Ενδιαφέρομαι για franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα, για να ξεκινήσετε το δικό σας κατάστημα ή για να σας υποστηρίξουμε στην ανάπτυξη της αλυσίδας σας.

  • Βεβαίως, εδώ είναι η προσαρμοσμένη κριτική: --- **Κριτική για την Franchise.gr** Επισκέφθηκα την Franchise.gr για συμβουλές σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα και είχα μια εξαιρετική εμπειρία με τον σύμβουλο της εταιρίας. Ο Βασίλης ήταν φιλικός, επαγγελματικός και πολύ ενημερωμένος. Με άκουσε προσεκτικά, κατανόησε τις ανάγκες μου και μου παρείχε σαφείς και πρακτικές συμβουλές. Με βοήθησε να δω όλες τις επιλογές μου και να πάρω μια καλά ενημερωμένη απόφαση. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα για οποιονδήποτε χρειάζεται επαγγελματική καθοδήγηση.
  • Η πρώτη επαφή και επικοινωνία ήταν άψογη φαίνεται ότι μιλάμε για γνωστές του είδους. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φέρουμε σε μπορέσουμε αυτήν την νέα ιδέα σε πράξη.
  • Εξαιρετικοί γνώστες του franchise στην Ελλάδα και όχι μόνο. Σωστές πληροφορίες, επαγγελματική συμπεριφορά, σεβασμός στους πελάτες και τους συνεργάτες. Συστήνω ανεπιφύλακτα.
  • Ο κύριος Πλάτωνας μου έλυσε κυριολεκτικά τα χέρια σε ένα καίριο επαγγελματικό μου ζήτημα. Ευχαριστώ θερμά όλη την ομάδα και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά