FRANCEZ BULLDOG

Τα FRANCEZ BULLDOG παρουσιάζουν την δική τους μοναδική και αυθεντική πρόταση franchise, με ένα εξαιρετικό concept σε ένα ιδιαίτερο vintage στυλ, κυριολεκτικά βγαλμένο από ταινία, και χωρίς entry fees και royalties ξεκινούν δυναμικά την ανάπτυξή τους.

 

Το πρώτο και πιλοτικό κατάστημα ξεκίνησε το 2018 στη Γλυφάδα, επί της πλατείας Βάσως Κατράκη 4, και πολύ γρήγορα έγινε μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τους κατοίκους και διερχόμενους της περιοχής, προσφέροντας πέρα από εξαιρετικούς καφέδες, ροφήματα (σοκολάτες, τσάι, χυμοί, smoothies), σφολιάτες, κουλούρια, κρουασάν, muffins, pancakes γλυκά και αλμυρά, πίτσες, μπάρες δημητριακών, superfoods, σαλάτες, σάντουιτς, club sandwiches, τορτίγιες,  βαφλάκια κ.ά.

Μέσα σε δύο χρόνια έχει δημιουργήσει ένα πιστό και ενθουσιασμένο πελατειακό κοινό, λόγω της εξαιρετικής συνολικής εξυπηρέτησης - ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών - που παρέχει, με τα limited edition συλλεκτικά προϊόντα που λανσάρει να γίνονται γρήγορα ανάρπαστα.

fb D85 7470 fb D85 7477

Σήμα κατατεθέν των FRANCEZ BULLDOG, τα γαλλικά μπουλντόγκ είναι και οι επίσημοι πρεσβευτές τους,

  • σύμβολο κύρους και πολυτέλειας, για τα καταστήματα της αλυσίδας

  • πρωταθλητές, στην παρασκευή των καλύτερων καφέδων

  • κοινωνικά, καθιστώντας τα καταστήματα της αλυσίδας ως σημείο συνάντησης

  • κεφάτα, μας ταξιδεύουν μακριά από τα καθημερινά προβλήματά μας

Πλέον, τα FRANCEZ BULLDOG, έχοντας βραβευθεί και το 2021 στα Delivery Golden Awards για την ποιότητά τους, αναπτύσσονται μέσω franchise, παρέχοντας την ευκαιρία σε ανεξάρτητους επιχειρηματίες να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, ξεκινώντας το δικό τους coffee shop, από τη μια με διαφοροποιημένο design και από την άλλη με την αρχική και συνεχή υποστήριξη της μητρικής εταιρείας.

DESIGN

Το vintage design των FRANCEZ BULLDOG δίνει στυλ, ζεστασιά και χρώμα και δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που μας προσκαλεί να τα επισκεφθούμε και να τα ζήσουμε, απολαμβάνοντας εξαιρετικούς καφέδες, ροφήματα, γλυκά και αλμυρά εδέσματα.

Στα FRANCEZ BULLDOG νιώθεις ότι ζεις μέσα σε αριστοκρατικό έργο τέχνης και είσαι ο πρωταγωνιστής στη δικιά σου ταινία.

Τα FRANCEZ BULLDOG διακοσμούνται με παλιά αντικείμενα, ατόφια, χωρίς να έχουν δεχτεί κάποια επεξεργασία, κλασικά έπιπλα, βιβλία και περιοδικά σε στοίβες, σετ τσαγιού, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ραπτομηχανή της γιαγιάς, ρολόγια τσέπης, γραμμόφωνα, juke box, γραφομηχανές κ.ο.κ. αποτελούν μέρος της διακόσμησης και δίνουν πολυτελή vibes και χρώμα στον χώρο.

fb D85 7493 fb D85 7727

fb D85 7440 fb D85 7446

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Τα FRANCEZ BULLDOG έχουν δημιουργήσει ένα πλήρως διαφοροποιημένο franchise concept με συμπιεσμένη επένδυση, που ξεχωρίζουν για το vintage διαχρονικό design του και τη μεγάλη γκάμα συνοδευτικών προϊόντων που διαθέτει, αλλά κυρίως κάνουν τη διαφορά επειδή διαθέτουν επιχειρηματικό πάθος και δέσμευση για τη πλήρη ικανοποίηση πελατών, όπως και συνεργατών – franchisees.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η πρόταση franchise των FRANCEZ BULLDOG είναι καλά μελετημένη και έχει ως μοναδικό σκοπό την δημιουργία υγειών και αμοιβαία αποδοτικών σχέσεων συνεργασίας, προσφέροντας:

  • διαχρονικό design καταστημάτων.

  • κορυφαία ποιότητα προϊόντων σε value for money τιμές λιανικής.

  • μεγάλη γκάμα προϊόντων.

  • μηδενικά entry fees.

  • μηδενικά royalties.

  • χαμηλή αρχική επένδυση.

  • μεγάλη αποκλειστικότητα περιοχής.

  • συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη.

  • πλήρη υποστήριξη κατά τις διαδικασίες εύρεσης καταστημάτων προς μίσθωση.

francez bulldog market 1 francez bulldog market 3 

francez bulldog market 2 francez bulldog market 4 

francez bulldog market 5 francez bulldog market 6

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Εξοπλισμός: από 10,000 Ευρώ

Διαμόρφωση: από 30,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των FRANCEZ BULLDOG ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά