CURVES franchise

Η πρόταση franchise των Curves αφορά σε μία πρωτοποριακή μέθοδο εκγύμνασης 30 μόνο λεπτών, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, διαθέτοντας ένα αναγνωρίσιμο, πολυβραβευμένο και αξιόπιστο όνομα που κατέχει μια μοναδική θέση στο χώρο του fitness, με παρουσία σε 50+ χώρες και με 4.500+ παραρτήματα σε όλο τον κόσμο.

Εδώ και 30 χρόνια, τα Curves ενδυναμώνουν τις γυναίκες. Πάθος τους, η φροντίδα των μελών τους και πεποίθησή τους ότι μπορούν να αλλάξουνε ριζικά και για πάντα τη ζωή κάθε γυναίκας. Για να το πετύχουν έχουν χτίσει μια κοινότητα ανθρώπων με κοινές αξίες και στόχους.

Τα Curves δεν είναι απλά άλλη μια αλυσίδα fitness studios, αλλά μια κοινότητα που προσφέρει one-on-one καθοδήγηση για να βοηθήσει τα μέλη της να επιτύχουν τους προσωπικούς στόχους τους, όπως και να υποστηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούνται.

Κάθε Curves Club προσφέρει ένα μη επικριτικό, φιλόξενο, σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, στο οποίο οι γυναίκες, όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης, μπορούν να ασκηθούν και να επιτύχουν τους στόχους βελτίωσης της υγείας και της ευεξίας τους.

Στα Curves, πιστεύουμε ότι η σωματική και συναισθηματική υγεία είναι ουσιαστικά στοιχεία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Επιδιώκουμε να ενισχύουμε τις γυναίκες και να προωθούμε τη συνήθεια της αποτελεσματικής άσκησης, ώστε να βελτιώνουν την υγεία τους και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Πως ξεκίνησαν τα Curves

Η ιστορία των Curves ξεκίνησε το 1992, όταν ο Gary Heavin και η σύζυγός του, Diane, άνοιξαν το πρώτο Curves στο Harlingen του Texas και αμέσως γνώρισαν την απόλυτη επιτυχία προσφέροντας μόνο σε γυναίκες τόσο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης διάρκεια 30 λεπτών, όσο και ένα περιβάλλον σχεδιασμένο μόνο για γυναίκες.

Το 1999 ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους μέσω franchise, το 2005 καταχωρήθηκαν στο Βιβλίο Guinness ως «η μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστηρίων στον κόσμο», έχουν αναγνωρισθεί σε πληθώρα βραβεύσεων και έχουν αποτελέσει case study επιτυχίας με αναφορές σε εκατοντάδες βιβλία management και στρατηγικής. Αποτελούν, δε, τη μοναδική ιδιωτική εταιρεία που έχει επενδύσει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια σε επιστημονικές μελέτες, για να αναπτύξει αυτό το μοναδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής.

Πλέον, τα Curves δραστηριοποιούνται σε 50+ χώρες, με χιλιάδες παραρτήματα σε Ευρώπη, Βόρειο Αμερική, Ασία και Ωκεανία.

Η βιομηχανία του fitness

  • Τώρα που η καταστροφική πανδημία της Covid 19 έφτασε στο τέλος της, είναι η ώρα επένδυσης στο χώρο του fitness.

  • Πλέον, οι φορείς χάραξης πολιτικής, όπως οι κυβερνήσεις και οι ασφαλιστικές εταιρείες υγείας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, αναγνωρίζουν τη σημασία της ενθάρρυνσης των ανθρώπων να εντάξουν την άσκηση στη ζωή τους.

  • Είναι ευρέως αποδεκτό ότι κλάδος του fitness μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη προς μια πιο υγιή κοινωνία μακροπρόθεσμα.

Ο Κύκλος των Curves

Καταλαβαίνουμε πόσο έντονη μπορεί να είναι η ζωή. Το να αφιερώσετε χρόνο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση με τακτική γυμναστική σε ένα συμβατικό γυμναστήριο μπορεί να είναι πραγματική πρόκληση, αλλά με τον κύκλο Curves, αρκούν μόνο 30 λεπτά. Οι αξιόπιστες προπονήσεις μας, ειδικά σχεδιασμένες για γυναίκες, έχουν βοηθήσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν δύναμη και αυτοπεποίθηση και να μεταμορφώσουν τη ζωή τους.

30' άσκησης για ολόκληρο το σώμα

Ο κύκλος των Curves γυμνάζει κάθε μείζονα μυϊκή ομάδα του σώματος, με ασκήσεις ενδυνάμωσης, αερόβια άσκηση και διατάσεις σε μόλις 30 λεπτά.

One-on-One Καθοδήγηση από έμπειρο προπονητή των Curves

Δείτε τον εαυτό σας να πετυχαίνει όλους του τους στόχους σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον με την one-on-one καθοδήγηση του/ης Curves Coach σας.

Ασφαλή και αποτελεσματικά μηχανήματα ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες

Η ποικιλία των μηχανημάτων υδραυλικής αντίστασης είναι ιδανικά για κάθε γυναίκα, κάθε ηλικίας, σωματότυπου και επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Προνόμια Franchise

Τα Curves είναι μια κοινότητα φροντίδας και υποστήριξης. Ειδικευμένα και έμπειρα στελέχη θα συνεχίσουν να σας υποστηρίζουν και να σας καθοδηγούν σε όλο το ταξίδι σας στα Curves, καλύπτοντας όλους τους τομείς της λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Εκπαίδευση στις Πωλήσεις

Από τη στιγμή που θα ενταχθείτε στην ομάδα των Curves, θα έχετε πλήρη στήριξη στον τομέα των πωλήσεων.

Επιτυχημένο Ξεκίνημα

Θα καθοδηγηθείτε βήμα - βήμα σε όλα τα στάδια πριν τα εγκαίνια του Club σας ώστε να διασφαλισθεί ότι θα έχετε ένα επιτυχημένο ξεκίνημα.

Εκπαίδευση – Επανεκπαίδευση και Ενημέρωση

Δια ζώσης ή online, διενεργούνται τακτικές εκπαιδεύσεις και ενημερώσεις, έτσι ώστε να διασφαλισθείε ότι όλοι λειτουργούν στο υψηλότερο επίπεδο, ενισχύοντας το brand.

Υποστήριξη και Υλικό Marketing

Η ομάδα του Marketing μας είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει.

1. Τακτικές εκπαιδεύσεις για τη βελτίωση όλων των πτυχών του marketing

2. Ψηφιακή διαφήμιση μέσω των εθνικών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης

3. Μηνιαίο περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα

Διαδικτυακή υποστήριξη

Παρέχεται ειδική Online «βιβλιοθήκη» για τους franchisees που περιέχει ποικιλία πληροφοριών, πόρων και υλικού εκπαίδευσης.

Αποδεδειγμένοι Δείκτες Επιχειρήσεων (KPIs)

Οι αποδεδειγμένοι δείκτες απόδοσης επιχειρήσεών των Curves διατίθενται για να διασφαλίσουν ότι όλα τα Clubs λειτουργούν στο υψηλότερο επίπεδο. Παρέχεται τακτική εκπαίδευση σε όλους τους κλάδους των δεικτών απόδοσης επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι franchisees κατανοούν πλήρως τα μετρήσιμα στοιχεία και μπορούν να αξιολογήσσουν τις περιοχές βελτίωσης.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 120 - 140 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 31.900 USD (ευκαιρίες επιδοτήσεων από ΕΣΠΑ ή/και από τη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα)

Περιλαμβάνει τα απαραίτητα μηχανήματα εκγύμνασης, εκμάθηση και πιστοποίηση στο σύστημα Curves.

ROYALTIES: 300 - 445 € / μήνα

 

 

 

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά