BUENO CREPA Franchise

Με εμπειρία άνω των 12 ετών και με δύο άκρως επιτυχημένα καταστήματα, σε Κηφισιά και Περιστέρι, τα Bueno Crepa περηφανεύονται για την καλύτερη κρέπα σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό την εξέλιξή τους. Με καινοτομία και εξωστρέφεια, ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους μέσω franchise, προσφέροντας υψηλές αποδόσεις από την πρώτη μέρα!

Τα Bueno Crepa αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για λαχταριστές κρέπες. Στα Bueno Crepa, η κρέπα είναι τέχνη, με το φύλλο της να είναι ο καμβάς που φιλοξενεί τα αγαπημένα υλικά του κάθε πελάτη και τον ενθουσιάζει από την πρώτη μπουκιά, με βάση το χειροποίητο μείγμα που παρασκευάζεται καθημερινά από φρέσκα και αγνά υλικά, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας.

Με δέσμευση για προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και αξέχαστης εμπειρίας στους πελάτες τους, χαρακτηρίζονται από σταθερή επιτυχία και δημιουργούν φανατικούς θαυμαστές – πελάτες, τόσο λόγω του λαχταριστού μενού που προσφέρουν, αλλά και λόγω της ικανότητάς τους να διατηρούν στενές σχέσεις με το κοινό τους.

Η «καλύτερη κρέπα της πόλης» των Bueno Crepa τα έχει καθιερώσει ως τον ιδανικό προορισμό για όλους τους λάτρεις της γαστρονομίας, αλλά και για όλους όσους επιζητούν ένα ζεστό και φιλικό προορισμό συναναστροφής.

Ιστορικό

Bueno 0373

Ο εμπνευστής του concept κος Αλέξανδρος Τσιλογιάννης, ως πρωτοπόρος και δημιουργικός επιχειρηματίας, ενσωμάτωσε το πάθος του για τις λαχταριστές κρέπες με το όραμά του για ένα μέρος που ξεχωρίζει και ξεκίνησε το πρώτο Bueno Crepa στην Κηφισιά το 2012.

Με δέσμευση στην υψηλή ποιότητα και στη γνήσια γεύση δημιούργησε τα Bueno Crepa, για να απολαμβάνουν οι πελάτες πεντανόστιμες κρέπες από αγνά υλικά και ταυτόχρονα να αποτελούν σημείο συνάντησης και κοινωνικής δραστηριότητας

Συνδυάζοντας τη γαστρονομική απόλαυση με την κοινωνική διάσταση, τα Bueno Crepa ξεχωρίζουν και πρωτοπορούν!

Κλάδος

Η κρέπα αποτελεί έναν από τους κύριους ηγέτες στην αγορά του street food παγκοσμίως, με αυξανόμενη δημοτικότητα για πολλούς λόγους.

Καταρχάς, η δομή της κρέπας επιτρέπει να προσφέρει διάφορα γεύματα (γλυκά και αλμυρά) καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για κάθε ώρα.

Επίσης, η δυνατότητα εξατομικευμένων συνδυασμών υλικών και γεύσεων καθιστά την κρέπα ελκυστική, καθώς καλύπτει κάθε διατροφική προτίμηση.

Η κρέπα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών για γρήγορο, νόστιμο και προσαρμοσμένο φαγητό, γεγονός που την αναδεικνύει ως πρωταθλητή στη Μικρή Εστίαση.

Με αυθεντικές γεύσεις, αγνά υλικά και μοναδική συνταγή μείγματος, τα Bueno Crepa παραμένουν πρωταγωνιστές στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Μοναδική Συνταγή

Τα Bueno Crepa κατέχουν τη μυστική artisanal τέχνη για το μείγμα της κρέπας, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασής τους.

Το μείγμα, παράγεται καθημερινά από αγνά και φρέσκα υλικά, στο ειδικό παρασκευαστήριο που διαθέτει η μητρική εταιρεία, έτσι ώστε να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη κρέπα.

Η «συνταγή» της επιτυχίας» μένει κρυφή και γι’ αυτό το λόγο δύσκολα μπορεί να αντιγραφεί. Είναι διαθέσιμη μόνο στους franchisees της εταιρείας και τους διασφαλίζει ανταγωνιστικό προβάδισμα.

Αξίες και Κουλτούρα

Σε μια περίοδο που η επικοινωνία έχει χαθεί, οι άνθρωποι των Bueno Crepa χτίζουν υγιείς σχέσεις με τους πελάτες τους και δομούν ένα κλίμα που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Περιμένοντας να απολαύσεις την αγαπημένη σου κρέπα, έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις και να μοιραστείς τα νέα σου με το γεμάτο ενέργεια προσωπικό, το οποίο θέλει να μάθει τα πάντα για σένα, για τις προτιμήσεις σου, τις παραξενιές σου, να γίνετε φίλοι.

Έχουν επιτύχει να δημιουργήσουν τη δική τους κοινότητα με τους θαυμαστές τους να θέλουν να φωτογραφίζουν και να μοιράζονται με τους φίλους τους, την αγαπημένη τους custom κρέπα.

Η προσέγγιση των Bueno Crepa, προς την επικοινωνία και τις σχέσεις με τους πελάτες τους, αντανακλά μια συναισθηματική σύνδεση με την κοινότητα τους. Ο τρόπος που χτίζουν υγιείς σχέσεις και δημιουργούν ένα κλίμα εμπιστοσύνης προσθέτει μια ανθρώπινη διάσταση και απογειώνει την εμπειρία των πελατών.

Τα Bueno Crepa είναι το στέκι με τους αγαπημένους σου ανθρώπους που σε ξέρουν με το μικρό σου!

Bueno 1561 new

Πρόταση Franchise

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Bueno Crepa προσφέρει τα εχέγγυα της επιτυχίας με αιχμή του δόρατος το τρίπτυχο:

  • το γνωστό όνομα – brand

  • η καλύτερη κρέπα της πόλης

  • ο απόλυτος προορισμός για κοινωνική συναναστροφή

Οι νέοι συνεργάτες δημιουργούν μια άμεση σχέση με την τοπική κοινότητα και η αναγνωρισιμότητα του καταστήματος ενισχύεται από την πρώτη στιγμή και γι αυτό είναι σημαντικό να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτήν τη ζήτηση, παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση και υψηλή ποιότητα προϊόντων, προκειμένου να διατηρήσουν και να επεκτείνουν τον κύκλο των πελατών τους.

Οι συνεργάτες – franchisees των Bueno Crepa ξεκινούν με μια ισχυρή βάση για την επιτυχημένη έναρξη της επιχείρησής τους, με στόχο υψηλές αποδόσεις και κερδοφορία.

Bueno 66992 38

Προνόμια Franchise

Τα Bueno Crepa προσφέρουν στους συνεργάτες – franchisees τους μια σειρά εντυπωσιακών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, ώστε να ξεχωρίσουν στον κλάδο της Μικρής Εστίασης:

Κορυφαία Προϊόντα: Η ποιότητα των προϊόντων αποτελεί τη βάση της επιτυχίας. Τα Bueno Crepa προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, με μοναδική συνταγή και αγνά υλικά, καθιστώντας ‘τα αναγνωρίσιμα και αγαπημένα.

Υψηλά Περιθώρια Μεικτού Κέρδους: Η εμπειρία της μητρικής εταιρείας έχει εξασφαλίσει οικονομίες κλίμακος και καλές οικονομικές συμφωνίες με προμηθευτές που οδηγούν σε υψηλά περιθώρια μεικτού κέρδους για τους συνεργάτες.

Χαμηλά Λειτουργικά Έξοδα: Η δομή λειτουργίας των Bueno Crepa επιτρέπει την ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων, βοηθώντας τους συνεργάτες να διατηρήσουν υγιή κέρδη.

Μειωμένες Απαιτήσεις σε Προσωπικό: Η απλή διαχείριση και η ελαχιστοποίηση των απαιτήσεων σε προσωπικό καθιστούν τη λειτουργία της επιχείρησης franchise απλή και αποτελεσματική.

Μηδενικά Royalties και Marketing Fees: Η απουσία χρεώσεων για royalties και marketing ενισχύει τα καθαρά κέρδη των συνεργατών.

Δυνατές Αποδόσεις: Η συμπιεσμένη αρχική επένδυση δίνει την δυνατότητα για γρήγορη απόσβεση της επένδυσης και ενισχύει τις οικονομικές αποδόσεις.

Πλήρης και Συνεχής Εκπαίδευση και Υποστήριξη: Η παροχή εκπαίδευσης και υποστήριξης εξασφαλίζει ότι το προσωπικό των καταστημάτων είναι πάντα ενημερωμένο και αποδοτικό.

Έντονες Προωθητικές Ενέργειες: Οι διάφορες προωθητικές ενέργειες, όπως κληρώσεις και διαγωνισμοί, συνδυάζονται με τις δυνατότητες κοινωνικών μέσων και το video marketing.

Δυνατότητα Παράδοσης με το Κλειδί στο Χέρι: Η προσφορά ενός έτοιμου καταστήματος είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα για την έναρξη της επιχείρησης franchise.

Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, τα Bueno Crepa παρουσιάζουν ένα ελκυστικό πακέτο για εκείνους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση στον χώρο της Μικρής Εστίασης.

Το απόλυτο concept στη Μικρή Εστίαση σε περιμένει για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχειρηματική καριέρα!

Γίνε και εσύ ο επόμενος Buenistas!

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ.

ENTRY FEES: 12,500 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά