ecig hellas logo

Η eCig Hellas έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, με σωστό όραμα και σταθερή πολιτική, με κύριο στόχο τη διατήρηση των σωστών υπηρεσιών προς τον ατμιστή, εξασφαλίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την εμπορική επιτυχία για όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Η eCig Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου από το 2011 και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να είναι μέσα στις πρώτες εταιρείες του κλάδου με έξι καταστήματα λιανικής και περισσότερα από 180 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και εξωτερικό.

Η eCig Hellas με προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου, ιδρύθηκε για να προσφέρει στους καπνιστές μια εναλλακτική λύση για το κάπνισμα. Πιστεύουμε πως οι καπνιστές έχουν πλέον την επιλογή και την ευκαιρία θα ζήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς να στερούνται την απόλαυση του καπνίσματος.

Τα προϊόντα που προσφέρει η eCig Hellas είναι όλα εξαιρετικής ποιότητας και δοκιμασμένα, καθώς η μητρική εταιρεία ελέγχει την παραγωγή, την τυποποίηση και τη διανομή, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Τα eCig είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη ικανοποίηση στους καπνιστές, οι οποίοι αναζητούν έναν αποτελεσματικό τρόπο να ελαττώσουν το κάπνισμα. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο eCig προσομοιώνει την εμπειρία του καπνίσματος με το παραδοσιακό τσιγάρο, αφού εισπνέοντας δημιουργείται ο «ατμός», ο οποίος δίνει την αίσθηση του πραγματικού καπνίσματος. Πρόκειται για ατμό που παράγεται από τον ατμοποιητή στο εσωτερικό του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ο οποίος είναι ακίνδυνος συγκριτικά με τον καπνό του κανονικού τσιγάρου.

Η μεγάλη ποικιλία γεύσεων που διαθέτει η eCig Hellas καλύπτει όλα τα γούστα, όπως καπνικές γεύσεις, μήλο, φράουλα, βανίλια και άλλα. Αυτές οι αρωματικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι ίδιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται για την μαγειρική, δίνοντας ιδιαίτερες γεύσεις στα γλυκά και στα φαγητά. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει πιστοποιηθεί η χρήση τους σε τρόφιμα και κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά.

Απαλλαχτείτε για πάντα από τα αποτσίγαρα, τα τασάκια και την μυρωδιά του καπνού!

Απολαύστε το τσιγάρο σας, χωρίς ενοχές και ενδοιασμούς για την υγεία σας... και κρατήστε μόνο την απόλαυση!

Σήμερα, η eCig Hellas συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικού τσιγάρου, επιλέγει προσεκτικά τα προϊόντα που διαθέτει στο δίκτυο της και προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεται ο καπνιστής, σεβόμενη την διαφορετικότητα και την ιδιαιτερότητα. Με την μεγαλύτερη γκάμα γεύσεων σε υγρά αναπλήρωσης στην αγορά αυτή την στιγμή, ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ατμιστή, τηρώντας παράλληλα όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την διατήρηση της ποιότητας με τακτικούς ελέγχους διαπίστευσης και με ένα σοβαρό τμήμα R&D.

ecig store5

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Ο κόσμος έχει αρχίσει να προσέχει περισσότερο την υγεία του και να αντιλαμβάνεται ότι το συμβατικό κάπνισμα δεν έχει να του προσφέρει τίποτε απολύτως, κατ’ αυτόν τον τρόπο, το ποιοτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει πετύχει να κερδίσει την προσοχή και τον σεβασμό του καταναλωτή, αφού είναι ευδιάκριτα τα αποτελέσματα με την εναλλαγή στην χρήση από κανονικό σε ηλεκτρονικό.

Ο κλάδος, δε, του ηλεκτρονικού τσιγάρου χαρακτηρίζεται από πολύ σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας, η αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου θα ξεπεράσει το 10% της αγοράς συμβατικών τα επόμενα 4 χρόνια.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι από τα προϊόντα που κάποιος εύκολα και χωρίς γνώσεις θα αγοράσει από το internet. Η εμπειρία της γεύσης από την μεγάλη γκάμα υγρών αναπλήρωσης που διαθέτει η eCig Hellas, δε μπορεί να περάσει μέσα από την οθόνη του υπολογιστή.

Χρειάζεται οπωσδήποτε προσωπική επαφή με τον ατμιστή.

Ο ατμιστής ή ο πρώην καπνιστής χρειάζεται ανθρώπους να τους καθοδηγήσουν στη σωστή επιλογή συσκευής, ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνήθειες τους.

Ένα Σύστημα Franchise με σωστό όραμα και σταθερή πολιτική, που θα έχει σαν στόχο τη διατήρηση των σωστών υπηρεσιών προς τον ατμιστή, είναι αυτό που προσφέρει σήμερα η eCig Hellas, και αποτελεί την επιτομή της εμπορικής επιτυχίας και για τα δυο μέρη.

ecig store1 ecig store2 ecig store3

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η πρόταση franchiseτης eCig Hellas προσφέρει στους υποψήφιους franchisees μια σειρά από παροχές, οι οποίες διασφαλίζουν μια κερδοφόρα πορεία της επιχείρησής τους, χωρίς να χρειάζεται καν να είναι παρόντες!

  • Συμβουλές και καθοδήγηση στην επιλογή τοποθεσίας καταστήματος.

  • Σχεδίαση καταστήματος σε τρισδιάστατη απεικόνιση, ώστε να είμαστε 100% ικανοποιημένοι με το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

  • Καθοδήγηση στην επιλογή προϊόντων, με συνεχή ενημέρωση για τα πλέον δημοφιλή.

  • Εκπαίδευση προσωπικού στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ή σε άλλο κατάστημα, με σκοπό να προσφέρει κάθε κατάστημα μια ολοκληρωμένη, επαγγελματική και ταυτόχρονα φιλική εξυπηρέτηση.

  • Λογισμικό παρακολούθησης πωλήσεων και παραγγελιών.

  • Δωρεάν διαφημιστικό υλικό.

  • Προβολή του καταστήματος στους 3 ιστότοπους της μητρικής εταιρείας και συμμετοχή σε κάθε προωθητική ενέργεια προϊόντων.

ecig store4 ecig store7 ecig store6

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 40 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Κόστος διαμόρφωσης: ανάλογα με την κατάσταση και το μέγεθος του καταστήματος

Κόστος επίπλωσης: ανάλογα με το μέγεθος του καταστήματος

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: από 12.000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά