donutela logo web

Η πρόταση franchise της donutέλα αφορά στην δημιουργία καταστημάτων με σύγχρονη αισθητική και με κύριο προϊόν τα donuts που παράγονται στις εγκαταστάσεις της μητρικής. Η προϊοντική γκάμα, γλυκά και καφέδες, ορθά επιλεγμένη και συνέχεια ανανεούμενη, σε εξαίρετη ποιότητα και πολύ καλές τιμές συνιστά το σημείο υπεροχής. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 15,000 Ευρώ

 

Η εταιρεία donutέλα δραστηριοποιείται στον κλάδο των donuts και συναφών ειδών ζαχαροπλαστικής. Υιοθέτησε την στρατηγική του franchise για την ανάπτυξή της και σήμερα αριθμεί σε 8 καταστήματα, τα οποία εφοδιάζονται καθημερινά με ολόφρεσκα donuts, που παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της μητρικής εταιρείας, επί της Λεωφόρου Φυλής 127, στο Ίλιον Αττικής. Στόχος της donutέλα είναι η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου λιανικής σε επιλεγμένα εμπορικά σημεία, προσφέροντας στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές και διασφαλίζοντας τους δικαιοδόχους – συνεργάτες της ικανοποιητική κερδοφορία και μακροχρόνια βιωσιμότητα.

donutela 12web

CONCEPT

Ο επιχειρηματικός σχεδιασμός της donutέλα εκμηδενίζει το ρίσκο των δικαιοδόχων – συνεργατών της και βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που εξασφαλίζει την επιτυχία:

  • Τα Προϊόντα, donuts και συναφή είδη ζαχαροπλαστικής, καφέδες και άλλα ροφήματα, χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα και προσφέρονται σε πολύ καλές τιμές. Τα γλυκά παράγονται στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της μητρικής εταιρείας, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες και αγνότερες Α' Ύλες, σε εξοπλισμό και διαδικασίες που ακολουθούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Ο, δε, καφές αφορά σε χαρμάνια κορυφαίας ποιότητας. Η προϊοντική γκάμα, ιδανική σε ποικιλία, ανανεώνεται συνέχεια ώστε αφενός να μην επιβαρύνεται το κατάστημα με κωδικούς που δεν διατίθενται και ταυτόχρονα να διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Τα Προϊόντα είναι πάντα φρέσκα, καλοδιατηρημένα και εύγεστα, και παραδίδονται σε καθημερινή βάση, χωρίς δεσμεύσεις για ελάχιστες παραγγελίες.

  • Το Κατάστημα έχει σχεδιασθεί βάση σύγχρονης αισθητικής και μοντέρνων προτύπων, ευχάριστο και λιτό, διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό και προσδίδει την απαραίτητη αίσθηση καθαριότητας και επαγγελματισμού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα ιδανικό σημείο συγκέντρωσης ή για ένα σύντομο διάλλειμα κατά την διάρκεια της ημέρας.

  • Η Εξυπηρέτηση ακολουθεί υψηλά πρότυπα, φιλική και επαγγελματική, με στολές για το προσωπικό, με ειδικές συσκευασίες για σερβίρισμα, delivery και για δώρο. Το προσωπικό εκπαιδεύεται τόσο για την ορθή διαχείριση των αποθεμάτων, τη λειτουργία του καταστήματος κ.ο.κ. όσο και για την παρασκευή εξαίρετου καφέ.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση της donutέλα έχει σχεδιασθεί λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις απαιτήσεις των καταναλωτών για ποιότητα – τιμή, όσο και τις σημερινές συνθήκες της αγοράς και διακρίνεται από τα αναγκαία χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν κέρδη και βιωσιμότητα.

  • Προσεκτική αξιολόγηση εμπορικού σημείου, ώστε να υπάρχει η απαραίτητη διέλευση πεζών ή και οχημάτων, που θα επιτρέψει την επίτευξη του επιθυμητού ημερήσιου τζίρου.

  • Δυνατότητα για take away και delivery και παράλληλα και για σερβίρισμα όταν η εμπορική θέση είναι κατάλληλη και υπάρχει χώρος για τραπεζοκαθίσματα, καθώς ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός διαθέτει τις προδιαγραφές και το ύφος ως ένα σύγχρονο street coffee.

  • Εξειδικευμένη οικονομική μελέτη βιωσιμότητας και στοχοποίησης του καταστήματος.

  • Καθημερινή παράδοση εμπορευμάτων, χωρίς όρια και ελάχιστες ή μέγιστες ποσότητες.

  • Συνεχής ανανέωση της προϊοντικής γκάμας.

  • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

  • Υποστήριξη στην διαπραγμάτευση του μισθώματος

  • Εκπαίδευση στην παρασκευή ροφημάτων, στην διαχείριση των προϊόντων, στην διοίκηση του καταστήματος

  • Χρήση του σήματος donutέλα, με πλήρες πακέτο γραφικών για διαφημιστικές αφίσες, εντυποδιανομή κ.λπ.

  • Αποκλειστικότητα περιοχής

  • Κύριο μέλημα της donutέλα είναι η δημιουργία καταστημάτων σε σωστά εμπορικά σημεία, με την σωστή ποικιλία προϊόντων με καφέδες και άλλα είδη, ώστε να είναι βιώσιμα σε μακροχρόνια βάση, εφοδιαζόμενα καθημερινά με φρέσκα προϊόντα, μέσω ειλικρινών και αμοιβαία αποδοτικών συνεργασιών.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 25 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΕΝΔΥΣΗ: από 15,000 €

ENTRY FEES: 3,000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά