχεία ανάπτυξη, με μειωμένο ρίσκο και ελάχιστες επενδύσεις, και αφετέρου ως η πλέον βιώσιμη και σίγουρη επιλογή ως αυτο-απασχόληση για όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και εκπροσωπώντας τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GR – Νο1 σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και το Franchising.GR με μοναδικές δυνατότητες αναζήτησης βάση επένδυσης, κλάδου, entry fees κ.ο.κ. διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο

Η WiZION GROUP μέσω μιας σειράς από πολλαπλές ενέργειες διαδικτυακής προώθησης, προβάλλει την επιχειρηματική σας πρόταση και στο περιοδικό FRANCHISE BUSINESS, το οποίο διασυνδέεται μέσω qrcodes με το Franchise.GR, ενοποιώντας και αλληλοσυμπληρώνοντας το παραδοσιακό (βλ. περιοδικό) με το σύγχρονο (βλ. internet) marketing. Σε κάθε περίπτωση το franchise marketing plan που σας προτείνουμε αφενός στοχεύει στην υπογραφή νέων συμβάσεων δικαιόχρησης και αφετέρου προσαρμόζεται ανάλογα με το επιθυμητό αναπτυξιακό πλάνο σας, όχι όμως αναφορικά με το εύρος των απαραίτητων ενεργειών, αλλά μόνο σε σχέση με την ένταση αυτών, καθώς απαιτείται πλέον ολιστική προσέγγιση κατά την αξιοποίηση των διαθέσιμων καναλιών επικοινωνίας.

Δεν αρκεί, λοιπόν, μια και μόνη διαφήμιση σε ένα τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, ούτε φυσικά μια καμπάνια στο facebook ή εβδομαδιαία posts σε ένα και μόνο μέσο – κανάλι επικοινωνίας. Αν επιλέξετε μόνο ένα μέσο επικοινωνίας, όσο ισχυρό κι αν είναι, δεν αρκεί, καθώς ο κάθε ενδιαφερόμενος αφενός μπορεί να το χρησιμοποιεί ή όχι, αλλά και βομβαρδίζεται καθημερινά από πληροφορίες, προτάσεις και ιδέες. Για να πετύχουμε τον επιθυμητό αντίκτυπο του μηνύματός μας, δηλαδή την αποτελεσματική προώθηση της επιχειρηματικής μας πρότασης, θα πρέπει να ενεργήσουμε στο σωστό timing με το σωστό content και ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσουμε το σχετικό exposure.

Τα σωστά και κατανοητά κείμενα, όπως οι αντιπροσωπευτικές και καλαίσθητες φωτογραφίες αποτελούν το δίπτυχο για το ιδανικό content. Η χρήση πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας βάση σωστού πλάνου, και όχι άτακτα και απρογραμμάτιστα, αλλά εντός προσδιορισμένων time frames, προσδίδει αποτελεσματικότητα στις ενέργειές μας. Η επιλογή καταξιωμένων μέσων προσδίδει κύρος στον μήνυμα (βλ. επιχειρηματική πρόταση), καθώς όταν η πηγή είναι αξιόπιστη (βλ. FRANCHISE BUSINESS, Franchise.GR), τότε και το μήνυμα ενισχύεται.

Συντάσσουμε χωρίς κόστος Μελέτη Σκοπιμότητας και σας προτείνουμε το κατάλληλο marketing plan.

Μέσω μιας σειράς από πολλαπλές ενέργειες διαδικτυακής προώθησης, προβάλλουμε την επιχειρηματική πρότασή σας και στο περιοδικό FRANCHISE BUSINESS, το οποίο διασυνδέεται μέσω qrcodes με το Franchise.GR, ενοποιώντας και αλληλοσυμπληρώνοντας το παραδοσιακό (βλ. περιοδικό) με το σύγχρονο (βλ. internet) marketing.

Σε κάθε περίπτωση το franchise marketing plan που σας προτείνουμε αφενός στοχεύει στην υπογραφή νέων συμβάσεων δικαιόχρησης και αφετέρου προσαρμόζεται ανάλογα με το επιθυμητό αναπτυξιακό πλάνο σας, όχι όμως αναφορικά με το εύρος των απαραίτητων ενεργειών, αλλά μόνο σε σχέση με την ένταση αυτών, καθώς απαιτείται πλέον ολιστική προσέγγιση κατά την αξιοποίηση των διαθέσιμων καναλιών επικοινωνίας.

Αναζητούμε επιχειρηματίες και αλυσίδες με καινοτόμα χαρακτηριστικά, με στόχο να δημιουργήσουμε ισχυρά δίκτυα, μεταφέροντας τα κέρδη μας στα αναμενόμενα αποτελέσματα, με δέσμευση στο κοινό όραμα.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά