FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

FA2016

FA2018

Σαρώνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο θεωρείται ως μία από τις πλέον σημαντικές ανακαλύψεις της εποχής μας, καθώς υποστηρίζεται ότι μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές καπνιστών σε όλον τον κόσμο. Σε συνέχεια της πρώτης μεγάλης έκρηξης στις πωλήσεις του κλάδου στις αρχές της εμφάνισής του, πλέον διανύουμε μια δεύτερη φάση έξαρσης των πωλήσεων, στο πλαίσιο μιας σταθερά ανοδικής πορείας. Οι τεχνολογικές εξελίξεις και η συνεχής εξέλιξη στον κλάδο, που έχουν οδηγήσει σε νέα γενιά εξαρτημάτων (π.χ. ατμοποιητές) και σε ποιοτικά υγρά αναπλήρωσης, σε συνδυασμό με την πεποίθηση ότι είναι πολύ λιγότερο βλαβερό και χαρακτηρίζεται από χαμηλότερο κόστος χρήσης σε σύγκριση με το συμβατικό τσιγάρο, αποτελούν τους βασικούς λόγους της ανάπτυξης που γνωρίζει ο κλάδος του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Ταυτόχρονα, το marketing και η διάσταση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως ένα τεχνολογικό gadget, του έχει προσδώσει χαρακτήρα lifestyle, γεγονός που ενισχύει την παρουσία του στην αγορά.

Σήμερα υπάρχουν 1.1 δισεκατομμύρια καπνιστές παγκοσμίως και κάθε μέρα, περίπου 80-100.000 νέοι άνθρωποι αρχίζουν το κάπνισμα, με πρωταθλητές στη Ευρώπη, τους Έλληνες, αφού με 38% βρίσκονται στην πρώτη θέση των καπνιστών, σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρόμετρου σχετικά με τη στάση των Ευρωπαίων ως προς το κάπνισμα. Η παγκόσμια αγορά εκτιμάται ότι διαμορφώθηκε το 2013 στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια, αναπτυσσόμενη συνεχώς, με το 2008 στα 20 εκατ., το 2009 στα 39 εκατ., το 2010 στα 82 εκατ., το 2011 στα 195 εκατ., το 2012 στα 500 εκατ. δολάρια. Η, δε, βιομηχανία του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρώπη εκτιμάται σήμερα στα 500 εκατομμύρια Ευρώ, πολύ μικρότερη από την καπνοβιομηχανία των 91 δισεκατομμυρίων Ευρώ. Η διάδοσή του σε όλον τον κόσμο είναι πρωτοφανής. Μόνο στην Ευρώπη το έχουν προμηθευτεί περισσότεροι από 7 εκατομμύρια καπνιστές, στην προσπάθειά τους να κόψουν την κακή τους συνήθεια.

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε και διερευνάτε το franchise στον κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAH4AAAAPAQMAAAAYk+mvAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAJBJREFUCJljYCAMGA8wMPABaTZmmMgBBn5pNAHBGSABKLfiw+Hj02fUVH58fpxfjqH0A8MZiWM5V/ek8c42S5bczHB2BkPCj+PPxGck1M5mS+axZzjbwCA54xjjBImEs0ABZgOGygagomM5F2cABUBaJA42MFT8/ny8XyKhduaz/PNyNkAVKEDiDLqzK4jwGgCkDDNOuW/seAAAAABJRU5ErkJggg== για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

NOBACCO Logo

Η NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Είναι η μεγαλύτερη και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία franchise του κλάδου ενώ έχει ως στρατηγική επιδίωξη την εξέλιξή της στο άμεσο μέλλον ως ο μεγαλύτερος retailer προϊόντων ατμίσματος στη Νότια-Ανατολική Ευρώπη.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό τη δημιουργία και εμπορία προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου που μπορούν να προσομοιώσουν την ευχαρίστηση του καπνίσματος. Από την έναρξή της η εταιρεία προσανατολίστηκε στην κατασκευή και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Η προτεραιότητα στην ποιότητα και τις ανάγκες των πελατών είναι το στοίχημα που την έχει οδηγήσει στην μέχρι τώρα πορεία της. Η NOBACCO παραμένει στην κορυφή του ανταγωνισμού τα τελευταία 9 χρόνια, δίνοντας το δικό της στίγμα στο χώρο του ηλεκτρονικού καπνίσματος, βρισκόμενη στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας, του σχεδιασμού και της διάδοσης του μηνύματος για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα.

Μέσα από η διαρκή έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών η NOBACCO σχεδιάζει και δημιουργεί μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών τσιγάρων, που τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά καλύπτουν την ποικιλομορφία των αναγκών του αγοραστικού κοινού. Παρέχει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο αγοραστικό κοινό, ώστε να συνδυάζεται όσο το δυνατόν περισσότερο η ευκολία στην χρήση του προϊόντος, με την εμφάνιση, την καλαισθησία και την αποτελεσματικότητα.

Η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί για τη NOBACCO τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας. Η σχέση, η επαφή και η επικοινωνία με τον πελάτη, δεν σταματά ποτέ. Από την πρώτη στιγμή που θα αποφασίσει να ενημερωθεί για το ηλεκτρονικό τσιγάρο οι άνθρωποι και τα καταστήματα της αλυσίδας παραμένουν πάντα δίπλα του σε όλη την «ατμιστική» πορεία του.

Nobacco Shop Chalandri Fill 350x233

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η εταιρεία ολοκληρώνει μία περίοδο εντυπωσιακής ανάπτυξης του δικτύου της. Διαθέτει σήμερα 69 καταστήματα και περισσότερα από 230 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, 4 καταστήματα στη Ρουμανία και 1 κατάστημα στη Γερμανία στοχεύοντας στη δυναμική προώθηση του brand και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η NOBACCO εφαρμόζει ένα πρότυπο επιχειρηματικό σύστημα, το οποίο υποστηρίζει τα καταστήματα franchise κατά τη λειτουργία τους, με στόχο την διασφάλιση της επιχειρηματικής επιτυχίας – κερδοφορίας:

 • Αρχική Υποστήριξη, που αφορά την αξιολόγηση των προτεινόμενων καταστημάτων, την αρχική εκπαίδευση, τα αρχιτεκτονικά σχέδια, την υποστήριξη από συμβούλους πωλήσεων

 • Συνεχή Εκπαίδευση – Ενημέρωση για τα προϊόντα και την αγορά, διαρκής εκπαίδευση προσωπικού στα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και στην γενικότερη φιλοσοφία των προϊόντων, ενημέρωση για τις τελευταίες διεθνείς, νομοθετικές αλλά και επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου. Εργαλεία marketing και Business plan που βοηθούν τη σωστή στοχοποίηση της αγοράς, όπως εξέλιξη της ζήτησης, κατευθύνσεις στην προσέγγιση νέων αγορών κ.λπ.

 • Συνεχή Υποστήριξη με νέα προϊόντα, παρακολούθηση της πορείας του καταστήματος και παροχή κατευθυντήριων οδηγιών για την αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας, Δωρέαν after sales service. Η NOBACCO είναι η μοναδικής εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη στους καταναλωτές και στους συνεργάτες της.

 • Άμεση παράδοση των παραγγελιών του, μειώνοντας έτσι τις ανάγκες αποθήκευσης και άρα του κόστους

 • Σταθερές τιμές, ώστε οι συνεργάτες να λειτουργούν σε περιβάλλον σταθερότητας, συμβάλλοντας έτσι στην κερδοφορία του

 • Διαφήμιση – Marketing, κεντρικό πλάνο προώθησης σε πανελλήνια κλίμακα και υποστήριξη για τοπικές προωθητικές ενέργειες. Crisis Management για την πρόβλεψη και αντιμετώπιση κρίσεων που αφορούν την εταιρία και τον κλάδο γενικότερα.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της NOBACCO χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, τα οποία και την καθιστούν εξαιρετικά ελκυστική.

 • Όνομα εξαιρετικής φήμης και αναγνωρισιμότητας (Brand name)

 • Εξαίρετη υποστήριξη από τη μητρική εταιρείας, η οποία διαθέτει σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές και κορυφαία οργανωτική δομή

 • Χαμηλή αρχική επένδυση

 • Υψηλά περιθώρια κέρδους

 • Αυξημένη πιστότητα πελατών, που συνεπάγεται επαναλαμβανόμενες πωλήσεις και διαρκώς αυξανόμενα έσοδα

 • Η αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου καταγράφει εκρηκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης διεθνώς, ενώ στην Ελλάδα η NOBACCO απευθύνεται στα 3,5 εκατομμύρια των καπνιστών με το ποσοστό των ατμιστών να αγγίζει σήμερα το 1.9% και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου να είναι πολύ σημαντικές.

 • Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα νέο προϊόν που βρίσκεται ακόμη στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης του. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο της NOBACCO είναι ένα εναλλακτικό προϊόν καπνίσματος το οποίο μπορεί να μειώσει ή ακόμη και να αντικαταστήσει εντελώς το κάπνισμα των παραδοσιακών τσιγάρων. Δεν περιέχει καπνό, πίσσα, μονοξείδιο του άνθρακα και καμία από τις χιλιάδες βλαβερές ουσίες του παραδοσιακού τσιγάρου που είναι αποδεδειγμένα επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό και για αυτό χαρακτηρίζεται ως harm reduction product. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο εξασφαλίζει αξιοσημείωτη αποταμίευση στον καταναλωτή μέχρι και 50%, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους, είναι φιλικό στο περιβάλλον, είναι λειτουργικό και πρόκειται για τεχνολογικά προηγμένο προϊόν σε πλήθος επιλογών και γεύσεων.

 • Η ΝΟΒΑCCO εφαρμόζει σε όλο το φάσμα της παραγωγής και της διάθεσης των προϊόντων της ένα κανονιστικό πλαίσιο το οποίο καλύπτει έναν ευρύ τομέα Κοινοτικών απαιτήσεων και πολλές από τις διατάξεις της νέας Κοινοτικής Οδηγίας για τον Καπνό. Όλα τα υγρά αναπλήρωσης της NOBACCO ελέγχονται και διαθέτουν Πιστοποίηση από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης ως προς τη σύσταση τους και ως προς το μείγμα εισπνεόμενων ατμών που απελευθερώνεται κατά τη χρήση του διαλύματος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, με βάση τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1272/2008 . Τέλος όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές διαθέτουν πιστοποιήσεις CE και RoHS. Συνεπώς η NOBACCO είναι απόλυτα συμμορφωμένη με την Ευρωπαϊκή και την μελλοντική Ελληνική νομοθεσία.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 30 - 50

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση + Εξοπλισμός/Επίπλωση: 20.000 €

Αρχικό εμπόρευμα: 10.000 €

ENTRY FEES: 10.000 €

ROYALTIES: 4% επί των καθαρών αγορών των franchisees

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 60

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 14

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2008

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2012

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 6 έτη

 

 

Overall Rating (1)

4.5 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

People in this conversation

Comments (4)

 • Guest - Nikolidaki Elena

  Rated 4.5 out of 5 stars

  πολύ καλή εξυπηρέτηση

  Short URL:
 • Guest - DIMITRIS CHATZIGEORGIOU

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  Short URL:
 • Guest - Michalis

  Ενδιαφέρομαι για Κύπρο

  Short URL:
 • Guest - Divriotou Haroula

  Ενδιαφερομαι για καταστημα στη Βορεια Κερκυρα

  Short URL:

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

 • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

 • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

 • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

 • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

 • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

 • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

 • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

 • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά