PROPERTYMARKET.GR

H propertymarket.gr μας προσφέρει μία μοναδική επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας μέσω franchise και μας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή, έχει τις ικανότητες και μπορεί να μας διασφαλίσει.

Από το 1998, η propertymarket.gr είναι δίπλα μας και έχει αποδείξει πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχει σε κάθε συνεργάτη, υποψήφιο ή ενεργό, μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την συνεργασία μαζί της όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

  • Εγγυημένη και Υψηλή Κερδοφορία

  • Υπερσύγχρονο Πληροφοριακό Σύστημα (M.I.S.)

  • Τεχνογνωσία και Κορυφαία Εμπειρία στην Ελλάδα

  • Αξιόπιστες προτάσεις και συγκριτικά δεδομένα

  • Εφαρμογή στην πράξη της αρχής του Win-Win

  • Εξατομικευμένη και Υπεύθυνη Ενημέρωση

  • Πανελλήνια Διαφήμιση και Τοπικό Marketing

  • Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι υψηλών προδιαγραφών

  • Καθημερινή Υποστήριξη Συνεργατών (N.S.D.)

  • Αποκλειστικά ακίνητα και πακέτα υπηρεσιών

  • Κύρος και Αξιοπιστία στην Πανελλήνια Αγορά

  • Μοιραζόμαστε Γνώση, Αποφάσεις και Επιτυχία

Η παρουσία ανταγωνισμού είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο, με σημαντικό κατακερματισμό, παραμένοντας σε ξεπερασμένες και αναποτελεσματικές μεθόδους προσέγγισης και διατήρησης πελατών.

Το δίκτυο Αντιπροσώπων της propertymarket.gr δεν αισθάνεται καμία πίεση αφού το ολοκληρωμένο πακέτο που μοναδικά προσφέρει στην Ελληνική Αγορά είναι ιδιαίτερα εύκολα και απλά αναγνωρίσιμο από τον τελικό καταναλωτή.

Τα καταστήματα propertymarket.gr διαθέτουν πιστοποίηση λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών, ενώ το ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα (Software Package) εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και ενημέρωση των συνεργατών, με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, την συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη.

Το τέλεια οργανωμένο A.S.S. (After Sales Service) και η συνεχής ενημέρωση του κοινού κάνει τους στόχους της propertymarket.gr εφικτούς, αφού καταφέρνει και διατηρεί διαπροσωπική, διαχρονική και αξιόπιστη σχέση με τους πελάτες της.

Το πλάνο Marketing που έχει σχεδιασθεί από τη μητρική εταιρεία της SENATUS, λαμβάνει πάντα υπόψιν τις τοπικές ιδιαιτερότητες και εκτελείται για τον κάθε συνεργάτη αποτελεσματικά, αφού τοποθετείται σαφώς στις ιδιαίτερες ανάγκες της περιοχής του.

Η φιλοσοφία της propertymarket.gr επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών απέναντι σε κάθε ανάγκη του πελάτη με ειδικευμένες και προηγμένες υπηρεσίες. Οι Αντιπρόσωποί της είναι ανεξάρτητοι επαγγελματίες με την ταυτόχρονη υποστήριξη της εταιρείας, αναπτύσσουν αυτόνομα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στα πλαίσια του γραφείου τους και απολαμβάνουν τις υψηλότερες προμήθειες της αγοράς στον κλάδο των ακινήτων.

Χωρίς να απαιτείται προϋπηρεσία στον τομέα των ακινήτων, η propertymarket.gr δίνει τη δυνατότητα στους Συμβούλους Ακινήτων να επιτύχουν τους στόχους τους και να εξασφαλίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον.

Γίνε κι εσύ μέλος του Νο1 Δίκτυου Μεσιτικών Γραφείων που απογειώνει τον Μεσίτη και τον κάνει Επιχειρηματία με τον τρόπο που μόνο η propertymarket ξέρει και μπορεί!

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 40

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 1.000 € / γραφείο

ENTRY FEES: Αναλόγως περιοχής

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 14

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά