So Easy Education franchise

Ο όμιλος So Easy Education με δύο κορυφαία brands στο portfolio του, τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών So Easy και τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ, έχοντας διαγράψει σημαντική πορεία γεμάτη επιτυχίες, και έχοντας αποσπάσει σημαντικές βραβεύσεις στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και στα EDUCATION LEADERS AWARDS, προτείνει την καλύτερη επιλογή franchise.

Ο κλάδος της Εκπαίδευσης, εδώ και χρόνια, αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή επιχειρηματικής δραστηριοποίησης. Ο βασικός λόγος για να επιλέξει κανείς το συγκεκριμένο πεδίο για την επιχειρηματική δραστηριότητά του είναι η διαρκής ανάγκη για γνώση και μάθηση, που έχει ως αποτέλεσμα την ολοένα ανοδική πορεία των ιδιωτικών δαπανών για εκπαίδευση.

Ο όμιλος So Easy Education προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που εγγυώνται την επιτυχία της επένδυσης, αφού δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Στήνει εκ του μηδενός την επιχείρηση franchise, και παράλληλα αναλαμβάνει και την επιτυχία της με καμπάνιες marketing. Άλλωστε, το ισχυρό brand name σε συνδυασμό με το ευρύ κοινό στο οποίο απευθύνεται, από 4 χρόνων μέχρι και  ενήλικους σπουδαστές άνω των 60 ετών, εγγυώνται την ασφάλεια της επένδυσης.

Παράλληλα, εκπαιδεύει διεξοδικά τον franchisee για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής του, και έτσι να μπορεί να «τρέξει» ο/η ίδιος/α το φροντιστήριο του, χωρίς την υποχρέωση για μεγάλο αριθμό προσωπικού και εξοντωτικά πάγια έξοδα. Η στρατηγική του του Ομίλου προσφέρει ασφάλεια και δίνει τη δυνατότητα στον franchisee να παραμένει αυτόνομος, ενώ τα royalties είναι κλιμακούμενα ώστε η συμφωνία να είναι επικερδής και για τις δύο πλευρές. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ο όμιλος παρέχει την αποκλειστικότητα στην επιλεγμένη περιοχή, για να μην υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

Οι όροι για να πάρει κανείς το franchise του Ομίλου, είναι απλοί και εκτός από πάθος χρειάζεται να έχει επιχειρηματικό πνεύμα, να εκπροσωπεί το brand με επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Όπου και αν επιλέξει κάποιος να επενδύσει τα χρήματά του, είτε σε ένα so easy φροντιστήριο είτε σε ένα ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ είτε και στα δύο μαζί, το ρίσκο είναι ελάχιστο, ενώ η απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 2,5 χρόνια με κερδοφορία μόλις από το πρώτο έτος.

Για να πάρει κάποιος ένα franchise σχετικό με την Εκπαίδευση, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι εκπαιδευτικός. Αυτό που χρειάζεται είναι να διαθέτει ανοιχτό μυαλό που θα του επιτρέψει να γίνει κομμάτι ενός μεγαλύτερου οράματος, για μια Εκπαίδευση που δίνει το κλειδί της επιτυχίας σε όλους.


THE KNOWLEDGE HUB® franchise

Το νέο φροντιστηριακό μοντέλο ιδιωτικής εκπαίδευσης «THE KNOWLEDGE HUB» αποτελεί τη νέα πρόκληση του Ομίλου So Easy. Επιχειρηματικά ευέλικτο και προσαρμόσιμο στις ανάγκες και προσδοκίες του υποψήφιου franchisee είναι εδώ για να καλύψει όλο το φάσμα της εκπαίδευσης απευθυνόμενο σε όλη την αγορά.

Το «THE KNOWLEDGE HUB», αποτελεί το απαύγασμα 35 ετών εμπειρίας στην εκπαίδευση και σχεδιάστηκε για να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μέσω των 3 ανεξάρτητων και εξειδικευμένων brands, που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου So Easy Education:

So Easy – «εδώ μιλάς. Τα κέντρα ξένων γλωσσών  που αποτελούν τη ναυαρχίδα του Ομίλου.  Ένα πανίσχυρό  brand με 29 χρόνια εμπειρίας, που έχει αναγάγει την εκμάθηση της ξένης γλώσσας σε μία ευχάριστη βιωματική εμπειρία, ώστε οι σπουδαστές μας να μιλάνε σαν τη μητρική τους κάθε ξένη γλώσσα.

Αρειμάνιο - «άρα πέτυχες», με 35 χρόνια εμπειρίας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Με εξειδικευμένα προγράμματα σχεδιασμένα να βοηθήσουν κάθε σπουδαστή να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του, να επενδύσει σε αυτά και να κατακτήσει την προσωπική του κορυφή,  ξεκινώντας από το δημοτικό μέχρι και το Λύκειο.

Easy win net - «open your world». Τα κέντρα εκμάθησης πληροφορικής με 21 χρόνια ιστορίας αποτελούν τη μεγαλύτερη αλυσίδα πληροφορικής στην Ελλάδα.

Το νέο φροντιστηριακό μοντέλο ιδιωτικής εκπαίδευσης «THE KNOWLEDGE HUB» αριθμεί ήδη σε 10 «σχολεία» στο σύνολο των 89 παραρτημάτων του ομίλου. Δεν είναι τυχαίο ότι οι νέοι ενδιαφερόμενοι franchisee δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο μοντέλο του HUB, αναγνωρίζοντας ότι ο όμιλος So Easy είναι ο μόνος που διαθέτει εξειδικευμένες υπηρεσίες και μία ολοκληρωμένη πρόταση και στους τρεις κλάδους της εκπαίδευσης.

To Μοναδικό Ολοκληρωμένο Μοντέλο Ιδιωτικής Εκπαίδευσης!

Ο όμιλος So Easy Education δε σταματάει να εξελίσσεται συνεχώς! Πιο συγκεκριμένα:

  • Εκπαιδεύει από την αρχή τους νέους franchisees.

  • Ενηµερώνει συνεχώς το δίκτυό για τις νέες εξελίξεις µέσα από σεµινάρια, ηµερίδες και συνέδρια.

  • Παρέχει προσωπικό σύµβουλο στον συνεργάτη franchisee.

  • Υποστηρίζει σε νομικά και λογιστικά θέματα.

  • Επιβραβεύει κάθε χρόνο το καλύτερο εκπαιδευτήριο.

  • Πιστεύει στη δοµή της εταιρίας µέσω του bottom up και όχι του top down, και γι’ αυτό έχει δηµιουργήσει το θεσµό του top 5 όπου οι 5 καλύτεροι franchisees κάθε χρόνο συγκεντρώνονται βοηθώντας µε τις ιδέες τους την δηµιουργία στρατηγικής ενίσχυσης του brand.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

ΠΟΛΥΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ: OΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

Η μοναδικότητα έγκειται στο ότι μόνο ο Όμιλος so Easy καταφέρνει και αναπτύσσει κάθε μία υπηρεσία ξεχωριστά μέσα στο δικό της περιβάλλον, το δικό της target group και τα δικά της Business Standards, διατηρώντας την εξειδίκευση που απαιτεί μια τέτοια πορεία και ταυτόχρονα συνδυάζει αυτές τις εξειδικευμένες υπηρεσίες στην προσφορά του στην πράξη. Έτσι είναι ανταγωνιστικός προς όλες τις κατευθύνσεις (μεγάλα τοπικά φροντιστήρια, αλυσίδες, ακόμα και ιδιαίτερα μαθήματα).

35 ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Με συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία, αύξηση δικτύου και πελατολογίου.

ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συνεχείς βραβεύσεις την τελευταία δεκαετία με αποκορύφωμα το ΕDUCATION LEADER AWARD για Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία, μια διάκριση ανάμεσα σε 600 ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς εκπαίδευσης.

EΥΡΥ & ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΝΕΟΥΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ:

Εύρος ηλικιών: Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε ηλικίες που ξεκινούν από παιδιά 4 χρονών και ολοκληρώνονται μέσα από μεγάλο εύρος ενήλικων σπουδαστών.

Eύρος Υπηρεσιών: 9 γλώσσες (General & Business Sectors), Yποστήριξη σχολικής μελέτης, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Προετοιμασίας για Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Ειδικά προγράμματα ανάπτυξης των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα (soft skills), Ειδικά προγράμματα Ψηφιακής Εκπαίδευσης.

EYΕΛΙΚΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ FRANCHISE:

Eξατομικευμένες εναλλακτικές προτάσεις Franchise προσαρμοσμένες στα «μέτρα» του κάθε franchisee με εγγυημένη και άµεση επιτυχία από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας των νέων εκπαιδευτηρίων και γρηγορότερη απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου τους.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 250 τμ

ENTRY FEES: 33,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 70,000 Ευρώ

ROYALTIES: Βάση κλίμακας


ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ franchise

Το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ αποτελεί το πλέον σύγχρονο εκπαιδευτήριο με προγράμματα σπουδών που ξεκινούν από τη σχολική μελέτη για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, έως την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις για μαθητές Λυκείου. Με 35 χρόνια παρουσίας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση σας εξασφαλίζει την τεχνογνωσία που θα χρειαστείτε για την επιτυχία.

Γιατί να επενδύσετε στην εκπαίδευση;

Τα ποσά που δαπανόνται στην ιδιωτική εκπαίδευση σε εθνικό επίπεδο ξεπερνούν το 1 δις € ανά έτος. Και αυτό γιατί όλοι οι γονείς αναζητούν ένα ιδιωτικό οργανισμό για να καλλιεργήσει την επιθυμία για γνώση στο μαθητή, να τον εμπνεύσει και να καταφέρει να επιτύχει τους ακαδημαϊκούς του στόχους.

Ο κάθε μαθητής έχει τη δική του προσωπικότητα και τα δικά του ταλέντα. Εμείς, με καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, ειδικά προγράμματα βιωματικής μάθησης, screening tests και μαθητικούς διαγωνισμούς, ανακαλύπτουμε αυτά τα ταλέντα και τα εξελίσσουμε, ώστε ο κάθε μαθητής να φτάσει στη δική του κορυφή.

Στόχος κοινός για τους γονείς αλλά και τους ίδιους τους μαθητές.

Το επιχειρηματικό μοντέλο φροντιστηριακής εκπαίδευσης

Επιλέγοντας την επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω του πανελλαδικά αναγνωρισμένου δικτύου franchise της So Easy Education, επιτυγχάνεται με μηδενικό ρίσκο η ηγετική θέση στην εκπαίδευση.

Αρκεί να υπάρχει το όραμα και η θέληση για συνεργασία και η αμοιβαία επιτυχία είναι δεδομένη.

Σας παρέχει την τεχνογνωσία και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχετε τη δική σας επαγγελματική καταξίωση. Το χαμηλό κόστος επένδυσης και οι εξατομικευμένες εναλλακτικές προτάσεις Franchise σας επιτρέπουν εγγυημένη και άμεση επιτυχία από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου και γρηγορότερη απόσβεση του αρχικού σας κεφαλαίου.

Πώς με το Αρειμάνιο διαφοροποιείστε και κυριαρχείτε στην αγορά της μέσης εκπαίδευσης;

Μέσα σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον και σε συνεργασία με ειδική ομάδα ψυχολόγων, διασφαλίζεται ότι κάθε καθηγητής προσεγγίζει εξατομικευμένα τους μαθητές του, αφιερώνοντας χρόνο στις απορίες και στα κενά τους, χωρίς να χρειαστεί να ξεφύγει από τη ροή του μαθήματος.

Τα μαθήματα γίνονται με τον παραδοσιακό τρόπο, σε αίθουσες με θρανία και με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και καινοτομίες, όπως το να κάθονται όλοι οι μαθητές, μεταφορικά και κυριολεκτικά στο πρώτο θρανίο, δημιουργώντας με τον καθηγητή ένα αλληλένδετο σύνολο!

Μέσα από τη Μέθοδο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ οι μαθητές κατανοούν και αφομοιώνουν τη γνώση χωρίς να υπάρχει η ανάγκη της «παπαγαλίας». Έτσι, το μυαλό των μαθητών αδειάζει από τα «γιατί» του κάθε μαθήματος και γεμίζει με τα «επειδή»! Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της μεθόδου μας, είναι οι προσομοιώσεις σε όσα μαθήματα απαιτούν πρακτική κατανόηση (Φυσική, Χημεία, Βιολογία), ενώ η οπτικοποίηση όλων των πληροφοριών των διδασκόμενων μαθημάτων με μοντέρνα μαθησιακά εργαλεία, αυξάνει κατακόρυφα την αποδοτικότητα των μαθητών!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

  • Σχολική Μελέτη Δημοτικού-Γυμνασίου

  • Ειδικά τμήματα για εισαγωγή σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία

  • Προετοιμασία για Υποτροφίες Ιδιωτικών σχολείων

  • Ενισχυτικά τμήματα Δημοτικού και Α-Β-Γ Γυμνασίου

  • Βιωματική Διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών για παιδιά Δημοτικού

  • Εξειδικευμένα τμήματα STEM-Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

  • Προετοιμασία για Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς (Θαλής, Ευκλείδης κλπ.)

  • Εξειδικευμένη πλατφόρμα e-learning

Παρέχοντας το καλύτερο ακαδημαϊκό προϊόν με εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό, το Αρειμάνιο είναι η μόνη επιλογή για εκπαίδευση στην τοπική σας αγορά.

Πώς θα διασφαλίσετε την επιτυχία του δικού σας Αρειμάνιο;

Στο Αρειμάνιο έχουν αναπτύξει αναλυτικό πρόγραμμα υποστήριξης των franchisees, βρίσκονται δίπλα τους από την έναρξη λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου μέχρι την καθημερινή του λειτουργία. Πιστεύουν στην ολοκληρωμένη υποστήριξη και έχουμε την υποδομή να την προσφέρουμε με:

  • Έρευνα περιοχής, επιλογή θέσης, αρχιτεκτονική και τεχνική μελέτη, εξεύρεση ακινήτου, δίκτυο συνεργαζόμενων προμηθευτών, τεχνικό εγχειρίδιο, χαρτογράφηση, αδειοδότηση.

  • Αρχική εκπαίδευση νέου συνεργάτη στα παρακάτω – αξιολόγηση προσωπικού και σπουδαστών, διαχείριση επιχείρησης και καθημερινές λειτουργίες, νομικά και λογιστικά θέματα, εκπαιδευτική μέθοδος, Ενημερώσεις, Εγγραφές, Διοικητικά εγχειρίδια, Budgeting, Τιμολογιακή & Εμπορική πολιτική, Πωλήσεις Business to Business.

  • Υποστήριξη στο Marketing με έρευνα αγοράς, στρατηγικό σχεδιασμό τοπικού marketing, οργάνωση εσωτερικών πωλήσεων.

  • Συνεχή ροή εκπαιδευτικού υλικού.

  • Προσωπικό Σύμβουλο Συνεργάτη κάθε Franchisee και παρακολούθηση του Business Plan του Εκπαιδευτηρίου.

  • Καθημερινή Τηλεφωνική Επικοινωνία με τα Στελέχη του Εκπαιδευτηρίου.

  • On – line υποστήριξη δικτύου μέσω CRM για πρόληψη και πρόβλεψη ενδεχομένων προβλημάτων.

  • Επισκέψεις σε Εκπαιδευτήρια.

  • Έτσι ο franchisee του Αρειμάνιο απαλλάσσεται από το αρχικό άγχος και νοιώθει αμέσως την υποστήριξη ενός ολόκληρου οργανισμού.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 150

ENTRY FEES: 16,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35,000 Ευρώ

ROYALTIES: Βάση κλίμακας


SO EASY franchise

Η So Easy Δραστηριοποιείται στην ξενόγλωσση εκπαίδευση παρέχοντας προγράμματα σπουδών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε 9 γλώσσες. Με 26 χρόνια πορείας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης αποτελεί το πιο αναγνωρισμένο και συνεχώς ανελισσόμενο brand στην ξενόγλωση εκπαίδευση.

Οραματίζεστε να επενδύσετε σε έναν κλάδο που έχει διαρκή ανοδική πορεία;

Η εκπαίδευση αποτελεί μια αέναη διαδικασία. Και αυτό την καθιστά μια συνεχώς αναπτυσσομένη αγορά σε κύκλο εργασιών και κερδοφορία.

Προσφέροντας στους μικρούς μας μαθητές ένα σύγχρονο περιβάλλον σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους που ενισχύουν την μάθηση, προγράμματα ευχάριστα αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικά, έχουμε τη χαρά να τους βλέπουμε να μεγαλώνουν μαζί μας.

Ξεκινώντας ένα παιδί με την πρώτη τάξη των Αγγλικών, περνώντας στις δεύτερες γλώσσες και καταλήγοντας να δίνει πιστοποιήσεις, ενηλικιώνεται στον χώρο μας. Και ως ενήλικας πλέον μπορεί να εμπλουτίσει το βιογραφικό του με επιπλέον εργαλεία όπως μια νέα ξένη γλώσσα.

Ένας μαθητής λοιπόν μπορεί να παραμείνει για 20 χρόνια μαζί μας, αρκεί να του παρέχουμε υψηλή παροχή υπηρεσιών.

Όμως το κοινό μας, δεν σταματά στα παιδιά. Το κοινό των ενηλίκων και των επαγγελματιών είναι μεγάλο. Οι ενήλικες επιλέγουν με ασφάλεια και διαλέγουν brands με κορυφαία ονόματα για εγγύηση πραγματοποίησης των στόχων τους.

Οι υπηρεσίες σε ένα εκπαιδευτήριο ξένων γλωσσών απευθύνονται σε ηλικίες που ξεκινούν από παιδιά 4 χρονών και ολοκληρώνονται μέσα από μεγάλο εύρος ενήλικων σπουδαστών επιτρέποντάς σας να απευθυνθείτε στην πλειοψηφία του πληθυσμού της περιοχής σας μέσα από ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών με 9 γλώσσες (General & Business Sectors).

Είστε έτοιμοι να κάνετε την αλλαγή προς μια πιο αποδοτική καριέρα, ξεκινώντας τη δική σας επιχείρηση;

Επιλέγοντας την επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω του πανελλαδικά αναγνωρισμένου δικτύου franchise της So Easy Education, δεν υπάρχουν προ απαιτούμενα.

Αρκεί να υπάρχει το όραμα και η θέληση για συνεργασία και η αμοιβαία επιτυχία είναι δεδομένη.

Η So Easy Education σας παρέχει την τεχνογνωσία και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχετε τη δική σας επαγγελματική καταξίωση. Το χαμηλό κόστος επένδυσης και οι εξατομικευμένες εναλλακτικές προτάσεις Franchise σας επιτρέπουν εγγυημένη & άμεση επιτυχία από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου και γρηγορότερη απόσβεση του αρχικού σας κεφαλαίου.

Πώς με την so easy διαφοροποιείστε και κυριαρχείτε στην αγορά ξένων γλωσσών;

Η μέθοδος της So Easy έχει αποσπάσει συνεχείς διακρίσεις για την καινοτομία της στο πλαίσιο της μεγαλύτερης διοργάνωσης βραβεύσεων στην εκπαίδευση, τα Εducation Leaders Awards.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως η μέθοδος αυτή επιβραβεύεται καθημερινά από τους μαθητές και τους γονείς τους, οι οποίοι δηλώνουν ότι μέσα από αυτή την εμπειρία γνώσης δεν έμαθαν απλώς την ξένη γλώσσα που ήθελαν αλλά την έβαλαν στην καθημερινότητά τους, κατακτώντας την ουσία της.

Οι σπουδαστές ενεργοποιούν όλες τις δεξιότητες τους ολοκληρωμένα, συνδυάζουν διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα επιστήμης και τέχνης για αποτελεσματικότερη αφομοίωση της γνώσης. Βελτιώνουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες τους και εμπλέκονται πιο ουσιαστικά στη μάθηση.

Ερευνούν, Δημιουργούν, Διαμορφώνουν άποψη, Αιτιολογούν και Επιχειρηματολογούν μέσα στο μάθημα. Επιλύουν προβλήματα, παρουσιάζουν το έργο τους και μαθαίνουν να συνεργάζονται καλλιεργώντας τα soft skills του 21ου αιώνα.

Παρέχοντας το καλύτερο ακαδημαϊκό προϊόν με εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό, το So Easy είναι η μόνη επιλογή για εκπαίδευση στην τοπική σας αγορά.

Η So easy έχει αναπτύξει αναλυτικό πρόγραμμα υποστήριξης των franchisees, βρίσκεται δίπλα τους από την έναρξη λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου μέχρι την καθημερινή του λειτουργία. Πιστεύει στην ολοκληρωμένη υποστήριξη και έχει την υποδομή να τους την προσφέρει με:

  • Έρευνα περιοχής, επιλογή θέσης, αρχιτεκτονική και τεχνική μελέτη, εξεύρεση ακινήτου, δίκτυο συνεργαζόμενων προμηθευτών, τεχνικό εγχειρίδιο, χαρτογράφηση, αδειοδότηση.

  • Αρχική εκπαίδευση νέου συνεργάτη σε: αξιολόγηση προσωπικού και σπουδαστών, διαχείριση επιχείρησης και καθημερινές λειτουργίες, νομικά και λογιστικά θέματα, εκπαιδευτική μέθοδος, ενημερώσεις, εγγραφές, διοικητικά εγχειρίδια, budgeting, Τιμολογιακή & Εμπορική πολιτική, Πωλήσεις business to business.

  • Υποστήριξη στο Marketing με έρευνα αγοράς, στρατηγικό σχεδιασμό τοπικού marketing, οργάνωση εσωτερικών πωλήσεων.

  • Συνεχή ροή εκπαιδευτικού υλικού.

  • Προσωπικό Σύμβουλο Συνεργάτη κάθε Franchisee και παρακολούθηση του Business Plan του Εκπαιδευτηρίου.

  • Καθημερινή Τηλεφωνική Επικοινωνία με τα Στελέχη του Εκπαιδευτηρίου.

  • On – line υποστήριξη δικτύου μέσω CRM για πρόληψη και πρόβλεψη ενδεχομένων προβλημάτων.

  • Επισκέψεις σε Εκπαιδευτήρια.

  • Έτσι ο franchisee της So easy απαλλάσσεται από το αρχικό άγχος και νοιώθει αμέσως την υποστήριξη ενός ολόκληρου οργανισμού.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 150 τμ

ENTRY FEES: 20,000 €

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 40,000 Ευρώ

ROYALTIES: Βάση κλίμακας

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά