ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

The Art of Franchise

Doing Franchise Business

FB 83 photo coverTo franchising, ειδικά σήμερα εν μέσω κρίσης, έχει αναδειχθεί αφενός ως η ιδανική στρατηγική για τις εταιρείες που διαθέτουν ένα δυνατό concept και επιθυμούν ταχεία ανάπτυξη, με μειωμένο ρίσκο και ελάχιστες επενδύσεις, και αφετέρου ως η πλέον βιώσιμη και σίγουρη επιλογή ως αυτο-απασχόληση για όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και εκπροσωπώντας τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GR – Νο1 σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και το Franchising.GR με μοναδικές δυνατότητες αναζήτησης βάση επένδυσης, κλάδου, entry fees κ.ο.κ. διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο

Η WiZION GROUP, εδώ και πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας, παράλληλα, τον ρόλο του franchise trendsetter, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας. Η εικοσαετής και πλέον ενασχόλησή μας ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, έχοντας διανύσει την ακμή και την παρακμή του κλάδου των συμβούλων, μας ώθησε να «ονομάσουμε» την συμβουλευτική μας δραστηριότητας ως WiZIONING, με στόχο την ανασυγκρότηση της επιχείρησής σας, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας τη δική σας, νέα και ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης.

Τα διαθέσιμα επιχειρηματικά εργαλεία είναι πολλά και πλέον ευρέως γνωστά. Η διάχυση της γνώσης ως αποτέλεσμα της χρήσης του διαδικτύου έφερε το πέρας της εποχής των ακρωνυμίων. TQM, BPR, JIT, ISO, QAMS, TPM, ERP, CRM, CSR ... όλα αυτά δεν σημαίνουν πλέον τίποτα και ταυτόχρονα οφείλουν να είναι γνωστά! Έχουν αφήσει την εποχή της δόξας τους και έχουν αναδείξει το καθένα το σκοπό που υπηρετούσε, την ποιότητα, τη λιτή οργάνωση, τη δύναμη της πληροφορίας και των στατιστικών, την πολυπλοκότητα του πελάτη κ.ο.κ.

Οι WiZIONERS, έχοντας την γνώση και την εμπειρία από την υλοποίηση εκατοντάδων έργων ανασχεδιασμού ή οργάνωσης κατά ISO 9001 ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και προτείνουν τη δική τους άποψη. Απλή και αποτελεσματική. Δεν θεωρούν πανάκεια και φάρμακο για όλες τις επιχειρηματικές παθήσεις και απαιτήσεις την Ολική Ποιότητα ή τα ERP ή οτιδήποτε άλλο. Όλα αυτά είναι πλέον απλά εργαλεία. Κάποτε αποτελούσαν επιχειρηματικές κουλτούρες. Πλέον είναι κάτι σαν το photoshop στα χέρια ενός φωτογράφου ή ενός γραφίστα, σαν το word για ένα δημοσιογράφο. Είναι μερικά από τα εργαλεία των WiZIONERS. Δεν είναι όμως τα φάρμακα ή οι βιταμίνες που χρειάζεται η επιχείρηση του σήμερα.

Οι WiZIONERS σχεδιάζουν ολοκληρωμένα πλάνα δράσης με στόχο την συμπίεση του κόστους και την αύξηση των εσόδων, όχι όμως αποσπασματικά, όχι μόνο για τα νούμερα και για τους δείκτες. Πιστεύουν ότι έχει ξημερώσει μια Νέα Εποχή και απαιτούνται πλέον νέα πλαίσια δράσης για κάθε επιχειρηματική οντότητα, που θέλει είτε να επιβιώσει, είτε να ξεχωρίσει. Αυτά τα νέα πλαίσια δράσης πρέπει να εναρμονίζονται και να εξυπηρετούν καινοτόμες και ανατρεπτικές στρατηγικές.

Η απόλυτη εξειδίκευσή μας στο franchising, με ορόσημο την έκδοση του πρώτου και Νο1 περιοδικού στην Ελλάδα το 1998, πλέον έχει περάσει σε νέο επίπεδο, καθιερώνοντάς μας ως τον μοναδικό ενιαίο φορέα παροχής υπηρεσιών franchise, και ως franchise trendsetter.

Ωστόσο, στο πλαίσιο της Νέας Εποχής που βιώνουμε, το project της ανάπτυξης μέσω franchiseγια κάθε νέα ή παλιά αλυσίδα είναι πολυδιάστατο και κρίσιμο, με τεράστια ηθική ευθύνη προς όλους όσους εντάσσονται ως franchisees σε δίκτυα franchise, καθώς όχι μόνο αποβλέπουν σε μια επιχειρηματική ευκαιρία, αλλά στηρίζουν το μέλλον το δικό τους και των οικογενειών τους στην επιτυχία της νέας επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας και απευθύνονται σε εσάς και σε εμάς για ένα καλύτερο αύριο.

Απαιτείται, λοιπόν, όχι μόνο μεγαλύτερη (και διαφορετική) προσπάθεια από τις αλυσίδες franchise κατά την υλοποίηση των αναπτυξιακών πλάνων τους, αλλά και σύνεση κατά την αξιολόγηση των ενδιαφερομένων αναφορικά με τις δυνατότητες, ικανότητες και προσδοκίες τους, όπως και κατά την (ανα)διαμόρφωση της επιχειρηματικής τους πρότασης, η οποία οφείλει να είναι αν μη τι άλλο ρεαλιστική.

Ο Θεσμικός Ρόλος της WiZION GROUP στο Franchise

Η WiZION GROUP, με την εμπειρία της στον κλάδο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών από το 1990, ξεκινώντας το 1998, πριν από οιοδήποτε άλλο μέσο ή φορέα, την έκδοση του Νο1 περιοδικού για το franchise στην Ελλάδα, του FRANCHISE BUSINESS, διακατέχει θεσμικό ρόλο στην αγορά, διοργανώνοντας από το 2008 και κάθε χρόνο τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και έχοντας συστήσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE που διενεργεί τριμηνιαίες έρευνες παρακολούθησης και ανάλυσης του κλάδου.

Στο πλαίσιο της Νέας Εποχής, που όχι μόνο έχει αναδιαμορφώσει πλήρως το επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά και χαρακτηρίζεται από συνεχόμενες αλλαγές και αναταράξεις, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε διεθνές επίπεδο, παραμένει ανταγωνιστική και αποτελεσματική, ακολουθώντας συνέχεια τις εξελίξεις και αξιοποιώντας τις state of the art στρατηγικές και τεχνολογίες.

The Art of Franchise

Η WiZION GROUP έχει ενσωματώσει qrcodes στο FRANCHISE BUSINESS, μέσω των οποίων με ένα απλό κλικ από το κινητό του, ο κάθε ενδιαφερόμενος μεταβαίνει στο ειδικά διαμορφωμένο landing page της αλυσίδας που τον ενδιαφέρει. Αξιοποιούμε ultimate μεθοδολογίες όπως Business Model Canvas και Blue Ocean Strategy, κατά τον ανασχεδιασμό της στρατηγικής των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένο CRM για την διαχείριση των ενδιαφερόμενων δικαιοδόχων. Έχουμε εισάγει τις πλέον νέες τεχνολογίες CMS για την διαχείριση των διαδικτυακών franchise πλατφορμών μας. Επενδύουμε σε υποδομές και πρωτοστατούμε συνέχεια, με δέσμευση να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Το μοναδικό franchise περιοδικό σε διασύνδεση με το διαδίκτυο μέσω qrcodes.

Η μοναδική εταιρεία συμβούλων που κάνει χρήση των πλέον σύγχρονων μεθοδολογιών και τεχνικών strategy και marketing.

Οι μοναδικές διαδικτυακές franchise πλατφόρμες που προσαρμόζονται σε κάθε συσκευή, από το κινητό μέχρι το desktop.

Online Franchise Marketing

Η WiZION GROUP, πρωτοστατώντας στο onine franchisemarketing, αξιοποιεί όλους τους τρόπους επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους δικαιοδόχους:

        Web Marketing.

        Ανάρτηση της επιχειρηματικής σας πρότασης στις διαδικτυακές πλατφόρμες:

  • Franchise.GR

  • Franchising.GR

  • Franchise-Business.GR

        Κατασκευή ή αναβάθμιση του δικού σας company page ή του εξειδικευμένου franchisemycompany.gr

        Search Engine Marketing. Διάχυση τόσο της επιχειρηματικής σας πρότασης, όσο και νέων και εξελίξεων της εταιρείας σας, στο διαδίκτυο.

        Social Media Marketing. Σύνταξη και ποστάρισμα νέων και εξελίξεων της εταιρείας σας, σε δεκάδες social media platforms.

        Content Marketing.

        Σύνταξη και ανάρτηση νέων και εξελίξεων της εταιρείας σας, στις διαδικτυακές πλατφόρμες:

  • Franchise.GR

  • Franchising.GR

  • Franchise-Business.GR

        Σύνταξη και διάχυση παρουσιάσεων, συνεντεύξεων, αναλύσεων κ.ο.κ. σε blogs, newsportals κ.ο.κ.

        Παρουσία σας στην ηλεκτρονική έκδοση του FRANCHISE BUSINESS, η οποία ξεφυλλίζεται δωρεάν τόσο στο Franchise-Business.gr, όσο και σε δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού τύπου όπως Camaleo ή Issue.

        Email Marketing.

        Σύνταξη, σχεδιασμός και αποστολή newsletter που παρουσιάζει και προωθεί την επιχειρηματική σας πρόταση σε επιλεγμένη λίστα αποδεκτών.

        Προβολή τόσο της επιχειρηματικής σας πρότασης, όσο και νέων και εξελίξεων της εταιρείας σας, στην δεκαπενθήμερη ηλεκτρονική εφημερίδα Franchise Agenda.

        Banner Advertisement. Προβολή της επιχειρηματικής σας πρότασης με banners στην homepage των διαδικτυακών πλατφορμών:

  • Franchise.GR

  • Franchising.GR

  • Franchise-Business.GR

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά