POTATO KING

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο. Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η αύρα και το κέφι που αποπνέει το Potato King, με αξεπέραστους συνδυασμούς ποσότητας και τιμής, αλλά και ο τρόπος που σερβίρεται το γεύμα σ’ ένα χάρτινο κώνο, για να το απολαύσεις κάνοντας τη βόλτα σου ή στα τραπεζάκια με ειδική βάση, προσφέρουν μια νέα και μοναδική γευστική εμπειρία.

 

Το Potato King ξεκίνησε με ένα μικρό μαγαζί στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας επί της Αγίου Φιλίππου 7 στο Μοναστηράκι και πολύ γρήγορα καθιερώθηκε ως ο Βασιλιάς της Πατάτας, με την αγαπημένη μας πατάτα να συνδυάζεται περίτεχνα και γευστικά με ζουμερά κρέατα και λαχταριστές σως σε hip hop ρυθμούς.

Η τηγανητή πατάτα αποτελεί τη βάση για το μενού του Potato King, που από τη μια προσφέρεται σε μια μεγάλη ποικιλία 6 διαφορετικών ειδών (κυματιστές,staycrisp, spicy, country style,crispers,smiles), όπως και σε εξαίρετη ποιότητα (που βασίζεται στις καλύτερες πρώτες ύλες και στις υποδειγματικές διαδικασίες παρασκευής) και από την άλλη συνδυάζεται με μεγάλη ποικιλία κρεατικών (π.χ. χειροποίητες κοτομπουκιές, κεμπαπ, μπιφτεκι γεμιστό,καλαμάκι κοτόπουλο,μπριζολοκάλαμο και φιλέτα μαριναρισμένα με πολύχρωμες πιπεριές) και με 22 υπέροχες διαφορετικές hand made σάλτσες (σώς πιπεριάς με γιαούρτι, μαγιονέζα και πράσινη πιπεριά, σώς pink με μαγιονέζα, γλυκιά πάπρικα, κέτσαπ, σάλτσα καρότου, bbq sauce, σάλτσα καρμπονάρα, σώς με λεμόνι και λάιμ, Potato King σως με μαγιονέζα, γιαούρτι, καρότο και κάρυ και πολλές πολλές άλλες).

Το χαρακτηριστικό των Potato King και σήμα κατατεθέν είναι ο τρόπος σερβιρίσματος, όπου ο καθένας μας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του χάρτινο κώνο σε δύο μεγέθη, με τα αγαπημένα του υλικά και με την τιμή να καθορίζεται με βάση τις επιλογές μας, ώστε να απολαύσουμε ένα βασιλικό έδεσμα, είτε στο χέρι, είτε στα τραπέζια με τις ειδικές εσοχές στήριξης. Οι, δε, τιμές είναι πολύ καλές με τη μικρή μερίδα στα 3,5 Ευρώ και τη μεγάλη να αγγίζει τα 7,5 Ευρώ με τα πάντα όλα μέσα, σε εξαιρετικό value for money.

Πρώτη επιλογή είναι φυσικά οι συνδυασμοί πατατών - κρεάτων - σαλτσών σε κώνο, οι χειροποίητες απίθανες κοτομπουκιές (από στήθος κοτόπουλου για να έχουν σωστή πυκνότητα, που με σωστό τηγάνισμα σερβίρονται με πατάτες και μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε σάλτσα, αλλά και με τριμμένο γκούντα, τσένταρ, μπέικον ή όλα αυτά μαζί) όπως και τα fingerfoods εκλεπτυσμένων γεύσεων (onion rings, tomato mozzarella, cheese balls).

Το μενού περιλαμβάνει και ιδιαίτερα τυλιχτά σε πίτα, όπως mahal κοτόπουλο ή χοιρινό (φιλέτο που μαρινάρεται σε γλυκές πολύχρωμες πιπεριές και σερβίρεται με πολύχρωμες πιπεριές πάνω σε τηγανητές πατάτες), καλαμάκι κοτόπουλο, κοτομπέικον, μπριζοκάλαμο, κεμπάπ, μπιφτέκι γεμιστό με φέτα Ηπείρου και υλικά της επιλογής σας, κοτομπουκιές, φιλέτο κοτόπουλο, οικολογικό κ.ά. Ας μη ξεχνάμε και τις σαλάτες Caesar`s με κοτομπουκιές ή φιλέτο κοτόπουλο.

potato king header potato king potatoes

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το σύστημα franchise των Potato King έχει σχεδιασθεί ώστε αφενός να διασφαλίζεται η ολική ποιότητα που δημιουργεί πιστότητα πελατών (πρώτες ύλες, διαδικασίες παρασκευής και εξυπηρέτησης) και αφετέρου το κάθε κατάστημα franchise να έχει χαμηλά λειτουργικά έξοδα και ευκολία διαχείρισης, και όλα αυτά σε ένα πολύ σύγχρονο και νεανικό περιβάλλον.

serious potato store1 serious potato store2 serious potato store3

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Τα Potato King παρέχουν μια σειρά από προνόμια franchise στους συνεργάτες τους, που τους καθιστούν πολύ γρήγορα κερδοφόρους και κυρίως διασφαλίζουν μια απροβλημάτιστη λειτουργία και συνεργασία:

  • Γνωστό και επιτυχημένο brand

  • Μοναδικό και καινοτόμο concept που διαφοροποιείται στον κλάδο της Μικρής Εστίασης

  • Εξαιρετική τεχνογνωσία μητρικής εταιρείας

  • Χαμηλή επένδυση

  • Κορυφαία ποιότητα πρώτων υλών και προϊόντων

  • Πλήρη αρχική υποστήριξη από την εύρεση σημείου, μέχρι την αρχική εκπαίδευση

  • Συνεχή υποστήριξη, με ανανεώσεις στον κατάλογο, προωθητικές ενέργειες, κεντρικές συμφωνίες

  • Χαμηλά royalties 3%

serious potato piato1 serious potato piato2

serious potato piato3 serious potato piato4 konos 450

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 70 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 25,000 Ευρώ

Εξοπλισμός: από 15,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 8.000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των POTATO KING ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του  , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά